ne kadar kaç kapak kullanmak lazım acaba ya benimkiler ütülenmeden bile kokmuyo valla baya ağır kokulu bi yumuşatıcı almıştm o bile kalıcı olmadı açıkcası bunun kokusu nasıl?Merhabalar ben abc'nin parfumia yumuşatıcısını kullanıyorum ütülendikten sonra bile geçmiyor kokusu deterjan olarakta yine aynı markanınkini kullanıyorum ikisini birlikte kullanınca daha kalıcı oluyor bence, sizde deneyebilirsiniz
ben hiç abc yi kullanmadım markette görüyodum hep sıvı deterjanda mı aynı marka kullanıyosunuz pekiBen yıllardır abc markasını kullanıyorum valla hiç öyle bi sorun yaşamadım dolapta günler önce katladığım kıyafeti giyerken bile daha yeni yıkanmış gibi kokuyor.Ayrıca yumuşatıcının yanı sıra sıvı deterjanla yıkamanı öneririm abcnin renkliler için olan turkuaz deterjanının da kokusu çok güzel.
Çamaşırın çokluğuna göre göz kararı dolduruyorum 2 kapak gibidir herhalde, hep yeterli geliyor hiç ağır kokulu şeyler almana gerek yok bunun kokusu baya güzel ağırda değil hemne kadar kaç kapak kullanmak lazım acaba ya benimkiler ütülenmeden bile kokmuyo valla baya ağır kokulu bi yumuşatıcı almıştm o bile kalıcı olmadı açıkcası bunun kokusu nasıl?
Evet oda abcnin renkliler için olan canım ama ben bazen siyahlarda da aynı deterjanı kullanıyorum elimde kalmadıysaben hiç abc yi kullanmadım markette görüyodum hep sıvı deterjanda mı aynı marka kullanıyosunuz peki
bende öyle yapıyorum genelde max yazan kısmına kadar ama ne denediysem olmadı bide abcyi deniyim. Hangi kokusunu önerirsiniz peki baya bir çeşit varmış baktımda şimdiÇamaşırın çokluğuna göre göz kararı dolduruyorum 2 kapak gibidir herhalde, hep yeterli geliyor hiç ağır kokulu şeyler almana gerek yok bunun kokusu baya güzel ağırda değil hem
Aaa evet kurutma yöntemi de kokulara etki ediyor olabilir hiç öyle düşnümemiştimBenim annem ne kullanırsa kullansın uzun süre mis gibi kokar. Aynısını ben, ablam alıyor olmuyor. Annem güneşte tam kurutmaz hafif nemli kalınca toplar belki de ondan
Fiyatı çok mu pahalı kiPerus gerçekten tek gecerim kızlar ilk denemeyi gratiste indirimdeyken almıştım çok memnunum
Evet çok doğru söylediniz makinemde yeni değil. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinBiraz da makineye bağlı sanırım. Bende naparsan yapayım günlerce kokmaz öyle. Özellikle de güneşte dışarı ipe asınca o kokudan eser kalmıyor. Kışın eve serince tüm ev mis gibi kokuyor yine 2 3 gün kalıyor da yazın hiç. En kalıcı abc parfümia romantik gül, yumoş yaban orkide yasemin, wiking marka duet olanı. Bunları deneyin sırayla en çok bunlardan memnun kaldım ben.
Ben beyazlara toz deterjan kullanıyodum, onun için de sıvı mı kullanıyosunuz peki? Genelde toz öneriyolar beyazlar içinEvet oda abcnin renkliler için olan canım ama ben bazen siyahlarda da aynı deterjanı kullanıyorum elimde kalmadıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?