Yıl sonu doğumlu çocuklar

Bu yaşlarda normal.. Sizde 13 yaşındayım deyin geçin. Açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki..

bacım sen topluma tepki olarak mı doğdun. bir konunda ismini değiştirmek, şimdiki konunda da doğum tarihi değiştirmek istiyorsun ahshhshahaj

İnsanlara kimliğini mi gösteriyosun yahu niye doğdun yılı söylüyorsun ki yaşını sorana 13 dersin doğum günün sorana 30 aralık bitti gitti işte .Yıl bilgisi niye karşı taraf nüfus memuru mu ?

Benim oğlum da 13 aralık. Keşke ocak doğumlu olsaydı diyorum bende.

Ama doğum belgesinde ne yazarsa o gün yazılır nüfus kağıdına. Artık kafaya göre yazdırılmıyor.

Yil kaybetmek n3 demek anlamadim.
Ne zaman dogmussa o zaman dogmustur.
Yanlis yazdirmaya oldum olasi uyuz olmusumdur.

bacım sen topluma tepki olarak mı doğdun. bir konunda ismini değiştirmek, şimdiki konunda da doğum tarihi değiştirmek istiyorsun ahshhshahaj

Eheüeh aynen şimdi ben de baktım, böyle orijinal fikirler günümüzü şenlendiriyor.

Konu sahibesi: isim, doğum tarihi gibi değişiklikler öyle kolay olmaz. Belli ki ergenlikten dolayı kendini bir nevi değiştirme hevesi içindesin. Kurgusal bir değişim içine girip her şeyi yoluna koyma hevesi diyelim. Bak sana bi abla tavsiyesi; bunlara gerek yok. Olduğun gibi iyisin. Derslerini ihmal etme, eğer kurgusal şeylerden hoşlanıyorsan da hikayeler yaz, hayal gücünü böyle ödüllendir.

Ah cocugum daha dun dogmussun annenin belgesi bile duruyordur eger hastanede dogduysa seninki kaybolmaz.
Boyle seyleri dert etme annenin gazina gelme baban dogrusunu yapmis annen sadece kendi dedigi olmadigi icin hirs yapmis.
ya abla valla üzülüyorum bu bizden büyük yok bu sınıfta kalmış diyolar birde annem sezaryen yaptı yani 1.5 gün daha sonra doğursaydı yeni yıl olcaktı doğduğum günün ertesi sabahı yılbaşıydı zaten 1.5 gün için 2003 yazıyor kimlikte mesela hangi yıl dogdun deseler sürekli ay ve gün olarak söylemek zorundayım 2003 desem 14 yaşında olucam ama 14 değilim o yüzden 01.01.2004 olarak yazdırmak istiyorum sırf nüfusta büyük gözükmeyim diye kafam karıştı teogum da var çok takmak istemiyorum

Eskiden yapılabiliyordu fakat su an kesinlikle yapılamıyor. Artık kayıtlar online.

Değişmiyor benimkide 30 aralık hastane belgesi verdiler direk onunla çıkardık

Gercekten gereksiz takiyorsun 13 yasindayim de gec sene sonunda dogmusum 1 gunden kazik atmis doktor bana buyumusum de gul.

Ne guzel yasitlarindan once ehliyet alicaksin resit olacaksin.

benim kardeşim 2005 aralı doğumlu babam 2006 yazdırmış. çocuk herşeyde sene kaybı yaşıyor sıkıntı yani. hangi tarihse o tarihte yazılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…