yetimhanede büyümüş erkek arkadasımın açığa alınması durumu yardım edermisiniz?

Konuştuğun çocuk bana yalancının teki gibi geldi. Uxun uzun yazmıcam ama ayrılman şart. Başın ağrır yoksa.

gerizekalı işte.bende saflıkki vicdan yaptım anasız babasız diye amannn nasılsa hiçbir zaman anlayamam aslı nedir.bıraktım konusmuyorum zaten

harika bir yorumdu allahhhhhhhh binnnn kere razı olsun

görüşmüyorum zaten.sizlerin dusuncleride iyce netleştirdi.

görüşmüyorum zaten.sizlerin dusuncleride iyce netleştirdi.
nereden tanıştın ki sen bununla? ve ayrıca neden geçen kış tanışıp şimdi geldi yanına.. şüpheli..
geçen kış kavga ettik kıskanclık yuzunden o nedenle sildim.sonra benım yasadıgım yere tatıle gelince aradı ve ısrar etti görüşmek için.o sekılde

dogru söylüyorsun tesekkurler

15 temmuzdan sonra nasıl geldi ya, kuzenim savaş pilotu tüm izinleri İptal oldu onların hatta cumartesi Pazar bile mesaideler. Her gün yoklama alınıyor 15 temmuzdan beri. Iyi yalan atmış seninki.

kaçak bile olabilir
saklanmak için elden para istiyor olabilir

tesekkurler dikkate alıcam allah razı olsun

Bana pek güven vermedi onca yıl calısıyormus Allah aşkına hıc mi bi sey koymamıs kenara yapma lütfen. Bi de pilot yani aylık ne kadar kazanıyorlar.

allah bin kere razı olsun.ailesi olmayınca en basta geçen yıl tanısınca.aile kıymeti bilir diye dusundum ailesi olmayınca.ama simdi iyi olsada sonra baban gibi olmasıda mumkun.allah hayırlısını versin

İyi de guzel kardesim velev ki soyledikleri doğru olsun. Her "sucsuzum" diyene inanacak miyiz?
Cezaevinde kime sorsan 'sucsuzum' diyor zaten :/

Bana sevgilin pek guven verici birisi gibi gelmedi.Kafanizda soru isaretleri olmasi doğal.Sevgilinizin anlattiklarinda dogru gelmeyen seyler var.Dikkatli olun.Hatta iliskinizi kesin derim.

harika bir yorumdu allahhhhhhhh binnnn kere razı olsun

Bak canım kesinlikle uzak dur en başta seni aldatmakla karalıyor. O da yetmiyor kırıp döküyor.
Zorda olan insan,utanarak ister bu para kapma çabasında gibi (-ki tamamı olmasa da pilotların aylık aldığı 6-7 bin ama ek ödemelerle bu fiyat asıl maaş oranı askeriyenin 3.500 civarı ve 3te birini en az 1000-1200 net geliri yine var o adamın.

Bu adamdan hiçbir şey olmaz yarın evlensen para iste diye dilenci durumuna sokacak seni,kırıp dökecek. Suçlayacak birine selam versen aldattın diye dövecek belki. Ve bir sürü borç kalacak.

Bu adamdan eş ve baba olmamalı

Kesinlikle kes iliskini,bilmem haberleri takip ediyormusun ama görevden alınanlar dısarda degiller 30 gün gözaltı süresi var.Ardından da ihrac edilirse tutuklaniyorlar.
Bu da trend dolandırıcılık yöntemi galiba Aman dikkat
Kes ilişkini

Ayyyyyy gına geldi bu ne yaaaaa. Pufffff. Ordan oraya atlamışsınız anlatırken. Her detaya girmişsiniz. Ama anladığım kadarıyla bende bilemiyorum yani ne yapmanız gerektiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…