yetimhanede büyümüş erkek arkadasımın açığa alınması durumu yardım edermisiniz?

Engelleyip silebilirsin bir daha yaklaşamaz mesela sosyal medyada varsa silip engellemek koruyucu olur hatta sosyal medya isminizi kısa süreliğine kısaltma yada kodlu yapabilirsiniz biraz abartı gelebilir ama kurtuluş için çözüm
tamam yapıcam adımı yazınca direk bulamaz.engellerimde olur biter allah razı olsun senden

:KK9: Adam resmen kirgin ciceklerin "paraleli" kirgin bocukleri yazmis ve hep sizin gibi saf kizlari bir sekilde avliyorlar.

Bana biraz da buradaki baska bir konuyu hatirlatti: konu sahibinin sevgilisi annem cok hasta dedi saglam cikti, kardesim vefat etti dedi kardes sag cikti, aslinda 3 kardesiz dedi 2 cikti yok aslinda o 2 kardes bir kisiydi falan filan. Cok absurd degil mi :)

Bazi erkekler hastalik seviyesinde yalan soyluyorlar kadinlarin para veya duygularini somurmek icin. Bunun icin de oksuz yetim olduklarini, bir yakinlarini kaybettiklerini falan soyluyorlar yani en zayif yerden sefkat duygusundan vuruyorlar kadinlari. Cok uzucu aslinda yetim oldugunu soyleyene inanamaz olduk... Yolda kaldigini soyleyene yardim edemez olduk....

işte salak evlenmek istediğini söylüyor.ben borca girdim bi ara ailem olmasına ragmen ne sıkıntılar cektim kımseye demedim olmadık işlere girdim borcumu odedim kızım ama gururum vr ne biçim erkek.acıga alındın ok gir manava bulasıkcılıga ne iş olsa yap.bu evlencek yarın işten atcaklar sonra bana para iste ailenden dicek.fln yöntemlere bak.
Baksana peki bu oglan pilotum derken nasildi parasi varmiydi hesap odetirmiydi sana hediyeler alirmiydi.belescimi gurursuzmu onu cozemedimde.
Sen calisyormusun parayi nasl istiyor sende para var felanmo saniyorki.
Ne olursa olsun bir insanda gurur olmali gitsin limon satsin yinede bir kizdan para istemeye tenezul etmemli bir erkek

:KK9: Adam resmen kirgin ciceklerin "paraleli" kirgin bocukleri yazmis ve hep sizin gibi saf kizlari bir sekilde avliyorlar.

Bana biraz da buradaki baska bir konuyu hatirlatti: konu sahibinin sevgilisi annem cok hasta dedi saglam cikti, kardesim vefat etti dedi kardes sag cikti, aslinda 3 kardesiz dedi 2 cikti yok aslinda o 2 kardes bir kisiydi falan filan. Cok absurd degil mi :)

Bazi erkekler hastalik seviyesinde yalan soyluyorlar kadinlarin para veya duygularini somurmek icin. Bunun icin de oksuz yetim olduklarini, bir yakinlarini kaybettiklerini falan soyluyorlar yani en zayif yerden sefkat duygusundan vuruyorlar kadinlari. Cok uzucu aslinda yetim oldugunu soyleyene inanamaz olduk... Yolda kaldigini soyleyene yardim edemez olduk....
evet öyle..allah var yukarıda halbuki dogru olsalar ,zorda olsalar neyse..yalancı ve dolandırıcılar.

Baksana peki bu oglan pilotum derken nasildi parasi varmiydi hesap odetirmiydi sana hediyeler alirmiydi.belescimi gurursuzmu onu cozemedimde.
Sen calisyormusun parayi nasl istiyor sende para var felanmo saniyorki.
Ne olursa olsun bir insanda gurur olmali gitsin limon satsin yinede bir kizdan para istemeye tenezul etmemli bir erkek
cok güzel birşey sordun.ben bununla telefonda konustum epey ama görüşünce hesabı bana ödettirir diye dusundum.ogun ne yapıyorsak o bu sehirde misafir olmasına ragmen hesapları hep o dedi ve ödiyim dedim usulen bir kere ödetmedi ve tum gece acmısın iyimisin su bu diye sordu durdu.işte gece için acıkırsan sunu alabiliriz acıkırmısın su bu.yemek istemediğim seyleri zorla yedirmeye kalkması ustume düsmesi fln..benıde dusunduren bu zaten guuuya calısma sana bakarım dedi ya ilerde birşey olsa işsiz kalsa nerden bulcak hep böyle mi ondan bundan alıcak insan korkuyor.ayrıca onlaa görüştüğümüzde işi yenı bırakmıstım ama bende para var sandı galıba kılık kıyafetimden..simdiki yorumun ne peki canım?

