yıkandıktan günler sonrasında bile mis gibi kokan çamaşırlar

Aslında bana göre olay şudur. Şimdi biz hep o kokuya alıştığımız için bir süre sonra o kokuyu almıyoruz.

Ablam ne zaman gelse çamaşırların ne kadar güzel koktuğunu söyler (kurutucu kullanıyorum) Çocukların küçülmüş kıyafetlerini verdiğim kadın demiş ki, asla yıkamıyorum mis gibi kokuyor hatta doktoru bile annen sana ne güzel bakıyor elbisen de mis gibi kokuyor demiş. Ancak ben yemin edebilirim ki bana hiç koku gelmiyor.

Velhasılı kelam, sabit bir yumuşatıcım yoktur o an beğendiğimi alırım. Kaldı ki şu an beyaz sirke kullanıyorum sağlıklı olduğu için. Ara ara yapıyorum bunu.

Son olarak; persilin koku giderici mi ne bir deterjanı var. Yeşil. Onun kokusunu inanılmaz alıyorum mesela. Dolapta olduğu halde bayağı kalıcı. Deterjan olarak ona taktım şu an.

Makinayı düzenli olarak temizlemek gerekiyor.
O zaman belki daha iyi sonuç alırsınız.

Ben dalan roxy bahar çiçekleri sabun tozu kullanıyorum havluda ve bebek kiyafetlerinde extra durulamada yapıyorum yumos bebek konsantre müthiş kokuyor tavsiye ederim herkes yumuşatıcmi soruyor

Sıvı deterjan kullanıyorum. Bunun etkisi var mı pek bilemem. Yumuşatıcı olarak da yumoş kullanıyorum yıllardır. Ama benim için dönüm noktası kurutma makinesi oldu. Kurutma makinesinden önce dolaplara mutlaka sabun koyardım. O kokusu olurdu. Mis gibi sabun kokardı kıyafetler. Ama kurutma makinesinden sonra sabuna da gerek kalmadı. Tahminen dışarıda kururken o koku uçup gidiyor.

Kokulu deterjan sevmiyorum. Yumusatici zaten her seye kullanmam. Allerjim de var, o nedenle dikkat ederim. Demem o ki deterjan filan degil de belki cekmece ve dolaplariniza bu english homeda filan satiliyor, minik koku keseleri var farkli aromalarda, onlardan koyabilirsiniz. Annemin dolaplarinda asilidir, cekmecelerinde vardir. Buram buram kokar. O beyaz sabun kokusu kullaniyor.

Bingo Kuzumun kokusu yumasıtıcı harıka kalıcı bır koku dolabı acınca yuzunuze carpıyor deneyın

Bebek icin olan sıvı deterjanlarda öyle kokulu. Daha masuk diye sabun tozu yenidoganda tercihim benim. Birde yanlıs kullanıyormusuz sabun tozunu eritip sıvı deterjan gibi kullanmak lazımmıs aslında.

Bebek icin olan sıvı deterjanlarda öyle kokulu. Daha masuk diye sabun tozu yenidoganda tercihim benim. Birde yanlıs kullanıyormusuz sabun tozunu eritip sıvı deterjan gibi kullanmak lazımmıs aslında.

Hayır ben green clean kullanıyorum ekstra durulama yapıyorum hiç kokmuyor. Sabun kokusu bana ağır geldi. Dalan zyağlı için konuşuyorum. Belki içinde ekstra parfüm vardır.

Hayır ben green clean kullanıyorum ekstra durulama yapıyorum hiç kokmuyor. Sabun kokusu bana ağır geldi. Dalan zyağlı için konuşuyorum. Belki içinde ekstra parfüm vardır.
Zeytin yağlı denemedim ben. Artık kızım 5 aylık normal sıvı deterjan kullanıyorum cok koymuyorum zaten. Yenidoğan dönemi kullandim sabunu.

Sıkma modu 10 dakika da durulama 50 dk. Sıkma modunda artik yumuşatıcı almıyor durulama modunda olur anca oda çok ya 50 dk :/ ben zaten anlamadım bu makineyi geçen sıvı deterjan aldım yeni mis gibi koktu çamaşır bir sevindim dedim yumuşatıcıya gerek yok. 2. Yıkamada gene tırt deterjanı yumuşatıcıyı boşuna koyuyorum gibi geliyor valla. Kışa doğru kurutma alıcam ozaman yumuşatıcıyı da aticam hayatımdan.

birincisi kıyafetlerde sirkülasyon olacak. aylarca giyilmeyen şeyler ister istemez dolap kokuyor.
kıyafetlerini azaltabilirsin.

ayrıca bir arkadaşım var, kıyafetleri hep temiz kokar. temizdir de kendisi.
neyle yıkıyorsun diye sordum.
- Persil yüksek performans kötü kokulara karşı (içi kırmızı dışı şeffaf kapaklı, koyu yeşil kutulu bir deterjan)
- yumuşatıcı olarak da vernel aromatherapy mor kullanıyordu. Ama yumuşatıcıyı max seviyesine kadar dolduruyormuş.

bana çok sağlıklı gelmediği için yumuşatıcı kullanmıyorum. sadece sigara içen eşimin kıyafetlerini yıkarken az miktarda vernelden koyuyorum.

Ben çamaşırları özellikle bittikten sonra bir de yumusatcyla yıkıyorum kalıcı oluyor ya da en son yumuşatıcıda biraz bekletiyorum.. güneşte çok kurursa da kokuyu alıyor

Merhaba ben deterjan olarak omo sıvı kullanıyorum yumuşatıcı da vernel lavanta kullanıyorum ama konsantre olanından misss gibi kokuyor kokusu uzun süre çıkmıyor tavsiye ederim

Herkes deterjan veya camasir suyundan bahsetmis. Ben kokusunu sevdigim sabunlari alip bir buzdolabi posetine koyup posette delikler aciyorum. Sonra da onu camasirlarin arasina yerlestiriyorum. Kapali dolapta bir sure sonra koku cok guzel yayiliyor ve siniyor. Ozelikle havlu ve carsaflarda yapiyorum bunu ama camasirlara da yapilabilir.
Koku cok guzel birsey ama ne kadar kokuluysa o kadar kimyasal oldugu icin dikkat edin organik deterjanlar vs genelde cok daha az kokar… o yuzden koku / saglik denklemi deterjanlar icin biraz ters isliyor malesef…

Abc parfumia mavi olanı kullanıyorum günlerce kokuyo dolapta çekmecede. En sevdiğim yumuşatıcı zararlı ama çok güzel namıssız

Once makinenizin icini , makineye uygun temizleyici ile temizleyin.
Bingo manolya bahcesi kullaniyorum 1 kapak koyuyorum genelde. Ve memnunum

Vernelin koyu pembe konsantre yumuşatıcısı çok etkili koku anlamında. Ama ben gebelikte organik ürünler tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…