kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu
Bingo Kuzumun kokusu yumasıtıcı harıka kalıcı bır koku dolabı acınca yuzunuze carpıyor deneyınkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Bebek icin olan sıvı deterjanlarda öyle kokulu. Daha masuk diye sabun tozu yenidoganda tercihim benim. Birde yanlıs kullanıyormusuz sabun tozunu eritip sıvı deterjan gibi kullanmak lazımmıs aslında.Annemdeyken bebek çamaşırları için Dalan zeytinyağlı sabun tozu aldım. Kaçtır yıkanıyor çamaşırlar evde kendi deterjanımla. O Dalan kokusu çıkmadı ya. Güzel bir koku nevresimler için kullanılabilir. ama bebek için o kadar kokuyor olması bana saçma gelmişti.
Bebek icin olan sıvı deterjanlarda öyle kokulu. Daha masuk diye sabun tozu yenidoganda tercihim benim. Birde yanlıs kullanıyormusuz sabun tozunu eritip sıvı deterjan gibi kullanmak lazımmıs aslında.
Zeytin yağlı denemedim ben. Artık kızım 5 aylık normal sıvı deterjan kullanıyorum cok koymuyorum zaten. Yenidoğan dönemi kullandim sabunu.Hayır ben green clean kullanıyorum ekstra durulama yapıyorum hiç kokmuyor. Sabun kokusu bana ağır geldi. Dalan zyağlı için konuşuyorum. Belki içinde ekstra parfüm vardır.
Benim halam da çamaşırlara başta yumuyacı koymaz yıkattıktan sonra sıkma devrine alır yumuşatıcıyı öyle koyar gözüne .22 dk öyle sadece yumuşatıcı ve su ile güzelce yıkanır .Çıkarınca miss.Tabi makinenin sıkma programı bizim makinede 22 dk .Sizinkini bilmem.Bir de öyle deneyin isterseniz.
Sıkma modu 10 dakika da durulama 50 dk. Sıkma modunda artik yumuşatıcı almıyor durulama modunda olur anca oda çok ya 50 dk :/ ben zaten anlamadım bu makineyi geçen sıvı deterjan aldım yeni mis gibi koktu çamaşır bir sevindim dedim yumuşatıcıya gerek yok. 2. Yıkamada gene tırtBenim halam da çamaşırlara başta yumuyacı koymaz yıkattıktan sonra sıkma devrine alır yumuşatıcıyı öyle koyar gözüne .22 dk öyle sadece yumuşatıcı ve su ile güzelce yıkanır .Çıkarınca miss.Tabi makinenin sıkma programı bizim makinede 22 dk .Sizinkini bilmem.Bir de öyle deneyin isterseniz.
birincisi kıyafetlerde sirkülasyon olacak. aylarca giyilmeyen şeyler ister istemez dolap kokuyor.kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Merhaba ben deterjan olarak omo sıvı kullanıyorum yumuşatıcı da vernel lavanta kullanıyorum ama konsantre olanından misss gibi kokuyor kokusu uzun süre çıkmıyor tavsiye ederimMerhabalar ben abc'nin parfumia yumuşatıcısını kullanıyorum ütülendikten sonra bile geçmiyor kokusu deterjan olarakta yine aynı markanınkini kullanıyorum ikisini birlikte kullanınca daha kalıcı oluyor bence, sizde deneyebilirsiniz
Vernelin koyu pembe konsantre yumuşatıcısı çok etkili koku anlamında. Ama ben gebelikte organik ürünler tercih ediyorumkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?