cok güzel birşey sordun.ben bununla telefonda konustum epey ama görüşünce hesabı bana ödettirir diye dusundum.ogun ne yapıyorsak o bu sehirde misafir olmasına ragmen hesapları hep o dedi ve ödiyim dedim usulen bir kere ödetmedi ve tum gece acmısın iyimisin su bu diye sordu durdu.işte gece için acıkırsan sunu alabiliriz acıkırmısın su bu.yemek istemediğim seyleri zorla yedirmeye kalkması ustume düsmesi fln..benıde dusunduren bu zaten guuuya calısma sana bakarım dedi ya ilerde birşey olsa işsiz kalsa nerden bulcak hep böyle mi ondan bundan alıcak insan korkuyor.ayrıca onlaa görüştüğümüzde işi yenı bırakmıstım ama bende para var sandı galıba kılık kıyafetimden..simdiki yorumun ne peki canım?
Valla gulum sanirim oglan varsaa haracarim yoksa isterim tarzinda biri.
Bak bisey analtmistim benzer olay ark.basina gekmisti ark. Ogretmen atama bekliyodu onla cikarken oda evlenince calismak zorunda degilsin kasma kps icon diyordun neticede pilot degil havaalaninda temizlikci cikmisti.
Belki guvenini kazanmak istedi,belki gercekten sevdi seni yalanla basladi sonradan duzeltemedi ama ne olursa olsun sagdan soldan borc istemesi cok igreti bir davranis.
Ah ah biz kizlar biraz ilgi biraz sevgi hemen asik oluruz allah iyilerle karsilastirsin.kendinide hic suclama benm arkta sana yakin yasta okumus egitimci kizdi ama 6 ay kekledi kizi ustelik bide evliymis:/

Valla gulum sanirim oglan varsaa haracarim yoksa isterim tarzinda biri.
Bak bisey analtmistim benzer olay ark.basina gekmisti ark. Ogretmen atama bekliyodu onla cikarken oda evlenince calismak zorunda degilsin kasma kps icon diyordun neticede pilot degil havaalaninda temizlikci cikmisti.
Belki guvenini kazanmak istedi,belki gercekten sevdi seni yalanla basladi sonradan duzeltemedi ama ne olursa olsun sagdan soldan borc istemesi cok igreti bir davranis.
Ah ah biz kizlar biraz ilgi biraz sevgi hemen asik oluruz allah iyilerle karsilastirsin.kendinide hic suclama benm arkta sana yakin yasta okumus egitimci kizdi ama 6 ay kekledi kizi ustelik bide evliymis:/
neyseki bi kere gördük.allah razı olsun.içini allah görüyor onun.inş allah gönlüne göre verir senınde

Ay kııız :) Benzerini yaşadım. Sonunda boynuz da yedim, paralarım da gitti :))) Yaşım küçük cebim dolu olunca ahmaklığıma doymadım o sene... Aynı seninki gibi yemeğimi bile böler ağzıma koyardı vs... İlk bikaç hesap ondan oldu gerisi aylarca hep benden... Daha neler neler... Yalan dolan... Orası burası kırıkmış dediği gün kadınla yattığı gün vs.. Ne yalanlar ne yalanlar..
Anlatsam roman olur :) Ahmaklığıma doydum neyse ki... Şimdi canından çok seven bi eşim var :)

Yorumlara bi göz atınca meraklanıp konuyu baştan sona okudum.
1. Bu çocuğun savaş pilotu olduğunu geçen kıştan beri bilmiyo muydunuz?
2. Bu çocuk pilotsa çook parası olmalı çünkü çok kazanıyolar hiç mi başka bi yerde bişeyi yokmuş?
3. Eğer açığa alındıysa neden eski hayat şartlarını sürdürmeye çalışıyo 3.000 tl gideri bıraksın çıksın kiradan kulübe bulup otursun.
4. Hadi hepsi gerçek diyelim bu denli gurursuz bi adam sizin gözünüzde niye hala düşmedi ya? Hiç mi değer vermiyosunuz kendinize?

Bakın belliki adam profesyonel. Facebooktan engelleyin. Numaranızı değiştirin ve bidaha size ulaşamasın. Eğer görüşmeye devam ederseniz bu adam sizi kandıracak besbelli.

