yıkandıktan günler sonrasında bile mis gibi kokan çamaşırlar

Perwollun sivi deterjanini kullaniyorum mis gibi kokuyor. Mor ya da pembeyi kullaniyorum bu sorundan ben de muzdariptim ama perwolle cozdum

Canım açıkçası zaten deterjanlar zararlı diye bn doğal aradım buldum kendimce onlara başlıyorum inan koku ve den ziyade sağlık daha önemli bilhassa yavrularımızın.

Makineden ciktiktan sonra guzel kokuyor mu yoksa o zamanda mi koku yok

Kurutmaya attigim camasirlar mis gibi gunlerce kokuyor. Ama balkona astığım camasirlarda hic koku kalmiyor neredeyse. Yumoş viking ve bingo kullaniyorum genelde. Yumoş mavi veya pembe digerlerinde beyaz kullaniyorum
Havalandirarak kuruttugunuz icin

Alerjik astıma da neden oluyor

Makinadan kaynaklı olabilir. Erken aliyo olabilir bı servise goster. annemle aynı yumuşatıcı kullanıyorduk ama onunki asla güzel kokmuyordu.servis çağırdılar düzeldi

Yumoş lilyum yada yumoş hanımeli yi öneririm müthiş kokuyor ve çok kalıcı

Artık sıvı olanın modası geçti boncuk şeklinde kuru satılıyor ama daha elit ve sosyete takımı alabiliyor onları daha halk alamıyor alım gücü düşük çünkü

Ariel dağ esintisi + yumoş mavi lilyum. Bu ikili ile mis kokmaması imkansız. Ben kurutma makinası kullanıyorum bir etkisi var mıdır onu bilmiyorum ama.

Valla ben yumoş extra mavi yani lilyum kullanıyorum yaklaşık iki yıldır kullanıyorum koku takıntım var elbiselerinin nevresimleri min her zaman güzel kokmasını istiyorrum ve çok menmunum ama arkadaşlar haklı çamaşırlarını dışarıda çok fazla bırakırsan ne kullanırsan kullan koku falan kalmaz kurulduğundan kaldirmalişin hatta biraz nemli alıp içeride kurutabilirsin ozaman mis gibi kokuyor ve uzun süre kalıyor kokusu ama yaz ayındayız kokular çok çabuk uçuyor bunuda göz önünde bulundurmak lazim

Bnm çamaşırlarımdaki yumuşatıcı kokusunu Bn almam ama bana ne kullanıyorsun diye sorarlar.
Yumuşatıcıyı önden koymam hep dakikayı takip ederim suyunu alırken son suya koyarım bi 2-3 dk bekletme yaparım kurutma makinesi kullandığım halde bazen buram buram kokar bazen koku gider ama bana öyle geliyormuş

Ya yumuşatıcıyi çok dökünce kendiliğinden bosaltiyo makine öyle olabilir ya da benim eşimin siyah atletleri vardı öyle kötü kokusu vardı ki herşeye dönerdi attım kurtuldum resmen belki öyle bı problem vardır.

ben alo sıvı deterjan kullanıyorum kurutma makinasından cıktıktan sonra bile mis gibi kokusu kalıyor.

Bingo deterjan ve yumoş mavi renk mükemmel günlercede kalıyor tavsiye ederim

Ve kokulu urunler kanserojendir.. Oda kokusu, klozet kokusu, kokulu yumusatıcılar dahil evimde kokan hiçbir urun yoktur benim.
Alerjik astım sebebi oldugu içinde ozellikle anneler kesinlikle tercih etmemeli bu urunleri..
Çok önemli gerçekten

Ben bebeğimin tüm deterjan şampuan losyon her nesi varsa kokusuz aldım

Kayınvalidem den öğrendim. 3 senedir su uygulamayı yapıyorum. Mis gibi kokuyor camasirlarimiz. Makinadan çıkınca silkeleyip güzel bir şekilde katliyoruz. Aynı dolaba koyar gibi. Yaklaşık 6 -12 saat arası beklemesi yeterli. Bu şekilde durduktan sonra asiyoruz.(bu işlemi yaptığımdan beri hiç ütü yapmıyorum.mukemmel birşey) Eğer nevresim gibi çok kokmasını istediğiniz birşey varsa sürekli camı açık olan bir odada asmaniz gerekli. Dışarıya asacaksaniz da balkonuzdan güneşin gitmesini beklmeniz gerekli. Yani camasirlar kesinlikle güneş görmemeli ve birazcık nemli toplamamiz lazım.

Ben perwol’ün dışı mor olan sıvı deterjanını kullanıyorum renklilere. Yumuşatıcı vs kullanmıyorum aşırıı kalıcı kokusu katlayıp dolaba kaldırınca bile kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…