yetimhanede büyümüş erkek arkadasımın açığa alınması durumu yardım edermisiniz?

Biraz düzenler misin?

Tam anlamıyla anlayamadım.

Cidden şu olayda benimde tanıdığım çok insanda yandı.

Ama senden para istemesi ve üslubu çok kötü

yooook ben söylemedim evlerin kırasını kendimce iyi niyet dusundum.olsaydı verirdim az cok dedim allah rızası ıcın ama bosferdim buraya yazıp dusuncelerinizi ögrenmek istedim cunku fazla iyiniyetliyim.bu arada netten tanısmadık bir arkdasım net uzerınden tanıstırdı.gerçi netmi oluyor?ok.. bana o zamanlardan söylemişti mesleğinide resimlerini fln gördüm uniformalı. bu arada 15 temmuzdan sonra geldi bu olaylar olmustu
15 temmuzdan sonra tum izinler kaldirildi nobetli calisanlara il disi yasagi geldi. Oyle asker polis doktor il disina bile cikamaz ayrica rapor bile kolay kolay alinmiyor senin erkek arkadas nasil gelmis oyle mumkun degil imkan ve ihtimal yok hele aciga alinmis bi de ole rahat disarda dolastirirlar mi asker bi de. Gayet bariz dolandirici birine catmissiniz.

:KK70: :KK70: :KK70: Şu anda da ileride kira gelirlerim olacak gerekirse ona bakarım demiş Sep yani ona göre çok destekli atmış :KK70:
ben ona demedim öyle birşey demiyim hiç.bian acıdım durumuna içimden geçirdim.sonucta duzgun biri olsa evlensen eşin olsa hayat müşterektir diyip illaki zor anında yanında olursun.yazarken yanlıs ifade ettim ama böyle demek istedim.ona yapmam para yardımı zaten yok ablamın dugun borclarını oduyorum. olsada vermem sadece sormak istedim milletin dusuncelerini

İnsan kendi zeka seviyesinde yalan söylermiş derler. Yalan söyleyenden zeki bir insan yalan olduğunu anlarmış, daha az zekaya sahip olan anlamazmış. Adamın zeka seviyesi ortada olduğuna göre konu sahibi hakkında ne desem bilemedim.

Konuyu açıp gitmiş zaten bir saate yakındır ortada yok.
ben cep telefonundan giriyorum o nedenle geç oluyor .ben gerizekalı fln değilim.sadece acıma duygumdan vurdu.acıdım annesiz babasız diye.yoksa salak olsam verirdim.sadece yazmak istedim buraya

Bir de biz nasıl yardım edebiliriz ki?
kk olarak erkek arkadaşına para mı toplayacağız?

yardım derken söyle demek istedim.benım acıma duygumdan vurdu anasız babasız hayattan darbe yemıs fln.simdi koca profesörler fln dolandırılıyolar salak değiller tabıkıde hatta onları izlerken guluyordum nasıl ınanıyorsunuz diyede işte.acaba sizde aynı seyi görürmüsünüz diye merak ettim ben ondan yazdım

Ya kizlar siz harbi cok zekisiniz.bakin benzer olayi benim en yakin arkadasim yasadi.
Kizda 28 yasinda ogretmen egitimli biri.bu havalara ucuyor savas pilotu sevgiilim var anlatiyor vs.bi gun sevgilsiyle buluscak bana hadi sizide tanisyirayim dedi gittik bi cafede oturduk valla bende gercekten savas pilotu sandim:KK64:
Evlenecekler ama once abd gitmem lazim filan diyordu.sonra adam ortadan kaybolduuu:KK57: arkim sokta noldu nereye gitti diye adamin ad soyadan bilinmeyen numaradan ev nosunu buldu tekefonu karisi acti:KK14:
Adam ne pilotu havaalaninda temizlikciymis,evliymis kizi bildiginiz 6 ay kekledi:olamaz:
Adamin nerede olduguna gelince hapisteymis benm ark.disnda bi sevgilisi daha varmis kizi taciz etmis sarhos kafayla kizda sikayet etmis :sopa:
Ama sizler harbi cok zekisiniz ben duydugumda:oha: olmustum.

