- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız döviz altın almak okadar kolaymı dev gibi kumbara altınla dövizle dolduracak paraları var madem kumbara niye yapsınlar eğlencesinemi richi rich mi bunlarİçine dolar ya da euro veya çeyrek/gram altın atacaksanız sorun olmaz.
TL atacaksanız, kocanız çıldırmış olmalı
Dimi ama :)Kız döviz altın almak okadar kolaymı dev gibi kumbara altınla dövizle dolduracak paraları var madem kumbara niye yapsınlar eğlencesinemi richi rich mi bunlar![]()
Aslında illa 100 dolar vs almak gerekmiyor 2 dolar 5 dolar atılabilir. Ama dolar almaya gidene kadar harcanıyor o para. Onu da denedim ben. Çok sıkı irade olması lazım.Kız döviz altın almak okadar kolaymı dev gibi kumbara altınla dövizle dolduracak paraları var madem kumbara niye yapsınlar eğlencesinemi richi rich mi bunlar![]()
Adi da büyük kumabarasi olanlar olsun haha
Çocukken bizim de vardı sadece bankanın anahtarıyla açılıyordu. Onları babam bankaya attı hep ortaokula gelince bilgisayarlar çıktı bilgisayar almıştık :)))Ya benim vardı çocukken İş Bankası'nın hem de çok güzeldi. Baktım baya para atmışım içine ama tabi eski paralar. Bankaya götürdüm açtılar biraz da para verdiler bana ama yani az tabi, bir yemek ya da bir kıyafet alabileceğim kadar. :) Evliyken bankaya atmak yerine çocuklara para biriktirmeyi öğretmek için kullanılan kumbaraların kullanılması ne kadar doğru bilemedim. Güvenlik açısından da sıkıntılı.
Ya benim vardı çocukken İş Bankası'nın hem de çok güzeldi. Baktım baya para atmışım içine ama tabi eski paralar. Bankaya götürdüm açtılar biraz da para verdiler bana ama yani az tabi, bir yemek ya da bir kıyafet alabileceğim kadar. :) Evliyken bankaya atmak yerine çocuklara para biriktirmeyi öğretmek için kullanılan kumbaraların kullanılması ne kadar doğru bilemedim. Güvenlik açısından da sıkıntılı.
Kız döviz altın almak okadar kolaymı dev gibi kumbara altınla dövizle dolduracak paraları var madem kumbara niye yapsınlar eğlencesinemi richi rich mi bunlar![]()
Ben 31 aralıkta açmayı düşünüyorum. Maksat para biriltirmek. Ayda 100 atsam 11.000 yapar ki sene sonunda bana hiç kimse 11.000 vermeyecek. Evet doviz almak altın almak mantıklı ama iradem yok maalesef.. Öyle ha deyince bi koşu bankaya yatırayım bi koşu altın alayım durumum yok. Eşim maaşını elden alıyor zaten. Ben çalışmıyorum evde kendi çapımda uç beş kuruş geçiyor elime.Evet ben de bunu düşünüyorum. Arkadaşlar 3-4 ay biriktirip açmak gene mantıklı da yapmayın yıllarca, hadi 1 yıl olsun açmamak ne demek. Sadece ocak enflasyonunu duydunuz. Para inanılmaz değer kaybediyor. 1 yıl boyunca ulan yeseymişim şu parayı değmezmiş demek var. Faiz olayına girmek istemediğimden döviz hesabımız var. Uzun zamanlardan ve büyük paralardan bahsediyorsunuz iyice ölçüp tartmadan girmeyin böyle şeylere.
Ben 31 aralıkta açmayı düşünüyorum. Maksat para biriltirmek. Ayda 100 atsam 11.000 yapar ki sene sonunda bana hiç kimse 11.000 vermeyecek. Evet doviz almak altın almak mantıklı ama iradem yok maalesef.. Öyle ha deyince bi koşu bankaya yatırayım bi koşu altın alayım durumum yok. Eşim maaşını elden alıyor zaten. Ben çalışmıyorum evde kendi çapımda uç beş kuruş geçiyor elime.
Ben 31 aralıkta açmayı düşünüyorum. Maksat para biriltirmek. Ayda 100 atsam 11.000 yapar ki sene sonunda bana hiç kimse 11.000 vermeyecek. Evet doviz almak altın almak mantıklı ama iradem yok maalesef.. Öyle ha deyince bi koşu bankaya yatırayım bi koşu altın alayım durumum yok. Eşim maaşını elden alıyor zaten. Ben çalışmıyorum evde kendi çapımda uç beş kuruş geçiyor elime.
11.000 ne yaa1100
Çocukken bizim de vardı sadece bankanın anahtarıyla açılıyordu. Onları babam bankaya attı hep ortaokula gelince bilgisayarlar çıktı bilgisayar almıştık :)))
5 $ atsın işte, 20 ₺ atacağına
Aynı hesap.