Herif dolandırıcı. Sürekli para istemesinden belli. Saf olmayın yahu. Ayrıca yetimhanede büyümüşse büyümüş, bundan size ne ki? Siz mi bıraktınız onu yetimhaneye? Bırakın kim uğraşırsa uğraşsın size adam mı yok.

Kandiriliyorsun canim benim..ciddi dusunen helekiii gururlu bir erkek bu kadar rahat pAra isteyemez.duyguların gelir geçer..kendini körü körüne yakma derim.üzüldüm.

ya keske yuzeysel nalatsaymısısınız hepsini okuyamadım hep birbiirine karıstı okuduklarım simdi öncelıkle gecen kıs tanıstıgınızı ve ıkı haftadır yuzunu gördüğünü acıklamıssın onun sana soyledıklerının ne kadar dogru oldugunu dusunuyorsun belkıde senden para koparıcak bi dolandırıcı acıga alındı diyorsun belkıde gercekten suclu oldugu ıcın acıga alınmıstır belkıde hıc yurtta falan yetısmemıstır normal bi ailede yetismıstır ınan cevremde bi kac tanıdıkta bu tarz olaylarla karsılastım ve erkek genelde sahtekar cıkıyordu ustelık kız aylarca konustugu cocugu muhendıs falan sandı halbukı cocuk serserinin tekı bil istedim

Adam bana kaçak gibi geldi niye bilmiyorum. Telefonda olur olmaz şeyler konuşmamışsınız umarım sizinde başınız yanabilir. Asker kaçağı olacağını sanmıyorum ama sabıkalı, sorunlu bir tip olma ihtimali çok çok yüksek..

Ay kııız :) Benzerini yaşadım. Sonunda boynuz da yedim, paralarım da gitti :))) Yaşım küçük cebim dolu olunca ahmaklığıma doymadım o sene... Aynı seninki gibi yemeğimi bile böler ağzıma koyardı vs... İlk bikaç hesap ondan oldu gerisi aylarca hep benden... Daha neler neler... Yalan dolan... Orası burası kırıkmış dediği gün kadınla yattığı gün vs.. Ne yalanlar ne yalanlar..
Anlatsam roman olur :) Ahmaklığıma doydum neyse ki... Şimdi canından çok seven bi eşim var :)
eveeettt yemek yerken tek tek bana yedirdi amanınn aynı:) senınkide ilk ödemiş hep demek hep taktık e sonra senden koptumu nasıl sıyırdın ondan kendini?

Yorumlara bi göz atınca meraklanıp konuyu baştan sona okudum.
1. Bu çocuğun savaş pilotu olduğunu geçen kıştan beri bilmiyo muydunuz?
2. Bu çocuk pilotsa çook parası olmalı çünkü çok kazanıyolar hiç mi başka bi yerde bişeyi yokmuş?
3. Eğer açığa alındıysa neden eski hayat şartlarını sürdürmeye çalışıyo 3.000 tl gideri bıraksın çıksın kiradan kulübe bulup otursun.
4. Hadi hepsi gerçek diyelim bu denli gurursuz bi adam sizin gözünüzde niye hala düşmedi ya? Hiç mi değer vermiyosunuz kendinize?

Bakın belliki adam profesyonel. Facebooktan engelleyin. Numaranızı değiştirin ve bidaha size ulaşamasın. Eğer görüşmeye devam ederseniz bu adam sizi kandıracak besbelli.

evet biliyordum bana mezun oldugu yılın unüformalı resımlerini atmıstı o yıl.
hesabında nakit parasının oldugunu fln söyledi ama işte guya dondurulunca parasız kaldı cebındeki parada bilet almaya yetmedi parası yoktu gördüm cidden ama bende para yok almadım.alamamda.almam.ama eger her aldıgı maasını yıyorsa ve söylediği dogruysa istanbulda modada oturuyormus hergece orda burda paraları yerse basta ana yok baba yok birikim yapmamıs gezmiş tozmuş demekki bilemiyorum
bu acıga alınma yenı sonucta eski alıskanlıkları derken napıyor bilmiyorum cunku konusmuyorum ögrendiğimden beri.
bende onu diyorum zaten hersey dogru olsa dahi hadi evlensem dahi ki allah korusun.birşey olsa işten cıksa para bulma yöntemi hep bu olucak cok kötü durum ne eş olur ne baba bunun farkındayım.faceboku yok instagramı var tek onda da ben takıp etmyorum oda etmiyor .ben bu kadar detaylı ozenerek anlattım sen bakma.detaycıyım maalesef fazla:KK43: yorumun için coooook tesekkurler

X