Yilarcaa kumbarasini acmayan var mi?

Onu yapacağınıza akil var mantik var her ay bir çeyrek alin atin bankadaki kasaniza . Bu nasil bir fantazidir :)
Aaaa onu dusunemedk biz

Amac sadece yatirim degil ki para biriktirmek benim hosuma gidiyo mesela kumbarayi dolsurup sonradan icinden cikanlari saymak cok eglenceli

Su yağ tenekeleri de kumbara niyetine kullanilir aslinda hani alinacagina icindeki yagi bisaltip tabi yikamakda cabasi ama neden olmasin
Esimde bir ayda 600 tl toplamisti ben memleketteyken eglenceli oluyo aslinda biraz sıkışık bir dönemdeyiz işler yoluna girdiginde bende deniyecegim

Ben altin falan alamam ki sadece acilmayan kumbarami doldurcaz esimle. Gunluk ben ne kadar attigimi yazcam öyle yapalim. Bizim hedefimiz artik para atamicagimiz kadar doldurmak. Herkes hedefini yazabilir ama en az 1 yil acilmasin kumbaralar. İsteyenler uzatsin süreyi. Ve günlük yazalım

Aslında eksik yazmışım, para da yazacaktım oraya.

Başlayalım

Ananem yapmış. Açılınca paralar tedavülden kalkmıştı :)

Kızlar bekleyin aciyorum konuyu ama isim bulamadim

11.000 ne yaa 1100
Yuz tlsine matematik dersi al diyecektim ikinci mesajini gordum

Yaaa bende cok istiyorum topige katilmayi ama acmadan dururmuyumki acep guvenemiyorum kendime

1 senedir bizde biriktiriyoruz kızımın kumbarasini. Kurban bayrmındaki paralı da attıktan sonra aci caz. Ne kadar sürede topladiniz 450 lira yi?

1 senedir bizde biriktiriyoruz kızımın kumbarasini. Kurban bayrmındaki paralı da attıktan sonra aci caz. Ne kadar sürede topladiniz 450 lira yi?

Ben bekarken biriktirmistim kumbaramdan 3 ayda 750 TL çıkmıştı ve onunla kendime altın almıştım şimdi diyorum keske hic acmasaydim 1 sene yada 2 sene daha biriktirseydim çok iyi bi para miktarı olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…