benden cinsel anlamda bir beklentisi olmadı en ufak bir imada bile bulunmadı bulustugumuz gun bana yanlıs bi hareketi olmadı sadece ertesi sabah parasız kaldıgını söyleyene dek.aslında bir sansım vardı anlamam için ne oldugunu.o gun bir asker komutan arkadası ve esıyle birlikteydi bende işim oldugu için gitmemiştim.gitseydim eger ne oldugunu belki anlardım eger onlarda iş birlikçi değilse.gittikleri mekanda evimin karsısındaydı.neyse ya ben birşeyler dusundumde vermem zaten vermedimde.sadece paylasıp yazmak istedim.bu arada üniformalı resimlerini gördüm.ama fotosop diyelım hadi.

6-7 bin civarı maaş alıyorlar galiba, googlede arama yaptım.
Bu adam her maaşını dibine kadar yemediyse bir birikimi vardır herhalde.
Hesap dondurma olayına gelirsek, maaş hesabı hariç hepsini donduruyorlar mı suçu kanıtlanmadan? Açığa alınan personel direkt atılmış mı sayılıyor? Bu süreçte maaşın asgari kısmı yatırılıyordur.
Özetle adam seni yemiş konu sahibi, fena dümen kurmuş ha :KK70:
Rica ediyorum düşünün biraz, yararınıza olur.
birikimi bankada yapıyormus.oturdugu yer moda.dediği gibiyse her aksam geziyor mekan mekan.elinde para tutan biri değilse normal böyle nakıt olmaması.ama tabı dolandırıcı oldugu ihtimali daha yuksek

Yazıdan anlamalısın aslında. Mutlu olduğu şeyler, romantik bulduğu şeyler, üzüldüğü şeyler falan çok enteresan. Burnunun içine girilmesinden hoşlanan bir bayan. Ya da arkasından tuvalete çocuk gibi gelinmesinden. :işsiz:

Ayrıca adam kimbilir kaç kişiye bunu anlattı, aynı anda kaç kadına kim bilir. Kimisine savaş pilotuyum dedi, kimisine Cerrah, kimisine milletvekili, kimisine Mısır Prensi falan. Hani çocuk bence özellikle inanacak ve tüm varlığını üstüne yapacak kişileri seçiyor, bakıyor bunlar ne desem inanıyor, abarttıkça abartıyor. Eeeee hoşuna da gidiyor adamın düşünsene ne dese inanan biri, kendisini mühim sanıyor. Bence çocuk salak değil gayet çakal, hem eğleniyor hem kazanıyor... :KK14:
yaptıklarından hoşlandım.hangi kadın biraz ilgi sevmezki?tamam ilk sefer olunca suphe uyandırıcı okeyde.ben sadece nasıl davranıyor sana diye sorarsanız bilginiz olması acısından yazdım o sekılde.cepten girdiğim için paragraf fln bosluk virgül olmadı.o nedenle.sonucta para fln vermedim sadece sizlerden de dusunca almak istedim

benden cinsel anlamda bir beklentisi olmadı en ufak bir imada bile bulunmadı bulustugumuz gun bana yanlıs bi hareketi olmadı sadece ertesi sabah parasız kaldıgını söyleyene dek.aslında bir sansım vardı anlamam için ne oldugunu.o gun bir asker komutan arkadası ve esıyle birlikteydi bende işim oldugu için gitmemiştim.gitseydim eger ne oldugunu belki anlardım eger onlarda iş birlikçi değilse.gittikleri mekanda evimin karsısındaydı.neyse ya ben birşeyler dusundumde vermem zaten vermedimde.sadece paylasıp yazmak istedim.bu arada üniformalı resimlerini gördüm.ama fotosop diyelım hadi.
Gulum bir uniforma giyip foto cektirmek hic zor degil.giyersin bir avukat cubbesi koy fotoyu al avukatim karsidaki yerse.
Biz varsayimlarda bulunuyoruz.sen suan duygusal yaklasiyorsun 3.goz herzaman daha objektif bakar.celiskiler cok fazla.izinler kalkmis adam yaninda,maasin bir bolumu yatiyor adam.maasim donmus diyor,onlar yuksek maas alirlar bir kurusu yok birikmisi yok sagdan soldan pervasizca para istiyor.bilemiyorum ban hic inandirici gelmedi

Biraz düzenler misin?

