- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- Konu Sahibi halacocuksun
İlgisiz sevgisiz kaldığım iicin bu kadar bezginim evet sadece bu ...ben ilgi ve sevgiye bagimliyim su içmek gibi bir şey benim için..ama soğuk bana karşı yoruldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an yatağıma yattım hiç bir şey yapmicam artık ...ben sevgi ile besleniyorum sevildiğimi hissetmediğim birinin yanında ev isi vs yapamam aşırı bakımlı biriydim ama dişlerimi dahi fırçalamanın sabahtan beri yaşama sevincim kalmadı
İnanın tek derdim ilgi ve sevgiEvin butun yukunu tek basiniza sirtlanmissiniz bu sartlarda gercekten tek derdiniz ilgi mi? Sizce baska sorunlar yok mu? Bir de daginik olma diyormus pasam baska emri varmiymis?
Ne yapmalıyım çok çabaladım ama kavgadan beri elim ev isine gitmiyorAcilen bu melankolik ruh halinizden cikin. Boyle sorun cozulmez.
O bana böyle kırıcı konuştukça nasıl bir şeyler yapayım ki enerjim çekilmiş gibi saatlerce boşa vakit geçiriyorumÇalışıyorsan eşinin de yardımcı olması gerek ev işleri boşanma sebebi olmamalı bence ilgi görmüyorum soğuk diyorsunuz belki hazırlık yaptığı içindir elinden geldiğince düzenli olmaya çalış arkanı topla daha yeni işe girmişsin bu duruma da tam alışamadın onunda etkisi vardır bu düşüncede
Boşanıcam deyince ne tepki verdiO bana böyle kırıcı konuştukça nasıl bir şeyler yapayım ki enerjim çekilmiş gibi saatlerce boşa vakit geçiriyorum
Eşiniz sınav sterisinde olabilir bence bu kadar çıkmaza girmeyin. bir gün yemeklerinizi kavanoza falan koyun, ben öyle yapıyorum evden yemek getirdiğimde ısıtıp yiyebilirsiniz. Hafta sonları ne yemek yapacaksanız ve haşlanmaları uzun sürecek tahıllar haşlayıp dolaba atabilirsiniz. Köftenizi falan önceden dolaba atabilirsiniz işe gidecekken dolaptan çıkartır akşamda yemekleri yaparsınız. Mesela bir çorba yapsanız iki gün yeter bence. Ama sizi ilgi alamamak çok yormuş bence oturup Eşinizle size ilgi göstermesiniz en azından güzel kelimeler duymak istediğinizi birlikte akşamları 10 dakikada olsa el ele tutuşarak gezmek istediğinizi belirtin. Akşamları tuvalet banyo giderlerine çamaşır suyu falan döküp hemen tuvalet banyo temizliği yapabilirsiniz. Çamaşırları biriktirmeden katlamak ütülemekte bir kolaylık. Boşanıcak hiçbir sorun yok ortada çözülmesi çok basit sorunlar. En basitinden eve yardımcı alabilirsiniz, ya da işleri bölümlere ayırın siz de stres olmuşsunuz iş yeriniz çok mu yoğun ya da sorunlu mu mobing gibi durumlar var mı? Ayrıca iş yerinizin uzak olması eşiniz yüzünden değil yorgun olmanızı anlayamayabilir peki neden hemen boşanmaya düşündünüz? Başka sorunlar olabilir mi? Küfür duymuşsunuz sanırım ama olabilir özür dilemiş tek küfür ile bir evliliği yakmak soğumak ne kadar doğru çok pişman olmuş? Burada sana boşan diyemem çünkü kötü sorunlar yok eşin böyleyse sert ve kötü bakmak yerine umursamayıp kendine vakit ayırıp şarkı dinleyip pozitif enerji saçan şeyler yapabilirsin. Lütfen onu hayatınızın merkezine koymayın. Belli ki o da çok sıkılmış negatif stresli eşi var atanamazsam korkusu sakin olun ve bu zamanı doğru yönetin ikinizi de çaresiz bırakmayınçalışıyorum , evimde iş yerime uzakta bazen trafik olunca 2 saat yolda geçiyor eve gelince yoruluyorum yemek yapıyorum çocuklara yemek yediriyorum toplayamadan bazen kendim dahi yiyemeden uyuyakaliyorum ...işe yeni başladım adaptasyon sürecim var birde onuda hesaba katın....çocuğum var ..şimdi çocuğum zor yemek yiyor malesef ...neyse işte eşim yeni işini bıraktı başka bir iş için sınava hazırlanıyor...bu süreçte bana ilgi vs göstermiyor bende bunun mutsuzluğu var depresyona girmeme ramak var ama şartlar el vermiyor giremiyorum zaman yok...neyse işte ben yemek hazirlayinca yoruluyorum dağınık kalıyor mutfak çocukla vakit geçireyim derken zaman bitiyor ..birde ilgi sevgi görmek istediğim ellerden ilgi görmeyince hiç ne kendime bakasim geliyor nede ev isi yapasim geliyor ....ilk büyük tartışmamız yaptık çok kötüydü ...bana sürekli dağınık olma diyor bende elimden geleni yapıyorum hafta sonu toplarım diyorum neyse işte yine çamaşırlari attım makineye ev isi yapicam sabah erken kalktım o bana dağınık pis olma dedi bende ne kadar anlatsamda beni anlamadı sinir krizi geçirecektim artık burama kadar geldi .... kötü kötü bakıyordum ona oda bana ...... Gibi bakma dedi kötü bir kelime kullandı bu yüzden özür diledi ömrümün geri kalanında tövbe edicem bu yüzden felan dedi ama umrumda değil ...
