Canım açıkçası zaten deterjanlar zararlı diye bn doğal aradım buldum kendimce onlara başlıyorum inan koku ve den ziyade sağlık daha önemli bilhassa yavrularımızın.kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Havalandirarak kuruttugunuz icinKurutmaya attigim camasirlar mis gibi gunlerce kokuyor. Ama balkona astığım camasirlarda hic koku kalmiyor neredeyse. Yumoş viking ve bingo kullaniyorum genelde. Yumoş mavi veya pembe digerlerinde beyaz kullaniyorum
Evwt kokusu gidiyor maalesef ben genelde zaten kurutma kullaniyorum ve cok temiz guzel kokuyor gunlerce camasirlar.Havalandirarak kuruttugunuz icin
Alerjik astıma da neden oluyorAynen canım bende kullanmıyorum
Önceden kullanırdım oğlumun bademcikleri aşırı şişiyordu
Güzel kokan hiç bişey kullanmıyorum
Ekstra durulamaya alırım herzamanki deterjan bile kalmasın
Hepsinden temiz gelir bana
Makinadan kaynaklı olabilir. Erken aliyo olabilir bı servise goster. annemle aynı yumuşatıcı kullanıyorduk ama onunki asla güzel kokmuyordu.servis çağırdılar düzeldikızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Yumoş lilyum yada yumoş hanımeli yi öneririm müthiş kokuyor ve çok kalıcıkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Ariel dağ esintisi + yumoş mavi lilyum. Bu ikili ile mis kokmaması imkansız. Ben kurutma makinası kullanıyorum bir etkisi var mıdır onu bilmiyorum ama.kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Ya yumuşatıcıyi çok dökünce kendiliğinden bosaltiyo makine öyle olabilir ya da benim eşimin siyah atletleri vardı öyle kötü kokusu vardı ki herşeye dönerdi attım kurtuldum resmen belki öyle bı problem vardır.kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
ben alo sıvı deterjan kullanıyorum kurutma makinasından cıktıktan sonra bile mis gibi kokusu kalıyor.kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Bingo deterjan ve yumoş mavi renk mükemmel günlercede kalıyor tavsiye ederimkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Ve kokulu urunler kanserojendir.. Oda kokusu, klozet kokusu, kokulu yumusatıcılar dahil evimde kokan hiçbir urun yoktur benim.Alerjik astıma da neden oluyor
Çok önemli gerçektenVe kokulu urunler kanserojendir.. Oda kokusu, klozet kokusu, kokulu yumusatıcılar dahil evimde kokan hiçbir urun yoktur benim.
Alerjik astım sebebi oldugu içinde ozellikle anneler kesinlikle tercih etmemeli bu urunleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?