Tam anlamıyla anlayamadım.

Cidden şu olayda benimde tanıdığım çok insanda yandı.

Ama senden para istemesi ve üslubu çok kötü
tesekkurler yorumun için.cep telefonundan yazdıgım için düzenleme yapamadım cok özür dilerim.ne kadar uzun oldu göremiyorum.yapamadım haliyle.bende tuhaflık oldugunu anladım.ama keske dogru biri olsaydı ama değildi.bende sizlerin dusuncesini alma amaçlı yazdım zaten.bir yakınının olayını anlatırmısın özel olmazsa.tesekkrler

15 temmuzdan sonra tum izinler kaldirildi nobetli calisanlara il disi yasagi geldi. Oyle asker polis doktor il disina bile cikamaz ayrica rapor bile kolay kolay alinmiyor senin erkek arkadas nasil gelmis oyle mumkun degil imkan ve ihtimal yok hele aciga alinmis bi de ole rahat disarda dolastirirlar mi asker bi de. Gayet bariz dolandirici birine catmissiniz.
tesekkurler yorumun için.haklısın bende sorusturdum polıs asker pilot tanıdıklarım var izin mumkun değil dediler ama onu üniformalı görünce sadece nasıl oluyorr dedim ama sonradan netlesti.tesekkurlerrr

@Hayriye86 bana yazdığın cevaplarda dahil tüm cevaplarını okudum .

Senin yapındaki insanları bilirim . Hiç öyle biri olmadım , olamam , olmakta istemem ama seni anlamak zor değil .

Gerçekten iyi niyetlisin eyvallah bizlerde blair cadısı değiliz . Biraz saflık derecesinde senin iyi niyetin. Suistimale açık .

Evet para vermemiş (kaptırmamışsın) ama olsaydı verirdin. İyi ki yokmuş .

Bence bu kadar yorumdan sonea o adamla asla görüşme , arkadaş olarak dahi .

Hadi bu adam çıktı hayatından. Bundan sonrası içinde kendini biraz törpüle.

Bak mesajının başına , beni çok mutlu etti ; wc ye kadar meraklanıp geldi , yemeğimi yedirdi , nerde olduğumu sordu soruşturdu sürekli demişsin. . . Bunlarla mutlu olmuşsun . Ben bu yazdıklarını 7 yaşındaki oğluma yapmıyorum , yapmıyorum ki bana bağımlı olup bir iş halledemez biri olarak yetişmesin. Sen kalkmış 30 yaşında özgürlüğünü ellerinle birine sunup , al diyorsun bu hayatım , altın kafesim nerde ?

Yapma .

Ablanın düğün borçlarını senin ödemen , bir önceki konunda babanın tutumu ...

Tamam herkese tırnak çıkarıp , diş bilenerek yaşanmaz ama senin bu tavrınla üzülen hep sen olursun.

Umarım aklının bi köşesinde kalır bu sözler .

Gulum bir uniforma giyip foto cektirmek hic zor degil.giyersin bir avukat cubbesi koy fotoyu al avukatim karsidaki yerse.
Biz varsayimlarda bulunuyoruz.sen suan duygusal yaklasiyorsun 3.goz herzaman daha objektif bakar.celiskiler cok fazla.izinler kalkmis adam yaninda,maasin bir bolumu yatiyor adam.maasim donmus diyor,onlar yuksek maas alirlar bir kurusu yok birikmisi yok sagdan soldan pervasizca para istiyor.bilemiyorum ban hic inandirici gelmedi
bende tam olarak buraya takıldım.ordan burdan para istiyor sok oldum ögrenince alakayı kestim.ama anasız babasızım diye girince acımadım dersem yalan olur.ama cok sukur vermedim para fln.tesekkurler allah razı olsun

bende tam olarak buraya takıldım.ordan burdan para istiyor sok oldum ögrenince alakayı kestim.ama anasız babasızım diye girince acımadım dersem yalan olur.ama cok sukur vermedim para fln.tesekkurler allah razı olsun
Sen iyi niyetli bir insansin uzulme sukret.erken gordun yuzunu kalk bi dus al yemegini ye allah karsina seni hak eden birni cikarsin ins.