ben güzel bir yere atandım bu arada eşim destek çıktı baba şimdi benim ona destek çıkmamı istiyor haklı bende destek cikiyorum ama elimden bu geliyor birde bana ilgi göstermiyor benimde içimdeki yaşama sevinci öldü ev isi yapasim gelmiyor .. açıkçası sınava girsin kazansın boşanmayı düşünüyorum onada bunu söyledim ...iyi bir baba bu arada ama anneyi mutlu etmeyen babayada ne kadar iyi denir bilemedim...
bugüne kadar bana yumuşak sevgi dolu saygılı davranmıştı...
ne yapmalıyım elim ev isine gitmiyor bu mutsuzlukta, kalbim çok acıyor bir erkek gibi beni sarıp sarmalamiyor kız gibi tripli elimi tutup kucağına alıp bir goturmuyor ne bileyim çok soğuk benide hayattan soğuttu... Dışarı çıkarız elimi tut dersem aklıma gelir mesela offff mutluluğum kısa sürdü yoruldum artık ..bu normal mi boşanmali miyim inanın doğruyu göremiyorum...saygılı sevgi dolu nazik idi ....saygısı bu kavgada bitti
Sen bilirsin diyor buzdolabıBoşanıcam deyince ne tepki verdi
Boşa ozaman seven çabalardıSen bilirsin diyor buzdolabı
İnanın tek derdim ilgi ve sevgi
Çok güzel yazmissiniz hayran kaldım..Allah razı olsun ...keşke merkeze eşimi değilde çocukları veya kendimi koyabilsem ....asıl kendimi.koyabilsem böyle yıkılmadım yaparım dediklerinizi zor değil aslında ama sevgisizlik ten yoruldum ve kolum kalkmıyor artıkEşiniz sınav sterisinde olabilir bence bu kadar çıkmaza girmeyin. bir gün yemeklerinizi kavanoza falan koyun, ben öyle yapıyorum evden yemek getirdiğimde ısıtıp yiyebilirsiniz. Hafta sonları ne yemek yapacaksanız ve haşlanmaları uzun sürecek tahıllar haşlayıp dolaba atabilirsiniz. Köftenizi falan önceden dolaba atabilirsiniz işe gidecekken dolaptan çıkartır akşamda yemekleri yaparsınız. Mesela bir çorba yapsanız iki gün yeter bence. Ama sizi ilgi alamamak çok yormuş bence oturup Eşinizle size ilgi göstermesiniz en azından güzel kelimeler duymak istediğinizi birlikte akşamları 10 dakikada olsa el ele tutuşarak gezmek istediğinizi belirtin. Akşamları tuvalet banyo giderlerine çamaşır suyu falan döküp hemen tuvalet banyo temizliği yapabilirsiniz. Çamaşırları biriktirmeden katlamak ütülemekte bir kolaylık. Boşanıcak hiçbir sorun yok ortada çözülmesi çok basit sorunlar. En basitinden eve yardımcı alabilirsiniz, ya da işleri bölümlere ayırın siz de stres olmuşsunuz iş yeriniz çok mu yoğun ya da sorunlu mu mobing gibi durumlar var mı? Ayrıca iş yerinizin uzak olması eşiniz yüzünden değil yorgun olmanızı anlayamayabilir peki neden hemen boşanmaya düşündünüz? Başka sorunlar olabilir mi? Küfür duymuşsunuz sanırım ama olabilir özür dilemiş tek küfür ile bir evliliği yakmak soğumak ne kadar doğru çok pişman olmuş? Burada sana boşan diyemem çünkü kötü sorunlar yok eşin böyleyse sert ve kötü bakmak yerine umursamayıp kendine vakit ayırıp şarkı dinleyip pozitif enerji saçan şeyler yapabilirsin. Lütfen onu hayatınızın merkezine koymayın. Belli ki o da çok sıkılmış negatif stresli eşi var atanamazsam korkusu sakin olun ve bu zamanı doğru yönetin ikinizi de çaresiz bırakmayın
