Aynen canım bide diyorum anne niye veriyorsun oda içine attı diyor mesela günlük ben 1 lira attıysam o bi senede iki üç kere 10 kuruş atmıştır :)Ayy çok üzülmüşsünüzdür
Bir de muhtemelen kardeşiniz o alıp yediklerinden size vermemiştir aksine göstere göstere yemiştir
Oooo iyiymişdemir kesme makinasiyla
Eki Görüntüle 1948523
Kumbaram hazır. Aslında daha büyükleri de vardı da 500 Euro gaza getirir diye bunu aldım.dolarsa yenisini alırım. hadi bakalım cüzdanımda kalan bütün kağıt paraları attım. Siftahı yaptım. Şimdi demir paralar için bişey bulayım... İnşallah bu gazla devam ederim...
3.5 cudan aldım canım. Benim de çok hoşuma gitti inşallah benim de 500 eurolar alacak param çıkacak içindenNereden aldin bu bebegi ya?Cok tatlis bir sey.
Ben calismiyorum genelde evdeyim oglum var okula goturup geliyorumDamacana fikri çok mantıklıymış gerçekten ama onu nerde saklamıştınıztr_lelli ?
Ben birikim yapamıyorum ama bi kere makyaj çantamı açtığımda içinde 700 lira bulmuştum :)) anca unutursam bi yerlerde öyle birikim olur bi de biriktirmememin sebebi sabırsız olmam. Aslında biriktirdiğim paraya ihtiyacım yok ama illa onu harcayacağım, çok ilginç bir durum :) altın kumbarası çok mantıklı geldi bana. Yapabilirim :)
Bu fotoğraf benim ilham kaynagim motivasyonumBu da size moral olsun kızlar.
Burda 11.000tl var
10lt olan siseden cikan ganimetler.
2sene önce.
Sayması cok zevkli oluyo
Eki Görüntüle 1948571
Konuyu tasinsin buedan devam edelim kizlar3.5 cudan aldım canım. Benim de çok hoşuma gitti inşallah benim de 500 eurolar alacak param çıkacak içinden
Başlığı da değiştirt ama daha motive edici olsun.Konuyu tasinsin buedan devam edelim kizlargunluk nekadar attigimi da yazalim mii
Bu da size moral olsun kızlar.
Burda 11.000tl var
10lt olan siseden cikan ganimetler.
2sene önce.
Sayması cok zevkli oluyo
Eki Görüntüle 1948571
Ben bozuk paraları benim oğlanın minik mama kavanozlarına biriktiriyordum, çabuk dolardı ve hemen gidip dolar yapardım, ayda 100-150 rahat çıkıyordu. Hiç kasmadan sadece bozuk paralarla.Aslında illa 100 dolar vs almak gerekmiyor 2 dolar 5 dolar atılabilir. Ama dolar almaya gidene kadar harcanıyor o para. Onu da denedim ben. Çok sıkı irade olması lazım.
Evet ben de aylık açıp bütünleyip kağıt para kumbarasına atayım diyorum. Yoksa bozuk paraları bütünlemek çok zor olur diğeriyle beraber açarsam.Ben bozuk paraları benim oğlanın minik mama kavanozlarına biriktiriyordum, çabuk dolardı ve hemen gidip dolar yapardım, ayda 100-150 rahat çıkıyordu. Hiç kasmadan sadece bozuk paralarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?