@Hayriye86 bana yazdığın cevaplarda dahil tüm cevaplarını okudum .

Senin yapındaki insanları bilirim . Hiç öyle biri olmadım , olamam , olmakta istemem ama seni anlamak zor değil .

Gerçekten iyi niyetlisin eyvallah bizlerde blair cadısı değiliz . Biraz saflık derecesinde senin iyi niyetin. Suistimale açık .

Evet para vermemiş (kaptırmamışsın) ama olsaydı verirdin. İyi ki yokmuş .

Bence bu kadar yorumdan sonea o adamla asla görüşme , arkadaş olarak dahi .

Hadi bu adam çıktı hayatından. Bundan sonrası içinde kendini biraz törpüle.

Bak mesajının başına , beni çok mutlu etti ; wc ye kadar meraklanıp geldi , yemeğimi yedirdi , nerde olduğumu sordu soruşturdu sürekli demişsin. . . Bunlarla mutlu olmuşsun . Ben bu yazdıklarını 7 yaşındaki oğluma yapmıyorum , yapmıyorum ki bana bağımlı olup bir iş halledemez biri olarak yetişmesin. Sen kalkmış 30 yaşında özgürlüğünü ellerinle birine sunup , al diyorsun bu hayatım , altın kafesim nerde ?

Yapma .

Ablanın düğün borçlarını senin ödemen , bir önceki konunda babanın tutumu ...

Tamam herkese tırnak çıkarıp , diş bilenerek yaşanmaz ama senin bu tavrınla üzülen hep sen olursun.

Umarım aklının bi köşesinde kalır bu sözler .

tesekkur ederim.iyi niyetliyım ömrümün sonuna kadar böyle gidicek bu gidişle. ama en azından suıstimal edilmemesi için gözümü daha cok acıcam.yorumun için tesekkur ederim.ben zaten yarı yarıya bayagı bir dusunce sahibi oldum onunla alakalı ama.yazarsam diğer insanların dusuncesiyle daha netlessin istedim.hemde birilerinin basına gelirde okursa ders olsun diye..tesekkurler

Psikolojisi oldukça bozuk bir adamla evlenmenizi önermem. Hele böyle şimdiden para falan istemesi hiç güven uyandırmadı.
bende zaten bunu anladım ya direk dusuncem su oldu.böyle biri cidden söylediği gibi biriysede ilerde maddi anlamda parasız kalsak ,para bulma aracı olarak bunları kullanması ayrılık nedeni.cok tesekkur ederim

tesekkurler yorumun için.cep telefonundan yazdıgım için düzenleme yapamadım cok özür dilerim.ne kadar uzun oldu göremiyorum.yapamadım haliyle.bende tuhaflık oldugunu anladım.ama keske dogru biri olsaydı ama değildi.bende sizlerin dusuncesini alma amaçlı yazdım zaten.bir yakınının olayını anlatırmısın özel olmazsa.tesekkrler

En basit örneği çok yakın aile dostumuz o gün evdeymiş üsse bile gitmemiş ama bir sonraki gün dışarı çıktığında askeri kimliğini gösterdi diye,darbeye destek için gidiyor denilip ihraç edildi.( çocuk ailesiyle alışverişe giderken bu arada,ve darbe bastırıldı denilmişti) adam şuan ihraç edildi.

Keza benim eşim o akşam evdeydi alakası yok,ama sırf onların üssü kapatma kararı alındı diye ben hamileyken adamı Diyarbakır,Muş gibi illere 10 gün için de gönderme kararı çıktı.ben hamile halimle bekleyeceğim yani.

Yine bir arkadaşımız bulunduğu üs yüzünden diyeyim suçu olmaksızın emekli edildi.

Bu üçü yakın tanıdığım asla içinde olmayan insanlar.

Cidden başı yanmış olabilir ama her konuda çok kötü.Kıskançlık Vs. Üslubu çekilmez.Sana tavsiyem vazgeç,sana resmen para yoksa sen benim bişeyim değilsin gibi davranıyor.

Ama her yurtta büyüyen kötü değil,annemin ikinci eşi yurtta büyümüş biri ve sevgi açlığı olduğu için çok sevgi dolu.

Ama bu adamla olmaz,uzaklaş

X