Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koku kalmamasi iyi bişey çünkü hep kimyasal içerikli parfüm onlarkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Perosun etkisi 150 süren konsantre yumusaticisini kullaniyorum misler gibi, soyle düşünün ramazan bayraminda perdeleri yikadim hala kokuyor Maşallahkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Ben bebegimin giysileri icin sabun tozu almistim . Bitti attim sonra hangi markaydi birdaha denk gelmedim. 4 5 ay sonra bile nasıl güzel kokuyordu. Sonra bir cok marka aldim onu bulamadim.
Benim çocukların alerjisi var. O yüzden yumuşatıcı kullanmıyorum. Sadece ikizler altına çiş yaparsa o kıyafetleri yumuşatıcı ile yıkıyorum.
Çiş olunca ne oluyor?
Yıkasam bile çiş kokusu geliyor sanki. Tamamen psikolojik benle alakalı. Allah tan bayağı azaldı.
Ben de sert mi kalıyor çişten dedim
Ön yıkama falan yeterli olur aslında
Yok ya makineyi açınca ağır bir çiş kokusu geliyor. Oysaki tertemiz bende çözümü yumuşatıcı koymakla çözdüm. En azından psikojim rahat
Merhaba onun sebebi çamaşırlarınızı dışarda kurutuyorsaniz hava kirliliği nedeni ile oluyor evinizde içerde müsait bir yerde kurutun çamaşırlarınızı benimde çamaşırlarım hep sizin gibi kokuyordu basık sanki hiç deterjan koymamışım gibi kokuyordu annem söylediğinden beridir evde kurutuyorum deneyin görün derim daha mey diyim o deterjanlarla temizlik kokusu istiyiruz ama kimyasal dolu hepsinin içi yumuşatıcı dahi biraktim benkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Benim halam da çamaşırlara başta yumuyacı koymaz yıkattıktan sonra sıkma devrine alır yumuşatıcıyı öyle koyar gözüne .22 dk öyle sadece yumuşatıcı ve su ile güzelce yıkanır .Çıkarınca miss.Tabi makinenin sıkma programı bizim makinede 22 dk .Sizinkini bilmem.Bir de öyle deneyin isterseniz.Biraz da makineye bağlı sanırım. Bende naparsan yapayım günlerce kokmaz öyle. Özellikle de güneşte dışarı ipe asınca o kokudan eser kalmıyor. Kışın eve serince tüm ev mis gibi kokuyor yine 2 3 gün kalıyor da yazın hiç. En kalıcı abc parfümia romantik gül, yumoş yaban orkide yasemin, wiking marka duet olanı. Bunları deneyin sırayla en çok bunlardan memnun kaldım ben.
Yumoş(ekstra) yumuşatıci kullandınız mı hiç ? Bende eskiden sizin gibiydim hic kokmuyodu yumoş kullandigimdan beri camasirlar mis kokuyo gecen 2 gune yakin disarda unutmusum camasirlari onlarda bile kalmis koku aynı performansı bimdeki bulut(ekstra) marka yumuşaticidan da alıyorumkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Ben de tam aksi
Kesinlikle kokulu deterjanları sevmem
En az kokusu olanı tercih ederim ve yumuşatıcı hic kullanmam.
Bu arada teyzem yumuşatıcıyı 2. Suyu mu
3.Suyu mu ne deniyorsa artık o anda koyardı . Yani yıkamanın bitmesine yakın.
O sekilde baya yoğun koku oluyor. Sağlıklı mi? Tamamen kimyasal !