Merhaba bende Abc nin parfumia yumuşatıcısını kullanıyorum yıkayıp kaldırıp daha sonra serdiğinde bile çok güzel kokuyor tek sıkıntı büyük bulamıyorum şişeler hep küçük özellikle pembesi çok güzel
ya da dove sabunun salatalik kokulusunu parcalara bölüp ufak keselerle camasir aralarina koyabilirsiniz efsane kokuyor.
ben genelde beyazlar ıcın toz ,renklıler ıcın sıvı deterjan kullanıyorum. yumuşatıcı da yumoş koyu mavi ve sarı ikiside harika kokuyor kıyafetlerı yıkıyorum utuluyorum dolapta bıle uzun sure kokuyor.
abc de güzel aynı şekilde..
Kurutucu da kurutuyorsaniz koku kalmıyor tabi. Kurutucu icin parfümlu kagitlar var.
Lavanta torbaları koyabilirsiniz çamaşırların arasına.
Kiz hala bulamadinmi
Cozumyine bildirim gelmis
Merhaba onun sebebi çamaşırlarınızı dışarda kurutuyorsaniz hava kirliliği nedeni ile oluyor evinizde içerde müsait bir yerde kurutun çamaşırlarınızı benimde çamaşırlarım hep sizin gibi kokuyordu basık sanki hiç deterjan koymamışım gibi kokuyordu annem söylediğinden beridir evde kurutuyorum deneyin görün derim daha mey diyim o deterjanlarla temizlik kokusu istiyiruz ama kimyasal dolu hepsinin içi yumuşatıcı dahi biraktim ben
Benim halam da çamaşırlara başta yumuyacı koymaz yıkattıktan sonra sıkma devrine alır yumuşatıcıyı öyle koyar gözüne .22 dk öyle sadece yumuşatıcı ve su ile güzelce yıkanır .Çıkarınca miss.Tabi makinenin sıkma programı bizim makinede 22 dk .Sizinkini bilmem.Bir de öyle deneyin isterseniz.
Yumoş(ekstra) yumuşatıci kullandınız mı hiç ? Bende eskiden sizin gibiydim hic kokmuyodu yumoş kullandigimdan beri camasirlar mis kokuyo gecen 2 gune yakin disarda unutmusum camasirlari onlarda bile kalmis kokuaynı performansı bimdeki bulut(ekstra) marka yumuşaticidan da alıyorum
Parfumia Romantik Gül
kisa programda mi yikiyorsunuz camasirlari ?
Abc parfumia mavi olanı kullanıyorum günlerce kokuyo dolapta çekmecede. En sevdiğim yumuşatıcı zararlı ama çok güzel namıssız
Abc turkuaz deterjan leke çıkarmada nasıl acaba epey de olmuş konu açılalı.ben de perwol kullanırdım renklilere memnundum ama son aldıgım leke çıkarmıyor.kalitesi mi değişti anlayamadım.basit lekeleri bile çıkarmamaya başladı.örneğin açık renklilerdeki basit çay lekesini bile çıkarmıyor daha önce hiç leke bırakmazdı.renkliler için leke çıkarmada başarılı deterjan arıyorum fiyatlar aldı başını gitti artık zorluyor bizi bütçe olarakBen yıllardır abc markasını kullanıyorum valla hiç öyle bi sorun yaşamadım dolapta günler önce katladığım kıyafeti giyerken bile daha yeni yıkanmış gibi kokuyor.Ayrıca yumuşatıcının yanı sıra sıvı deterjanla yıkamanı öneririm abcnin renkliler için olan turkuaz deterjanının da kokusu çok güzel.
Kesinlikle haklisiniz. Yakin zamana kadar ben de kullanirdim artik asla kullanmıyorum.Şahsen eşim deterjan fabrikası var hayatımda yumuşatıcıyı eve sokmam asla kullanmadım bu kötülüğü ne kendime ne de çocuklarlarıma yapmadım her türlü kimyasal koku içeren ürünler tiroid başta olmak üzere birçok hastalığın en büyük sebebidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?