Onun tel bir puf noktasi var. Ne kullandiginizin onemi yok. Sadece makina yikamayi bitirdigi anda asin kurusun. Biraz beklerse bile koku olmuyirkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Kesinlikle yumoş mavi Yi öneriyorum konsantre olan. Elinizi sürttüğünüz an kıpırdadığınız an bile koku yayıyor. Yıllardır severek kullanıyorumkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Az at çamaşırlarını canım bidekızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Doğal yumuşatıcı kullaniyorum o nedenle kaşıntı vs yapmıyor. Ama genel yumusaticilar için bu soylediginiz doğru evet.Lütfen bunu yapmayın. İyi durulanmadığı için kalıyor o koku. Bir süre sonra kaşıntı başlar, alerji başlar daha da önemlisi kanserojen madde cildimize nüfus ediyor.
Evet kesinlikle bende öyle yapıyorum.yymusatıcıyı makineyi çalıştırırken koyarsam ilk su alımında yumuşatıcı gozunede su gıdıyor ve yumuşatıcı da deterjan ı alırken akıp gidiyor.makineniz su aldıktan sonra deterjan çekmecesini açıp kontrol edin.tabi her makina aynı değildir belki ama buyuk ihtimal sizin de yymusatıcınız akıp gidiyordur.Yani inanin esimle tartisiyoruz is yerinde ona camasir ilaci kokuyorsun diyorlarmis vernel kokusu gidiyor is arkadaslarina yumosun lilium unu kullaniuorm isin sirri makine durulamaya gecince dokeceksiniz verneli makineden makineye değişir tabi ama genelde son 16 20dakika arasi ilac cekmecesini acip
Canım makinenin içinin güzel kokması lazım ilk önce makinenin içini boş çalıştir makinenin gözüne yarım çay bardağı sirke bırakıp içini boş çalıştır yanlış sürekli yapma makinenin yıpranır ayda bir veya 2 3 ayda bir yapabilirsin sonra yumusaticiyida dolunaya kadar doldur ben öyle yapıyorum hangi marka alırsam aliyim güzel kokarkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Yumoş lilyum çok az sprey şişesine dök üstüne su doldur çalkala kuruyan kıyafetlere sık öyle katla ya da as en iyi yöntem bukızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Yumoş mavi konsantre mavi al.Sanirim Lilyum olan yeniden yikanana kadar mis gibi kokuyor.kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?