yetimhanede büyümüş erkek arkadasımın açığa alınması durumu yardım edermisiniz?

Kandiriliyorsun canim benim..ciddi dusunen helekiii gururlu bir erkek bu kadar rahat pAra isteyemez.duyguların gelir geçer..kendini körü körüne yakma derim.üzüldüm.
yook içimdeki hissi burdaki yorumlarla komple bitirdim.ama gerçek olmasını isterdim.ama değil.herseyı yanlıs.bende herkesın dusuncelerini merak ettim ama aklın yolu bir.saol yorumun içinde.

Çok uzun okuyamadım maalesef.
Ama geldiğim yere kadar bi yorum gerekirse.Ben tuvaletteyken biri peşimden gelse sahsen hiç hoşlanmam.
Belki ben tuvalette esip gürlücem

haklısın arada arkadasım oldugu için geldiğinde görüştüm zaten öbür turlu olsa görüşmezdimde.haklısın hersey cıkabilir.zaten hiçbirşeyi yalan olmasa dahi.bundan es olmaz krizle mucadele edemiyor.ben bile borcum varken ailem olmasına ragmen kımseye demeden olmadık iş yapıp ödedim borcumu.bitane arkadsm vrdı durumu cok iyi ondan bile istemedim biliyordu halbukı ne kadar zor durumda oldugumu kımseden isteyemedim.gurur işte.erkek olsam hiç istemem.işte bu sebeplerden olmaz.keşke olsaydı duzgun ama değil..zaten suan konusmuyoru ögrendiğim an bıraktım peşiini burayada herkesın yorumunu almak için yazdım.sanada cok tesekkur ederim

haklısın arada arkadasım oldugu için geldiğinde görüştüm zaten öbür turlu olsa görüşmezdimde.haklısın hersey cıkabilir.zaten hiçbirşeyi yalan olmasa dahi.bundan es olmaz krizle mucadele edemiyor.ben bile borcum varken ailem olmasına ragmen kımseye demeden olmadık iş yapıp ödedim borcumu.bitane arkadsm vrdı durumu cok iyi ondan bile istemedim biliyordu halbukı ne kadar zor durumda oldugumu kımseden isteyemedim.gurur işte.erkek olsam hiç istemem.işte bu sebeplerden olmaz.keşke olsaydı duzgun ama değil..zaten suan konusmuyoru ögrendiğim an bıraktım peşiini burayada herkesın yorumunu almak için yazdım.sanada ayrıca

allah korusun ya sorma bundan bugece korktum.olur olmaz derken ayıp seylerden konusmadık.genelde onun guvensizliği üzerine.ve bu olaylardan da cok konusmadık.

eveeettt yemek yerken tek tek bana yedirdi amanınn aynı:) senınkide ilk ödemiş hep demek hep taktık e sonra senden koptumu nasıl sıyırdın ondan kendini?
Boynuzları yiyince terkettim. Sonra da dönmeye çalıştı işte çok hastaymış ölüyormuş vs hastalıklar saydı çok ciddi. Sonra gördüm ki sigaraya başlamış. İmkanı yok o hastalıkla zaten sigara içilmez, ölürsün, aman işte yalan dolan olduğu için yanıt vermedim. Aylar sonra karşılaştığımızda zaten elimi tutan eşim sevgilimdi o zamanlar :) Geldi geçti.

bugun canım cok sıkkındı arkadaslar uyuyacagım eger yorum yaparsanız sabah okucam herkese cok tesekkurler sayenızde kafamda bir kez bir kez daha netlesti

ayyyy cok sevındım.allah yuzunu guldurmus nasılda.umut oldu biliyormusun bu söylediğin.demekki insanlar mutlu oluyor bazen hayal kırıklıgı yasasada.hersey gönlunce olsun okuyup cvpladıgın için iyi geceler

Bu nedir arkadas bu adam sana yada ilk tanidigi insanlara mi guvenip yasiyor bu hayati acaba onune gelenden para isteyip duruyor calismiyormu bu adam hicmi tanidigi arkadasi yok isten insan ilk kez yuz yuze gorusdugu i sandan bukadar israrla para istermi ac kalir yinede istemez bnce isin icinde baska bisi ler olabilir uzak durun derim

ayyyy cok sevındım.allah yuzunu guldurmus nasılda.umut oldu biliyormusun bu söylediğin.demekki insanlar mutlu oluyor bazen hayal kırıklıgı yasasada.hersey gönlunce olsun okuyup cvpladıgın için iyi geceler
Teşekkür ederim. Senin de öyle :) Güzel günler var. Bu yüzden derim hep, en iyisini aramak lazım diye. İyi geceler

Anladim mevzuyu.
Bence tutarsizliklar var.
Savas pilotu diyosun.
Inan bana senelerdir yetim hanede buyumus, ailesi olmayan bi erkek elbette aile yerine gecmesede, cok sevdigi ve deger verdigi birileri vardir. En azindan harp okulundan arkdaslari olmustur onca sene. Pilotlarin gelirleri guzeldir diye saniyorum. Borc parayi istese hemen bulmali bu erke. Baska turlu mumkun degil. Nedense aklima " ben polisim' diyip, para sizdirip, kiza tecavuz etmek isteyen kacakcilar geldi aklima.

Su an seni " cikmazda, yardim etmelyim ona' dusuncesi sardi farkindayim.
Ama tamda bu duzenbazlarin amaci.
Sen mecbur hissediceksin kendini.
Isin garibi seninki gercekten sabirsiz.
Basta" senden para alamam, hayir gururuma yediremem" demesi yerine sana direk cemkiriyor " hdi hadi para yolla " diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…