YILAN DİLLİ KAYNANA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aslinda benim böyle bir problemim yoktu yani öğrenmesi açısından ama bunu babam istedi özellikleAnneme söylemiş X e söyle sakın çocuklara söylemesin, çocukların kafası karismasin gerek yok demiş oyüzden söylemedik . Eski insanlar bu tarz şeylerin söylenmesini istemiyorlar sanirim belkide çocuklar soğur ondan falan diye düşünmüş olabilir.

Keşke küfür etmeseydiniz artık eşiniz size saygı duymayacak olanlardan dolayı. Annesine bağırır kızar yaptıklarından dolayı ama sana da ezdirmez küfür etmek nedir keşke yapmasaydın çok kötü şekilde kendini haksız durumuna düşürmüşsün.

Olduğu gibi kalsın artık oğlu da öğrenmiş anasının ne halt olduğunu sende söyle bidaha konu açılınca ne diye sus pus durdun öyle gülüm eşine niye söylemiyorsun çok saçma

Adam eve gelince demiyor mu suratın hali ne niye moralin bozuk hiç mi sormuyor bu adam sana ? Saçmalık yani .. olan olmuş kesinlikle daha iletişime geçme olduğu gibi Bırak toparlaması gereken kişi sen değilsin.

Babayı takdir ediyorum gerçekten helal olsun işte bu yüzden babalar eksik olmasın başımızdan gerçekten benimde bi takım yaşadığım şeyler oldu babam olmasa kendimi çok güçsüz hissederdim boşuna demiyorlar gölgesi yeter ağzının payını alınca nasıl da insanlar hemen tansiyon numarası yapıyor nasılsa yerlere yataklara atıyor kendini değil mi.. rezil kadın bi süre uzak dur eşine de baştan anlat herşeyi en azından küfür olayını yumuşat

Burada çok okuyoruz,ne öz babalar üvey dediğiniz babanızın yaptığının onda birini yapmıyor, eli öpülmelik adammış. Çok üzüntü yaşamışsınız ama hayat size buradan gülmüş. O kayınvalideye de bu kadar dayandığınız için ayrıca sinir oldum size kusura bakmayın. Hiç kimse çocuğunuzdan ve sizin sağlığınızdan önemli değil, o kadından uzak durun. Bayılacaksa da kenarda köşede bir yerde bayılsın.

A Aussie_Brekkie bence bu adam söylediklerinizi haketmiyor

Valla esim birsey demedi. Açıkçası benimde küfür edince içim rahatladı . Normalde hiç sevmem küfür ama içim rahatladı.Benim annemin eş, benimde baba olarak kabul ettiğim adama senin laf söylemeye hakkın yok. Sen o adamın mıçtığı b.k olamazsin. Birdaha cocuklarimi bu şekilde üzecek tek bir laf çıkarsa o tuvalet fırçası ağzına s..ç.m örümcek beyinli karı hadi şimdi yerlere yat bayıl dedim

Çok teşekkür ederim. Eşimin ailesi çok tuhaflar özelliklede babası yani kendi aralarında bile kaostan beslenen bagirarak kufurleserek konuşan insanlar. Komşu akraba vs herkese bulaşırlar. Cevreden eşim için bu çocuk onların çocuğu nasıl oldu falan derler. esimde hep etrafa mahcup olurdu. Daha önce aynı sehirdeydik benimle ilgili olmasada aralarındaki kaos bizi çok yoruyordu. Yani insanlar dünyadaki herkes ile kavgalı gibi. Beynimden rahatsızlık geçirince doktor sıfır stres gerekiyor dedi. Eşime gidelim bu şehirden dedim o da çok sevindi 15gun içinde başka şehre taşındık bütün düzenimizi bozup. Birazda onu çekemiyorlar sanırım.

A Aussie_Brekkie bence bu adam söylediklerinizi haketmiyor
Ben bu güncellemeden önce mi yazmışım sonra mı? Klasik olmuş, nedense bu güncellemeler hep konu sahipleri haksız bulununca yapılıyor. Ben gerektiği yerde geri adım atmayı özür dilemeyi çok iyi bilirim. Konu sahibinin eşi gerçekten bunları yaptıysa aferin. Ben haksız olayım, yeter ki adam çocuğuna travma yaşatmasın. Demek ki ailesinin huzuru için çocuğun büyük üzüntü yaşaması gerekiyormuş. Kaostan beslenen bağıran küfür eden insanlar kendi öz anne babası. Bu korkuyu baştan yaşatsaydı çirkef ağızlı annesi istediğini söyleyemezdi.

Kadın küfürü, görüşmemeyi, torundan. mahrum kalmayı sonuna kadar hak etmiş. Konu sahibinin eşi de umarım yine bir kk klasiği olarak sildim dediği annesiyle barışmaz.

Amaaan ne diye saklarsınız ki eşinizden anlamıyorum. İlk söylediğinde direk eşinize "annen böyle böyle diyor, ya sen konuş ya da ben konuşacağım ama hoş olmayacak " deseydiniz. Babanızın malından sevgisinden kaynananıza ne ki?? Oğulcuğu zengin olamayacak diyemi korkuyor...

Yorumunuz için teşekkür ederim ama sizden başka haksiz gören yada sizinki kadar bilio bilmeden tüm yazdıklarımı okumadan pesin peşin hüküm veren olmadi. Neyse okey iyi günler şimdi neyazsam bu sefer bana tavir alacaksınız. Zaten kaos ortamında ekstra kaos yaşamak istemiyorum kimseyede hicbirsey kanıtlamak istemiyorum ben okuyup anlayan arkadaşlardan gerekli fikirleri aldim kabul ettim . Konumu kapatırsan sevinirim abla Mune

Ben olsam söylediği anda yetiştirirdim eşime sabırlısınız.
Psikologla görüşmesini sağlayabilirsiniz çocuğunuzun. Sonuçta ergenliğe giriyor. Beraber durumu nasıl yönetmeniz gerektiğini de öğrenirsiniz.
Sizin de modunuzu değiştirmeniz lazım çocuk için. Yaşadınız, eşiniz doğru tepkiyi verdi. Artık doğru davranılmalı ki çocuk daha az etkilensin böyle bir olumsuzluktan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…