- 12 Temmuz 2022
- 5
- 0
- 1
- 25
Selam çamaşır makinesinin genel temizligini 6 ayda bir yapman gerekiyor.Ben abc matik kullanıyorum vernel gül konsantre de yumuşatıcı kullanıyorum arada gelen misafirlerin kıyafetlerini yikadigimda çok güzel koktuğunu eve gittiklerinde valizin içinde hiç kötü kokmadini vs dediler.Bunlari deneyebilirsinkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Hiç alakası yok bence toz ya da sıvı olmasının. Ben bazen toz da kullanıyorum ama beyaz şişeli bir sıvı deterjanı da var o beyazlarda baya iyi, kirleri çıkarıyor. Tabii bekletmeden de yıkamak lazım. Beklettikçe yerleşiyor lekeler.Ben beyazlara toz deterjan kullanıyodum, onun için de sıvı mı kullanıyosunuz peki? Genelde toz öneriyolar beyazlar için
Hayır zarar vermiyor asla renklerini soldurmadan temizliyo hemde gönül rahatlığyla kullanabilirsinizÇok teşekkür ederim cevabınız için çamaşırlara herhangi bir zararı olmuyor dimi hiç kullanmadım bu markayıda ilk kez denicem
Valla bende arıyorum o müthiş kalıcı kokulu deterjanısıvı toz ne kullandıysam bende çok memnun kalmadım kullandıklarımdan birkaç saat kalıyor sadece kokusu
Merhabalarkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Merhaba, biz deterjan olarak omo toz ve yumşatıcı olarakta yumoş doku koruyucu yada bebekler için hassas olanını tercıh edıyoruz.çok güzel kokuyor çamaşırlar.Ayrıca isterseniz yumoşun spreylerı var onlardanda kullanabilirsiniz.kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Kırmızı renk olan tutkulu dahlia diye geçiyor canım çiçek kokusu seviyorsan al mutlaka daha önce zarif orkide de kullanmıştım oda baya iyiydi ama son zamanlarda hep tutkulu dahlia olanı alıyorum
Merhaba bende Abc nin parfumia yumuşatıcısını kullanıyorum yıkayıp kaldırıp daha sonra serdiğinde bile çok güzel kokuyor tek sıkıntı büyük bulamıyorum şişeler hep küçük özellikle pembesi çok güzelkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Kimyasal sanayi parfumleri kolay kolay kokusunu kaybetmez bence hala kokuyor camasirlar ama sizin burnunuz kokuya duyarsizlasiyor.yine de daha yogun bir koku icin yumusatici ile islatilmis ve sıkılmış islak mendilleri camasirlarinizin arasina koyabilirsinizkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
ya da dove sabunun salatalik kokulusunu parcalara bölüp ufak keselerle camasir aralarina koyabilirsiniz efsane kokuyor.Kimyasal sanayi parfumleri kolay kolay kokusunu kaybetmez bence hala kokuyor camasirlar ama sizin burnunuz kokuya duyarsizlasiyor.yine de daha yogun bir koku icin yumusatici ile islatilmis ve sıkılmış islak mendilleri camasirlarinizin arasina koyabilirsiniz
ben genelde beyazlar ıcın toz ,renklıler ıcın sıvı deterjan kullanıyorum. yumuşatıcı da yumoş koyu mavi ve sarı ikiside harika kokuyor kıyafetlerı yıkıyorum utuluyorum dolapta bıle uzun sure kokuyor.kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
oda dogru haklısınızNeden bu kadar takıldıniz ki koku alt tarafı illa dolabı açınca yumuşatıcı kokusu mu vurmalı yüzümüze?
Hepsi kimyasal sonuçta. Yıkayın parfümeri kokmak zorunda değiller diye düşünüyorum
Giysi dolabı kokulari var bunun için. Küçük paket halinde çamaşırların arasına koyuyorsunuz.kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?