yetimhanede büyümüş erkek arkadasımın açığa alınması durumu yardım edermisiniz?

Konuştuğun çocuk bana yalancının teki gibi geldi. Uxun uzun yazmıcam ama ayrılman şart. Başın ağrır yoksa.

Ya ben sağda solda okuyorum, bu karışık durumu kullanarak dolandırıcılığa başlamış bile bazı vatandaşlar. Bu herif de onlardan birisi işte.
Bir de her gün arayıp soruyormuş :KK70: Avı sıcak tutuyor
gerizekalı işte.bende saflıkki vicdan yaptım anasız babasız diye amannn nasılsa hiçbir zaman anlayamam aslı nedir.bıraktım konusmuyorum zaten

En basit örneği çok yakın aile dostumuz o gün evdeymiş üsse bile gitmemiş ama bir sonraki gün dışarı çıktığında askeri kimliğini gösterdi diye,darbeye destek için gidiyor denilip ihraç edildi.( çocuk ailesiyle alışverişe giderken bu arada,ve darbe bastırıldı denilmişti) adam şuan ihraç edildi.

Keza benim eşim o akşam evdeydi alakası yok,ama sırf onların üssü kapatma kararı alındı diye ben hamileyken adamı Diyarbakır,Muş gibi illere 10 gün için de gönderme kararı çıktı.ben hamile halimle bekleyeceğim yani.

Yine bir arkadaşımız bulunduğu üs yüzünden diyeyim suçu olmaksızın emekli edildi.

Bu üçü yakın tanıdığım asla içinde olmayan insanlar.

Cidden başı yanmış olabilir ama her konuda çok kötü.Kıskançlık Vs. Üslubu çekilmez.Sana tavsiyem vazgeç,sana resmen para yoksa sen benim bişeyim değilsin gibi davranıyor.

Ama her yurtta büyüyen kötü değil,annemin ikinci eşi yurtta büyümüş biri ve sevgi açlığı olduğu için çok sevgi dolu.

Ama bu adamla olmaz,uzaklaş
harika bir yorumdu allahhhhhhhh binnnn kere razı olsun

Üniformalı resim yapmaktan kolay ne var Allah aşkına? Dizilerde filmlerde asker olanların hepsi nasıl buluyorsa o da öyle bulmuş olabilir. Hatta ona bile gerek yok, iki photoshop'a bakar. Dikkatli ol, dolandırıcılık maduru olma. Hiç tekin biri değil bu adam
görüşmüyorum zaten.sizlerin dusuncleride iyce netleştirdi.

Üniformalı resim yapmaktan kolay ne var Allah aşkına? Dizilerde filmlerde asker olanların hepsi nasıl buluyorsa o da öyle bulmuş olabilir. Hatta ona bile gerek yok, iki photoshop'a bakar. Dikkatli ol, dolandırıcılık maduru olma. Hiç tekin biri değil bu adam
görüşmüyorum zaten.sizlerin dusuncleride iyce netleştirdi.
nereden tanıştın ki sen bununla? ve ayrıca neden geçen kış tanışıp şimdi geldi yanına.. şüpheli..
geçen kış kavga ettik kıskanclık yuzunden o nedenle sildim.sonra benım yasadıgım yere tatıle gelince aradı ve ısrar etti görüşmek için.o sekılde

Ay deliriciğim şimdi. Yahu siz hayatinizin kıymetini hic mi bilmezsiniz? Denk olacak denk. Senin dengin mi bu adam? Od a kendi dengini bulsun sen de.

Yani bize diosunki acik acik kizlar ben mutsuz olmayi mi tercih eidyim yoksa evimde biraz daha sabredip mutlu olmayi mi seciyim.

Artik bi ikna timi falan kurcaz kk da. Sana bisi soyliyim mi icinden ne zaman bisiye ya olmaz bu diye azcik gecirsen o sey her neyse birak orda kalsin.

