yıkandıktan günler sonrasında bile mis gibi kokan çamaşırlar

Koku kalmamasi iyi bişey çünkü hep kimyasal içerikli parfüm onlar

Çamaşır deterjanı, yumuşatıcısı kokusundan nefret ettiğim için,
Temiz, ütülü kıyafet benim için daha değerli:)

Perosun etkisi 150 süren konsantre yumusaticisini kullaniyorum misler gibi, soyle düşünün ramazan bayraminda perdeleri yikadim hala kokuyor Maşallah

Bu çamaşır makinesiyle ilgili bence yoksa hepimiz aynı şeyleri kullanıyoruz eltim eve girince tüm aile aynı yumuşatıcıdan kokar benim çamaşırlar daha makinede bile çok kokmaz onun makinesi benimkinden eski bir de

Evde bebek oldugu icin temiz icerik deterjan kullaniyor ve ben ve esimin camasirlarina Chakra’nin Powder Pleasure camasir kokusundan sıkıyorum. Bebek gibi kokuyor hem camasirlar hem de ev. Clean Cotton kokusu da guzel, ara sira donusum yapiyorum kokular arasi.

Benim çocukların alerjisi var. O yüzden yumuşatıcı kullanmıyorum. Sadece ikizler altına çiş yaparsa o kıyafetleri yumuşatıcı ile yıkıyorum.

Ben bebegimin giysileri icin sabun tozu almistim . Bitti attim sonra hangi markaydi birdaha denk gelmedim. 4 5 ay sonra bile nasıl güzel kokuyordu. Sonra bir cok marka aldim onu bulamadim.

Annemdeyken bebek çamaşırları için Dalan zeytinyağlı sabun tozu aldım. Kaçtır yıkanıyor çamaşırlar evde kendi deterjanımla. O Dalan kokusu çıkmadı ya. Güzel bir koku nevresimler için kullanılabilir. ama bebek için o kadar kokuyor olması bana saçma gelmişti.

Merhaba onun sebebi çamaşırlarınızı dışarda kurutuyorsaniz hava kirliliği nedeni ile oluyor evinizde içerde müsait bir yerde kurutun çamaşırlarınızı benimde çamaşırlarım hep sizin gibi kokuyordu basık sanki hiç deterjan koymamışım gibi kokuyordu annem söylediğinden beridir evde kurutuyorum deneyin görün derim daha mey diyim o deterjanlarla temizlik kokusu istiyiruz ama kimyasal dolu hepsinin içi yumuşatıcı dahi biraktim ben

Benim halam da çamaşırlara başta yumuyacı koymaz yıkattıktan sonra sıkma devrine alır yumuşatıcıyı öyle koyar gözüne .22 dk öyle sadece yumuşatıcı ve su ile güzelce yıkanır .Çıkarınca miss.Tabi makinenin sıkma programı bizim makinede 22 dk .Sizinkini bilmem.Bir de öyle deneyin isterseniz.

Yumoş(ekstra) yumuşatıci kullandınız mı hiç ? Bende eskiden sizin gibiydim hic kokmuyodu yumoş kullandigimdan beri camasirlar mis kokuyo gecen 2 gune yakin disarda unutmusum camasirlari onlarda bile kalmis koku aynı performansı bimdeki bulut(ekstra) marka yumuşaticidan da alıyorum

Ben de hic bir seyin kokulusunu sevmem,
Hep de sasiririm bu kadar kokuya nasil dayaniyorlar.

Deterjanlar kokulu, sampuan dus jeli kokulu, kremler bile kokulu...

Konu sahibi eskiden indirimde denk gelmişti, cekmece içi icin kokulu ahsap guve kovucu bloklar var, onlardan bulunduruyordum. Tam istediğiniz koku degil belki ama belki bir bakmak istersiniz.

Çamaşırda temiz olmasından gayrı başka bir hedefim yoktur. Aksine çamaşırda yoğun deterjan kokusunu hiç sevmem. Ve ayrıca yumuşatıcıyı hiç sağlıklı bulmam. Kurutmadan çıkan çamaşır zaten yumuşacık oluyor.
Ben Boron ve muadili tarzı deterjan kullanıyorum. Onlarda da koku yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…