- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.594
- 798
- Konu Sahibi Miyoppanda
Bu yaşlarda normal.. Sizde 13 yaşındayım deyin geçin. Açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında ablalarım size gerçi söylicem 30 aralık 2003 lüyüm ve annem 01.01.2004 istemiş babam gitmiş burnunun dikine aralık yazdırmış benim psikolojimi bozdu bu 2003 lü desem değil 2004 lü desem hiç değilim 2004 lülerle okuyorum ama yaşıt oldugumuzu inandıramadım büyük damgası yiyorum halbuki aramızda bi kaç ay var çok ağladım annemle birlikte şayet hastanede dogum kaydım yoksa inş kalmamıştır özelde dogdum zaten 01.01.2004 yaptırcaz herkese de 1 ocak diyeceğim ben neden 1.5 gün için büyük damgası yiyeim valla ağlıyorum birde
Şu an 25 Ağustos :)
Hele bi' doğsun bakarsınız o vakte.. En fazla bedelliye yetişemez erkek ise..
bacım sen topluma tepki olarak mı doğdun. bir konunda ismini değiştirmek, şimdiki konunda da doğum tarihi değiştirmek istiyorsun ahshhshahaj
yok ne doğumu2003 lüsün Doğum mu yapıcan anlamadım ben
ya abla valla üzülüyorum bu bizden büyük yok bu sınıfta kalmış diyolar birde annem sezaryen yaptı yani 1.5 gün daha sonra doğursaydı yeni yıl olcaktı doğduğum günün ertesi sabahı yılbaşıydı zaten 1.5 gün için 2003 yazıyor kimlikte mesela hangi yıl dogdun deseler sürekli ay ve gün olarak söylemek zorundayım 2003 desem 14 yaşında olucam ama 14 değilim o yüzden 01.01.2004 olarak yazdırmak istiyorum sırf nüfusta büyük gözükmeyim diye kafam karıştı teogum da var çok takmak istemiyorumAh cocugum daha dun dogmussun annenin belgesi bile duruyordur eger hastanede dogduysa seninki kaybolmaz.
Boyle seyleri dert etme annenin gazina gelme baban dogrusunu yapmis annen sadece kendi dedigi olmadigi icin hirs yapmis.
Eskiden yapılabiliyordu fakat su an kesinlikle yapılamıyor. Artık kayıtlar online.Kızlar sizce 30 aralık öğlen doğmuş bir çocugu 1 ocak yazdırmak nasıl olur? Devlet dairelerinde ve nufusta boş yere büyük gözükmesin yaşıtlarından büyük durmasın diye böyle birşey yapmanın ne gibi bi zararı olur??
Değişmiyor benimkide 30 aralık hastane belgesi verdiler direk onunla çıkardıkKızlar sizce 30 aralık öğlen doğmuş bir çocugu 1 ocak yazdırmak nasıl olur? Devlet dairelerinde ve nufusta boş yere büyük gözükmesin yaşıtlarından büyük durmasın diye böyle birşey yapmanın ne gibi bi zararı olur??
Gercekten gereksiz takiyorsun 13 yasindayim de gec sene sonunda dogmusum 1 gunden kazik atmis doktor bana buyumusum de gul.ya abla valla üzülüyorum bu bizden büyük yok bu sınıfta kalmış diyolar birde annem sezaryen yaptı yani 1.5 gün daha sonra doğursaydı yeni yıl olcaktı doğduğum günün ertesi sabahı yılbaşıydı zaten 1.5 gün için 2003 yazıyor kimlikte mesela hangi yıl dogdun deseler sürekli ay ve gün olarak söylemek zorundayım 2003 desem 14 yaşında olucam ama 14 değilim o yüzden 01.01.2004 olarak yazdırmak istiyorum sırf nüfusta büyük gözükmeyim diye kafam karıştı teogum da var çok takmak istemiyorum![]()