Zulum mu sevionuz ben anlamadimki. Kitap oku bol bol guzel kardesim. Kendi yoluna bak. Baskasininkine degil!
dogru söylüyorsun tesekkurler

15 temmuzdan sonra nasıl geldi ya, kuzenim savaş pilotu tüm izinleri İptal oldu onların hatta cumartesi Pazar bile mesaideler. Her gün yoklama alınıyor 15 temmuzdan beri. Iyi yalan atmış seninki.

kaçak bile olabilir
saklanmak için elden para istiyor olabilir

Adam hakkında zan'a girmek istemiyorum ama bana inandırıcı gelmedi.
En azından onu bırakalım sergilediği davranışlar paranoyak ve takıntılı görünüyor buradan..
Bence kendi denginde birini bul. Onun borçları var iyi değil. Sana uyguladığı baskı davranışta sana sevgi gibi geliyor seninde ilişki konularında doğru düşünmediğini görüyorum..
Çok hata yaparsın. Bu tarz ilişkilerde davul bile dengi dengine lafı çok uygun bence.

tesekkurler dikkate alıcam allah razı olsun

Bana pek güven vermedi onca yıl calısıyormus Allah aşkına hıc mi bi sey koymamıs kenara yapma lütfen. Bi de pilot yani aylık ne kadar kazanıyorlar.

Bak benim babam evlatlık. Biz yillardir babamin acitasyonlarina maruzuz. Büyüyüp hoyt sen napion diyene kdr zulmetti bize. Ben babasina saldirmis bi insanim yeter artik diye. Boyle bi aile mi istiyorsun? Ay aman gozunu seviyim dikkaatli ol.
allah bin kere razı olsun.ailesi olmayınca en basta geçen yıl tanısınca.aile kıymeti bilir diye dusundum ailesi olmayınca.ama simdi iyi olsada sonra baban gibi olmasıda mumkun.allah hayırlısını versin

netten arastırdım.acıga alınanlar maas alabiliyormus biraz.tabı benden daha baska seyler saklamıyorsa.ailesinden kalanları sormadım.paraya ihtiyacım var dediğinde keske bunları deseydim.ama aramıyorum onu sadece buraya yazıp sızınde dusuncelerinizi almak istedim.
İyi de guzel kardesim velev ki soyledikleri doğru olsun. Her "sucsuzum" diyene inanacak miyiz?
Cezaevinde kime sorsan 'sucsuzum' diyor zaten :/

Bana sevgilin pek guven verici birisi gibi gelmedi.Kafanizda soru isaretleri olmasi doğal.Sevgilinizin anlattiklarinda dogru gelmeyen seyler var.Dikkatli olun.Hatta iliskinizi kesin derim.

harika bir yorumdu allahhhhhhhh binnnn kere razı olsun

Bak canım kesinlikle uzak dur en başta seni aldatmakla karalıyor. O da yetmiyor kırıp döküyor.
Zorda olan insan,utanarak ister bu para kapma çabasında gibi (-ki tamamı olmasa da pilotların aylık aldığı 6-7 bin ama ek ödemelerle bu fiyat asıl maaş oranı askeriyenin 3.500 civarı ve 3te birini en az 1000-1200 net geliri yine var o adamın.

Bu adamdan hiçbir şey olmaz yarın evlensen para iste diye dilenci durumuna sokacak seni,kırıp dökecek. Suçlayacak birine selam versen aldattın diye dövecek belki. Ve bir sürü borç kalacak.

Bu adamdan eş ve baba olmamalı

Kesinlikle kes iliskini,bilmem haberleri takip ediyormusun ama görevden alınanlar dısarda degiller 30 gün gözaltı süresi var.Ardından da ihrac edilirse tutuklaniyorlar.
Bu da trend dolandırıcılık yöntemi galiba Aman dikkat
Kes ilişkini

Ayyyyyy gına geldi bu ne yaaaaa. Pufffff. Ordan oraya atlamışsınız anlatırken. Her detaya girmişsiniz. Ama anladığım kadarıyla bende bilemiyorum yani ne yapmanız gerektiğini:KK64:

X