yetimhanede büyümüş erkek arkadasımın açığa alınması durumu yardım edermisiniz?

+1

evet vermedim zaten yok.ailemin borçlarını ödüyorum. millet neler yapar olmus ne diyimki

işte o benım vicdanımdan kahrolası vicdanım..(((((((((((((((

Hikaye gibi geçmişini abarttığını düşünüyorum ayrıca malum olaylardan dolayı hesapları blokeleniyor açığa alınıyorsa fişi çekilmiştir ve mutlaka sıç unsuru taşıyordur

2 görüşmede ne çok şey yaşanmış..

Hiç Tekin biri gibi gelmedi kısa sürede çok olay çok hikaye para mevzulari bence hemen uzaklasin..

2 görüşmede ne çok şey yaşanmış..

Hiç Tekin biri gibi gelmedi kısa sürede çok olay çok hikaye para mevzulari bence hemen uzaklasin..
allah korusun inş basıma bela olmaz kurt dustu netten dolandırıcıları okuyunca.ay inş acıga fln alınmıstırda böyle birşey olur.yınede zaten konusmam.

yanı böyle yazıyorum rahatca ama inş basıma bi iş gelmez ya korktum netten okudum epey birşey of ya
Sen cidden inandin mi tum bu sacmaliklara.
Soyledikleri nin ya buyuk kismi ya da tamami yalan.
Sen kac yasindasin.
Annen filan uyarmiyo mu seni.
Dolandiricinin eline dusmussun hala vicdanim diyorsun.
Umarim tum baglantini koparmissindir

yanı böyle yazıyorum rahatca ama inş basıma bi iş gelmez ya korktum netten okudum epey birşey of ya
İsim yazmıyorsunuz merak etmeyin ayrıca kimliğini gördünüz mü ismi gerçek mi gerçekten o meslekte mi yani kimliğini bile saklamış olabilir sizden devir kötü dikkatli olmak lazım mümkün mertebe iletişimi kesin aylar sonra arasa bile mimlenmiş bir kere rahat yüzü görmez ayrıca konunuzda ki sms olayı da can sıkıcı ailevi bir sıkıntı olabilir kız mevzusu olabilir okumak istemesi bile çirkinken birde size yaptığı ithamlar facia ötesi

Sen cidden inandin mi tum bu sacmaliklara.
Soyledikleri nin ya buyuk kismi ya da tamami yalan.
Sen kac yasindasin.
Annen filan uyarmiyo mu seni.
Dolandiricinin eline dusmussun hala vicdanim diyorsun.
Umarim tum baglantini koparmissindir

ya insanı vicdanın vuruyorlar annem babam yok fln konusmuyorumda parada vermedimde.burayada yazdım işte siz ne dusunuyorsunuz diye.

birde bana ispat et fln dedi aldatmıyorsan cıkart dokumanları fln dedi bende saydım kapattım teli ..arastırdım netten biraz öncede.bi kızın basına gelmiş evine gitmiş bir sürüü sahte kımlık bulmus evınde aman korktum ben hayattaaa saymak için dahi olsa açmam telini

Engelleyip silebilirsin bir daha yaklaşamaz mesela sosyal medyada varsa silip engellemek koruyucu olur hatta sosyal medya isminizi kısa süreliğine kısaltma yada kodlu yapabilirsiniz biraz abartı gelebilir ama kurtuluş için çözüm

Sen tel nonu degistir.muhtemelen yine arayacaktir seni hic muhatap olma.cevrendekileride uyar para felan isterse vermesinler.
Bu kadar rahat etraftan para isteyen insandan ben rahatsiz olurim acikcasi

Sen tel nonu degistir.muhtemelen yine arayacaktir seni hic muhatap olma.cevrendekileride uyar para felan isterse vermesinler.
Bu kadar rahat etraftan para isteyen insandan ben rahatsiz olurim acikcasi
işte salak evlenmek istediğini söylüyor.ben borca girdim bi ara ailem olmasına ragmen ne sıkıntılar cektim kımseye demedim olmadık işlere girdim borcumu odedim kızım ama gururum vr ne biçim erkek.acıga alındın ok gir manava bulasıkcılıga ne iş olsa yap.bu evlencek yarın işten atcaklar sonra bana para iste ailenden dicek.fln yöntemlere bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…