- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- Konu Sahibi melomelomelo
Konuştuğun çocuk bana yalancının teki gibi geldi. Uxun uzun yazmıcam ama ayrılman şart. Başın ağrır yoksa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerizekalı işte.bende saflıkki vicdan yaptım anasız babasız diye amannn nasılsa hiçbir zaman anlayamam aslı nedir.bıraktım konusmuyorum zatenYa ben sağda solda okuyorum, bu karışık durumu kullanarak dolandırıcılığa başlamış bile bazı vatandaşlar. Bu herif de onlardan birisi işte.
Bir de her gün arayıp soruyormuş Avı sıcak tutuyor
harika bir yorumdu allahhhhhhhh binnnn kere razı olsunEn basit örneği çok yakın aile dostumuz o gün evdeymiş üsse bile gitmemiş ama bir sonraki gün dışarı çıktığında askeri kimliğini gösterdi diye,darbeye destek için gidiyor denilip ihraç edildi.( çocuk ailesiyle alışverişe giderken bu arada,ve darbe bastırıldı denilmişti) adam şuan ihraç edildi.
Keza benim eşim o akşam evdeydi alakası yok,ama sırf onların üssü kapatma kararı alındı diye ben hamileyken adamı Diyarbakır,Muş gibi illere 10 gün için de gönderme kararı çıktı.ben hamile halimle bekleyeceğim yani.
Yine bir arkadaşımız bulunduğu üs yüzünden diyeyim suçu olmaksızın emekli edildi.
Bu üçü yakın tanıdığım asla içinde olmayan insanlar.
Cidden başı yanmış olabilir ama her konuda çok kötü.Kıskançlık Vs. Üslubu çekilmez.Sana tavsiyem vazgeç,sana resmen para yoksa sen benim bişeyim değilsin gibi davranıyor.
Ama her yurtta büyüyen kötü değil,annemin ikinci eşi yurtta büyümüş biri ve sevgi açlığı olduğu için çok sevgi dolu.
Ama bu adamla olmaz,uzaklaş
görüşmüyorum zaten.durumu ne olursa olsun evlenince para gerekse bulma yolları hep bu olcak demekki biraz vicdan yapmıstım ama sımdı sizlerin yorumlarıyla netlesti.Konuştuğun çocuk bana yalancının teki gibi geldi. Uxun uzun yazmıcam ama ayrılman şart. Başın ağrır yoksa.
evet o nedenle vermedim zaten bi o eksik zaten allah korusunnnnnnAyy Allah muhafaza sende para verme terör örgütüne yardımdan içeri alırlar
görüşmüyorum zaten.sizlerin dusuncleride iyce netleştirdi.Üniformalı resim yapmaktan kolay ne var Allah aşkına? Dizilerde filmlerde asker olanların hepsi nasıl buluyorsa o da öyle bulmuş olabilir. Hatta ona bile gerek yok, iki photoshop'a bakar. Dikkatli ol, dolandırıcılık maduru olma. Hiç tekin biri değil bu adam
görüşmüyorum zaten.sizlerin dusuncleride iyce netleştirdi.Üniformalı resim yapmaktan kolay ne var Allah aşkına? Dizilerde filmlerde asker olanların hepsi nasıl buluyorsa o da öyle bulmuş olabilir. Hatta ona bile gerek yok, iki photoshop'a bakar. Dikkatli ol, dolandırıcılık maduru olma. Hiç tekin biri değil bu adam
geçen kış kavga ettik kıskanclık yuzunden o nedenle sildim.sonra benım yasadıgım yere tatıle gelince aradı ve ısrar etti görüşmek için.o sekıldenereden tanıştın ki sen bununla? ve ayrıca neden geçen kış tanışıp şimdi geldi yanına.. şüpheli..
dogru söylüyorsun tesekkurlerAy deliriciğim şimdi. Yahu siz hayatinizin kıymetini hic mi bilmezsiniz? Denk olacak denk. Senin dengin mi bu adam? Od a kendi dengini bulsun sen de.
Yani bize diosunki acik acik kizlar ben mutsuz olmayi mi tercih eidyim yoksa evimde biraz daha sabredip mutlu olmayi mi seciyim.
Artik bi ikna timi falan kurcaz kk da. Sana bisi soyliyim mi icinden ne zaman bisiye ya olmaz bu diye azcik gecirsen o sey her neyse birak orda kalsin.
Zulum mu sevionuz ben anlamadimki. Kitap oku bol bol guzel kardesim. Kendi yoluna bak. Baskasininkine degil!
15 temmuzdan sonra nasıl geldi ya, kuzenim savaş pilotu tüm izinleri İptal oldu onların hatta cumartesi Pazar bile mesaideler. Her gün yoklama alınıyor 15 temmuzdan beri. Iyi yalan atmış seninki.
Adam hakkında zan'a girmek istemiyorum ama bana inandırıcı gelmedi.
En azından onu bırakalım sergilediği davranışlar paranoyak ve takıntılı görünüyor buradan..
Bence kendi denginde birini bul. Onun borçları var iyi değil. Sana uyguladığı baskı davranışta sana sevgi gibi geliyor seninde ilişki konularında doğru düşünmediğini görüyorum..
Çok hata yaparsın. Bu tarz ilişkilerde davul bile dengi dengine lafı çok uygun bence.
allah bin kere razı olsun.ailesi olmayınca en basta geçen yıl tanısınca.aile kıymeti bilir diye dusundum ailesi olmayınca.ama simdi iyi olsada sonra baban gibi olmasıda mumkun.allah hayırlısını versinBak benim babam evlatlık. Biz yillardir babamin acitasyonlarina maruzuz. Büyüyüp hoyt sen napion diyene kdr zulmetti bize. Ben babasina saldirmis bi insanim yeter artik diye. Boyle bi aile mi istiyorsun? Ay aman gozunu seviyim dikkaatli ol.
İyi de guzel kardesim velev ki soyledikleri doğru olsun. Her "sucsuzum" diyene inanacak miyiz?netten arastırdım.acıga alınanlar maas alabiliyormus biraz.tabı benden daha baska seyler saklamıyorsa.ailesinden kalanları sormadım.paraya ihtiyacım var dediğinde keske bunları deseydim.ama aramıyorum onu sadece buraya yazıp sızınde dusuncelerinizi almak istedim.
evet buda dogru hersey mumkunkaçak bile olabilir
saklanmak için elden para istiyor olabilir
inanamam .güvensizde yurumez.bitmiştir coktan zaten.İyi de guzel kardesim velev ki soyledikleri doğru olsun. Her "sucsuzum" diyene inanacak miyiz?
Cezaevinde kime sorsan 'sucsuzum' diyor zaten :/
harika bir yorumdu allahhhhhhhh binnnn kere razı olsun