merhabalar kızlar
geçen kıs tanıstıgım,ama yuzyuze daha ıkı hafta önce gorustugum biri var.ilk yuzyuze gelınce cok elektrık aldık ve yakın hissettik birbirimize. kımseden görmediğim ilgiyi bana göstermesi o mutsuz hayatımda cok mutlu etti.biraz bana yaptıklarından bahsetmek istiyorum.yemek yerken bana tek tek kendi yemeden yedirmesi,devamlı açmısın bir ihtiyacın varmı diye sorması,bana hesap ödettirmemesi,ben sana bakarım calısma demesi,tuvalete gittiğimde ben gelmeyince merak edip arkamdan aramaya gelmesi,burnumun içine girerek konusması harikaydı.ta ki bir kaç arkadasımdan gelen msjları görene kadar inanılmaz kıskanç nerdeyse mekanda olay cıkartıcak kadardı.benım annemın manevi oglu var 45 yasında annesi babası olmayan bir takım sıkıntılar yasayan biri ve bende ailesel özel sırlarımı actıgım,dertleştiğim biri.ama ben bu cocugun bu kadar kıskanc olacagını tahmın etmedim.etsem yapmazdım.arkdasımdan gelen msjda ailesel ve özel msjlar yazıyordu cok rencide olurdum okusaydı göstermek istemedim.kendisini aldatmamla sucladı,biiriyle tanısıp oan onla konustugumu ve ileri derece seyler söyledi bir sekilde gösterdim msjın en alt kısmını ama devamını görmediği için cok suphe uyandırdı.neden bu kadar suphecisin bu kadar ne yasadın hayatta dediğimde ise sen anlayamazsın bes yasından beri yurtlarda yasadıklarımı dedi.neyse görüştüğümüz gece 41 derece atesliydi havale geçiriyordu bir arkadasıma götürdüm orda onu iyileştirmeye calıstık alev alev yanıyodu soguk suyla yıkadık ıslak havlular koyduk tum gece sayıkladı agrıdan.neyse bırakıp gitmek istemedim onu o halde vicdan yaptım.sonra noldu biliyormusunuz? sabah ben eve geldim oda biraz daha iyi olmus atm ye gitmiş birine havale yapmak için hesabında paraların donduruldugunu görmüş.cebınde 150 tl ile kaldı.bende o kadar parasızımki anlatamam.istese ancak dolmus param var onda ise ilaç ya da su alcak para yok.tek bir kişi hariç kımseyi tanımıyor bu sehirde diğer esyalarıda onun evındeydi.benden onun evine ulastıracak kadar 20 dolarlık bir ucak bileti alıp almıcamı sordu nasıl alayımki yoktu yok demeye bile utandım.o sekılde cebındeki 150 tl ile bi sekilde gitti istanbula.sonra söyledi bana acıga alındıgını adının listede oldugunu ve durumunun belli olmadıgını ama sucsuz oldugunu söyledi.para isteyebilcem baska arkadaslarım olup olmadıgını sordu yokki kımden istiyim.neyse bu cocuk bes yasında annesi babası kazada ölünce teyzesi olucak kadın yanına almış yedi yasında ıkı sene sonra yetimhaneye bırakmıslar eniştesi olucak adamla bu arada cok varlıklı bir ailesi varmış annesi psikıyatrıst babasının buyuk inşaat uzerine sirşeti varmış.teyzesi olucak kadın eniştesiyle bu cocugun uzerindekileri ustune geçirip ıkı yıl bakıp bunu atmıslar yetimhaneye ve kardeşi akrabası anane banane hıckımsesi yok hayatta suan tek basına.14 yasında gidicek baska yeri olmadıgı için hava harpe girmiş bi savas pılotu. hayata ve insanlara karsı guvensiz ve supheci birşey olsa aglıcam hemen fln dio mesela bir zorlukta .ama yuzyuze geldiğimizde o benım msjım olayı olana kadar mukemmel vakıt geçiriyorduk hiçbir sorun yoktu lakın bazı konularda fena.mesela arıyor evdemısın diyor evet diyorum ınanmıyor anneni ver diyor konusuyorlar.ama ona yardım edememek benım canımı cok yakıyor elımde telefondan baska birşeyim yok verebilcem.oda sen benım sevgilim olsan maddi manevi yanımda olurdun diyor var olup ona yardım etmediğimi dusunuyor ve sevgilimsin demiyor bu yuzden.asırı guvensiz oldugu içinde ikna olmuyor onla oyun oynadıgımı dusunuyor
neyse 18 yasında teyzesinin geçici ustune aldıgı seyleri geri almış ama ne aldıgını sormadım.bana o teyzesının kızını bi unv de okuttugunu söyledi ama yarısını karsılıyormuş.suan ev kırası cep faturası baska ödemeleri yeme içme fln aylık 3 milyar gideri var istanbulda yasıyor modada.bunları karsılayamıyor ve hiçbir yakını olmadıgı için istemeyemiyor tabi.arkadaslarıda demekki bir yere kadar.hergun arayıp paranı alabildinmi yatırıcakmısın noldu para işi fln diye soruyor.ama ben ona edemiyorum.yuzum yok yazamıyorum bile adam bitmiş durumda ama bi faydam yok cunku beklentisi var parasal anlamda.neyse ben bunu kankamdan denettim aradı konustular.arkadasım ona hiç asılmadıgını ondan da borç istediğini söyledi hatta halasıyla fln konusturmus kıs kadın durumuna uzulmus yardım ederim sana oglum demiş sonradan kadın vazgeçmiş oyun oynuyosunuz benle demiş.baska bir arkdasım var diyor ki ben cok zengin olsam onun gibi sevgilim olsa dahi para vermem isteme uslubu cok kotu.ınsan kenara para ayırır su bu ok.ben bile otuz yasındayım daha ailem oldugu halde ıkı senedir nasıl harcamalarımı ayarlamam gerektiğini ögrendim ki o kımsesiz hep yemıs içmiş gezmiş bunu dusunmemiş.akıl vericekte kımsesi olmamış.ilk tanıstıgımız zamandan beri niyeti evlilik ama diyorumkı benım bi seneye kadar kıra gelirlerim olucak bununla evlensem ona yardımcı olurum ama artık devir o kadar kötükü ya işten ihrac etseler fln biz napıcaz evini nasıl bakıcak? benım ailem var dıye hep onlaramı yuklencez ben calısamam saglık sıkıntım var.suphelerim var.tanıdık ,tanımadık herkesten para istiyor dusununce cok rahatsız edici ama durumunu dusununcede pek birşey diyemiyorum ya.yanında yasayıp aynı sehırde olup baya zaman sonra tanıyabilirsin böyle birini ama hislerimde var zaten duygusal anlamda hayattan cok cektim.onu istiyorum ama durumu benı uzuyor ev bakabilirmi diyorum.yada ben yönlendiririm zamanla onu diyorum.ya da komple hayatımdan cıkarıcam.bilmiyorum
ona acıyorum ve uzuluyorum sırtımı dönmekte istemiyorum.o gun atesler içinde yanarken alnına bez koydum bana dedi ki; sen hayatında hiç birinin böyle alnına birşey koydunmu?hayır dedim.annem söyle olurdu böyle olurdu diyor uzuldum.bende kendi evimde ailemde cok sorunlar yasıyorum.bi evim yuvam olsun istiyorum ne dusunmeliyim bu cocuk için ne yapmalıyım sizce yardımcı olurmusunuz?