Hadi ya nerdesin @tryelli mı nikcini de bilmiyozzBurda bi arkadaş 10 kiloluk damacana kutularına atıyor. Ama sadece 50 ve büyükleri atıyordu kaç kere de doldurdular. Gelirin iyiyse neden olmasın sene sonuna kadar dolar. Ben de irade yok kenardaki parayla ne alsam diye düşünüp duruyorum
@trelelli ydi sanki nicki hatırlayamadım.
Tatil ya da araba yükseltme diye düşünüyoruz :) ama su an arabamiz yok hahahaOkul baslarken buyuk bir kumbara alirim hazirana kadar tutarim.Istwr 1 lira 50 kurus yeri gelir 50 lira 100 lira atarim.Sonra da yazin onu tatil parasi yapar yerimCunku keyifci olmak bunu gerektirir.Esiniz biraz fazla abartmis.Ne saniyor?Ev ,araba parasi cikacagini falan mi :)
Valla tutturamadım bi turlu birikim topiklerindeydi bulcam ben sana o damacanayı durHadi ya nerdesin @tryelli mı nikcini de bilmiyozz
Kocan cocukluguna donmek istemis ve abartmis. Bankalar, kiralik kasalar, ev tipi kasalar ne gune duruyor?
Tek amac acmamak mi yani? Bu kadar iradesiz mi?
Buldum buldumValla tutturamadım bi turlu birikim topiklerindeydi bulcam ben sana o damacanayı dur
Nekadar çıkıyor 1 yilda?Ben genelde yılda bir kez açıyorum ve içinde biriken para ile altın alıp kızım için birikim yapıyorum
allah iyiliğini versin ne güldüm yaaaBiimki bos haliyle zor kalkiyo yerinden
Haha güzelmiş oyle dusuniyim :)) sende onun kafadasin anlasildi :)Belli ki adam heves etmis birak kullansin. Dans kursuna gitmis ona para vermissiniz gibi dusun. Birbirinizi kirdiginiza degmez. Siparis aliyor mu esin :)
Evet ben de buldum. KK da bu işin ustasıBuldum buldumtr_lelli
Galiba evet ama hic oyle buyuk kumbaram olmamisti heyecanlandim duyuncaHaha güzelmiş oyle dusuniyim :)) sende onun kafadasin anlasildi :)
Biz de yapalım bi tane. Ben de gaza geldimGaliba evet ama hic oyle buyuk kumbaram olmamisti heyecanlandim duyunca
Heeyyt be massallah 11bin liraEvet ben de buldum. KK da bu işin ustasıtr_lelli . Ondan gaza gelip ben de uğraştım ama beceremedim. Şimdi senle yine gaza geldim. Damacanayı bulamadım ama daçacanadan çıkanı çekmişti onu buldum. Bu linkte aşağı doğru in. Sadece 10-20 falan atmışlar yanlış hatırlamışım.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/birikim-yapabilmenin-yollari.852671/page-16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?