Yıl sonu doğumlu çocuklar

Miyoppanda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
67
9
1
30
Kızlar sizce 30 aralık öğlen doğmuş bir çocugu 1 ocak yazdırmak nasıl olur? Devlet dairelerinde ve nufusta boş yere büyük gözükmesin yaşıtlarından büyük durmasın diye böyle birşey yapmanın ne gibi bi zararı olur??

Bence tam günü yazdır karışıklığa gerek yok. Sene kaybetmesin.

14 aralik dogumlu kizimi bile yeni yilda yazdiralim dememe ragmen esimi ikna edemedim ama 30 aralik olsaydi kesinlikle yeni yila yazdirirdim 1 2 gün ile yil kaybetmesine gerek yok.

O kafaya göre yazdırma eskidendi. Şimdi doğum belgeleri var benim bildiğim orada ne yazarsa onu kaydediyorlar. 30 Aralık'ta doğduysa hastanede öyle yazılır ve nüfusta da öyle kaydedilir yapacak bir şey yok.

Öyle bir imkan nasıl oluyor? Doğum belgesinde ne yazıyorsa o.

14 aralik dogumlu kizimi bile yeni yilda yazdiralim dememe ragmen esimi ikna edemedim ama 30 aralik olsaydi kesinlikle yeni yila yazdirirdim 1 2 gün ile yil kaybetmesine gerek yok.
aslında ablalarım size gerçi söylicem 30 aralık 2003 lüyüm ve annem 01.01.2004 istemiş babam gitmiş burnunun dikine aralık yazdırmış benim psikolojimi bozdu bu 2003 lü desem değil 2004 lü desem hiç değilim 2004 lülerle okuyorum ama yaşıt oldugumuzu inandıramadım büyük damgası yiyorum halbuki aramızda bi kaç ay var çok ağladım annemle birlikte şayet hastanede dogum kaydım yoksa inş kalmamıştır özelde dogdum zaten 01.01.2004 yaptırcaz herkese de 1 ocak diyeceğim ben neden 1.5 gün için büyük damgası yiyeim valla ağlıyorum birde 20gün geç gelmişim morarmışım anamın karnında o yüzden doğmuşum erken yoksa kalırdım ben

2003 lüsün Doğum mu yapıcan anlamadım ben

Ben de artık olmuyor diye biliyorum.

Benzer bir konuda nüfusta görevli bir üye arkadaş artık belgelerle hareket edildiği için böyle şeylerin bittiğini söylemişti.

Ne olacak canım ha 13 yaşındasın ha 14 1 yaşın sana hiçbir getirisi yok şu an psikolojik baskı yapmış sınıf arkadaşların o yüzden öyle düşünüyorsun. 18ine hepsinden erken gireceksin mesela bir de bu açıdan bak onlar kimlik gösterirken sen rahat rahat gireceksin her yere. 2 gün için değiştirilir mi ne gerek var?

Cocugum acil psikolojik destek alman lazim senin
Ailen durumunun farkinda degil mi?

Bugun bebeler basti burayi keskr bi yas siniri olsa bay geldi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…