- 3 Aralık 2014
- 160
- 70
- 41
-
- Konu Sahibi melomelomelo
yook içimdeki hissi burdaki yorumlarla komple bitirdim.ama gerçek olmasını isterdim.ama değil.herseyı yanlıs.bende herkesın dusuncelerini merak ettim ama aklın yolu bir.saol yorumun içinde.Kandiriliyorsun canim benim..ciddi dusunen helekiii gururlu bir erkek bu kadar rahat pAra isteyemez.duyguların gelir geçer..kendini körü körüne yakma derim.üzüldüm.
haklısın arada arkadasım oldugu için geldiğinde görüştüm zaten öbür turlu olsa görüşmezdimde.haklısın hersey cıkabilir.zaten hiçbirşeyi yalan olmasa dahi.bundan es olmaz krizle mucadele edemiyor.ben bile borcum varken ailem olmasına ragmen kımseye demeden olmadık iş yapıp ödedim borcumu.bitane arkadsm vrdı durumu cok iyi ondan bile istemedim biliyordu halbukı ne kadar zor durumda oldugumu kımseden isteyemedim.gurur işte.erkek olsam hiç istemem.işte bu sebeplerden olmaz.keşke olsaydı duzgun ama değil..zaten suan konusmuyoru ögrendiğim an bıraktım peşiini burayada herkesın yorumunu almak için yazdım.sanada cok tesekkur ederimya keske yuzeysel nalatsaymısısınız hepsini okuyamadım hep birbiirine karıstı okuduklarım simdi öncelıkle gecen kıs tanıstıgınızı ve ıkı haftadır yuzunu gördüğünü acıklamıssın onun sana soyledıklerının ne kadar dogru oldugunu dusunuyorsun belkıde senden para koparıcak bi dolandırıcı acıga alındı diyorsun belkıde gercekten suclu oldugu ıcın acıga alınmıstır belkıde hıc yurtta falan yetısmemıstır normal bi ailede yetismıstır ınan cevremde bi kac tanıdıkta bu tarz olaylarla karsılastım ve erkek genelde sahtekar cıkıyordu ustelık kız aylarca konustugu cocugu muhendıs falan sandı halbukı cocuk serserinin tekı bil istedim
Yanlış biliyorsunuz yetişkinlerde havale geçirebilirler
haklısın arada arkadasım oldugu için geldiğinde görüştüm zaten öbür turlu olsa görüşmezdimde.haklısın hersey cıkabilir.zaten hiçbirşeyi yalan olmasa dahi.bundan es olmaz krizle mucadele edemiyor.ben bile borcum varken ailem olmasına ragmen kımseye demeden olmadık iş yapıp ödedim borcumu.bitane arkadsm vrdı durumu cok iyi ondan bile istemedim biliyordu halbukı ne kadar zor durumda oldugumu kımseden isteyemedim.gurur işte.erkek olsam hiç istemem.işte bu sebeplerden olmaz.keşke olsaydı duzgun ama değil..zaten suan konusmuyoru ögrendiğim an bıraktım peşiini burayada herkesın yorumunu almak için yazdım.sanada ayrıcaya keske yuzeysel nalatsaymısısınız hepsini okuyamadım hep birbiirine karıstı okuduklarım simdi öncelıkle gecen kıs tanıstıgınızı ve ıkı haftadır yuzunu gördüğünü acıklamıssın onun sana soyledıklerının ne kadar dogru oldugunu dusunuyorsun belkıde senden para koparıcak bi dolandırıcı acıga alındı diyorsun belkıde gercekten suclu oldugu ıcın acıga alınmıstır belkıde hıc yurtta falan yetısmemıstır normal bi ailede yetismıstır ınan cevremde bi kac tanıdıkta bu tarz olaylarla karsılastım ve erkek genelde sahtekar cıkıyordu ustelık kız aylarca konustugu cocugu muhendıs falan sandı halbukı cocuk serserinin tekı bil istedim
Adam bana kaçak gibi geldi niye bilmiyorum. Telefonda olur olmaz şeyler konuşmamışsınız umarım sizinde başınız yanabilir. Asker kaçağı olacağını sanmıyorum ama sabıkalı, sorunlu bir tip olma ihtimali çok çok yüksek..
Boynuzları yiyince terkettim. Sonra da dönmeye çalıştı işte çok hastaymış ölüyormuş vs hastalıklar saydı çok ciddi. Sonra gördüm ki sigaraya başlamış. İmkanı yok o hastalıkla zaten sigara içilmez, ölürsün, aman işte yalan dolan olduğu için yanıt vermedim. Aylar sonra karşılaştığımızda zaten elimi tutan eşim sevgilimdi o zamanlar :) Geldi geçti.eveeettt yemek yerken tek tek bana yedirdi amanınn aynı:) senınkide ilk ödemiş hep demek hep taktık e sonra senden koptumu nasıl sıyırdın ondan kendini?
ayyyy cok sevındım.allah yuzunu guldurmus nasılda.umut oldu biliyormusun bu söylediğin.demekki insanlar mutlu oluyor bazen hayal kırıklıgı yasasada.hersey gönlunce olsun okuyup cvpladıgın için iyi gecelerBoynuzları yiyince terkettim. Sonra da dönmeye çalıştı işte çok hastaymış ölüyormuş vs hastalıklar saydı çok ciddi. Sonra gördüm ki sigaraya başlamış. İmkanı yok o hastalıkla zaten sigara içilmez, ölürsün, aman işte yalan dolan olduğu için yanıt vermedim. Aylar sonra karşılaştığımızda zaten elimi tutan eşim sevgilimdi o zamanlar :) Geldi geçti.
Teşekkür ederim. Senin de öyle :) Güzel günler var. Bu yüzden derim hep, en iyisini aramak lazım diye. İyi gecelerayyyy cok sevındım.allah yuzunu guldurmus nasılda.umut oldu biliyormusun bu söylediğin.demekki insanlar mutlu oluyor bazen hayal kırıklıgı yasasada.hersey gönlunce olsun okuyup cvpladıgın için iyi geceler