Çok seviyorum atansin yüzüne bakmicam cabalamazsa bosucam kafama koydum zatenBo
Boşa ozaman seven çabalardı
dağınık pis olm
Yok yeni istifa etti o bize bakıyordu şimdiye kadar ben yeni işe girdimIlgi sevgi hepimizin hayatinda ve evliliginde omazsa olmazdir zaten ama sizin bakis aciniz bana pek saglikli gelmedi. Cocugunuz var, calisiyorsunuz, esiniz evde ve sinava calisiyor evlendiginiz gunden beri evin butun yuku sizin uzerinizde mi? Once bunlari cozun ilgi sevgi tek basina anlam ifade etmez. Siz kendinizi ev islerine adamissiniz pasamin keyfi tikirinda ilgi gostermedi diye bunalima giriyorsunuz. Bir silkelenin ya valla bu adama ben sinirlendim buradan. Utanmadan daginikliktan sikayetciymis. Bu adamlari boyle alistirmayin ya. Esit sorumluluk alin ve sorun cozmeye odaklanin. Cocuk gibi hemen bosanmak istemek nedir.
Bence şu an sevgi almak için çabalamayın çünkü sınav stresi çok zor. Eşiniz şu an sizin için stresli eli ayağına dolanıyor. Ne yapacağını bilemiyor kendindeki yetersizliği size yansıtıyor. Sen şöylesin ben değil gibi bazen bizlerde onlara ilgi göstermeyi bilmeliyiz hadi sen çok sıkıldın evleri temizledim yürüyüşe çıkalım 10 dakika diyebilirsiniz akşamları ya da çocukları alıp onu yalnız bırakabilirsiniz belki sıkıldı bunaldı, ev üstüne üstüne geliyor. Yapamıyorum artık sınava çalışmayacaüım da diyemiyor gurur yapıyor olabilir.Çok güzel yazmissiniz hayran kaldım..Allah razı olsun ...keşke merkeze eşimi değilde çocukları veya kendimi koyabilsem ....asıl kendimi.koyabilsem böyle yıkılmadım yaparım dediklerinizi zor değil aslında ama sevgisizlik ten yoruldum ve kolum kalkmıyor artık
Başka neden olabilir acaba cidden çok çalışkan biriyim ev işlerini iyi değilim ama yavasta olsa yapardım... sabah erken kalkar sporumu yapar bakım yapar yemek yapan biriyim ama sevgi gordugum zamanlar... şu an o halimden eser yokBence şu an sevgi almak için çabalamayın çünkü sınav stresi çok zor. Eşiniz şu an sizin için stresli eli ayağına dolanıyor. Ne yapacağını bilemiyor kendindeki yetersizliği size yansıtıyor. Sen şöylesin ben değil gibi bazen bizlerde onlara ilgi göstermeyi bilmeliyiz hadi sen çok sıkıldın evleri temizledim yürüyüşe çıkalım 10 dakika diyebilirsiniz akşamları ya da çocukları alıp onu yalnız bırakabilirsiniz belki sıkıldı bunaldı, ev üstüne üstüne geliyor. Yapamıyorum artık sınava çalışmayacaüım da diyemiyor gurur yapıyor olabilir.
Çevrenizde enerjinizi tüketen eşim çok iyi şöyle böyle diyen arkadaşlarınız varsa da uzak durun. Belki onlardan etkilenşyorsunuz. Ya da işleri bugün yapmıycam yorgunum ay çok yoruldum yorgunum diye yakınan kitle varsa hayır ben yorulmadım evimi de temizliycem bug0n mis gibi oturucam gibi şeylerle karşılık verin. Sizin sebep eşiniz falan değil güvenin bana başka bir şey var. Sevgisizlikten değil bu gibi hissettim