- 15 Temmuz 2017
- 67
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi Miyoppanda
-
aslında ablalarım size gerçi söylicem 30 aralık 2003 lüyüm ve annem 01.01.2004 istemiş babam gitmiş burnunun dikine aralık yazdırmış benim psikolojimi bozdu bu 2003 lü desem değil 2004 lü desem hiç değilim 2004 lülerle okuyorum ama yaşıt oldugumuzu inandıramadım büyük damgası yiyorum halbuki aramızda bi kaç ay var çok ağladım annemle birlikte şayet hastanede dogum kaydım yoksa inş kalmamıştır özelde dogdum zaten 01.01.2004 yaptırcaz herkese de 1 ocak diyeceğim ben neden 1.5 gün için büyük damgası yiyeim valla ağlıyorum birde 20gün geç gelmişim morarmışım anamın karnında o yüzden doğmuşum erken yoksa kalırdım ben14 aralik dogumlu kizimi bile yeni yilda yazdiralim dememe ragmen esimi ikna edemedim ama 30 aralik olsaydi kesinlikle yeni yila yazdirirdim 1 2 gün ile yil kaybetmesine gerek yok.
2003 lüsün Doğum mu yapıcan anlamadım benaslında ablalarım size gerçi söylicem 30 aralık 2003 lüyüm ve annem 01.01.2004 istemiş babam gitmiş burnunun dikine aralık yazdırmış benim psikolojimi bozdu bu 2003 lü desem değil 2004 lü desem hiç değilim 2004 lülerle okuyorum ama yaşıt oldugumuzu inandıramadım büyük damgası yiyorum halbuki aramızda bi kaç ay var çok ağladım annemle birlikte şayet hastanede dogum kaydım yoksa inş kalmamıştır özelde dogdum zaten 01.01.2004 yaptırcaz herkese de 1 ocak diyeceğim ben neden 1.5 gün için büyük damgası yiyeim valla ağlıyorum birde 20gün geç gelmişim morarmışım anamın karnında o yüzden doğmuşum erken yoksa kalırdım ben
Kendisi 2003 de doğmuş değiştirecek miş 2004 diye doğum yok yani2003 lüsün Doğum mu yapıcan anlamadım ben
aslında ablalarım size gerçi söylicem 30 aralık 2003 lüyüm ve annem 01.01.2004 istemiş babam gitmiş burnunun dikine aralık yazdırmış benim psikolojimi bozdu bu 2003 lü desem değil 2004 lü desem hiç değilim 2004 lülerle okuyorum ama yaşıt oldugumuzu inandıramadım büyük damgası yiyorum halbuki aramızda bi kaç ay var çok ağladım annemle birlikte şayet hastanede dogum kaydım yoksa inş kalmamıştır özelde dogdum zaten 01.01.2004 yaptırcaz herkese de 1 ocak diyeceğim ben neden 1.5 gün için büyük damgası yiyeim valla ağlıyorum birde 20gün geç gelmişim morarmışım anamın karnında o yüzden doğmuşum erken yoksa kalırdım ben
Bide kardeşinin isim değiştirme mevzusu vardı ama o kardeş de 13 yaşındaydı şimdi abla da 13 yaşında.... beyin errorAynı konuyu kaç defa açmışsın daha öncedende,
Ve profil senin mi ablanın mı ?
Bazı konularda kardeşim diye açılmış konu.
20 gün için mahkemeyle Doğum yılını mı değiştirecekmiş?Kendisi 2003 de doğmuş değiştirecek miş 2004 diye doğum yok yani
O degil dogum tarihinden memnun degil,Bide kardeşinin isim değiştirme mevzusu vardı ama o kardeş de 13 yaşındaydı şimdi abla da 13 yaşında.... beyin error
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?