yetimhanede büyümüş erkek arkadasımın açığa alınması durumu yardım edermisiniz?

Sen otuz yaşında olup bu kadar saf olamazsın olmamalısın.allah aşkına yazdıklarını bi oku.resmen dolandırılmaya çalışılıyorsun
acıma duyguma oynadı bu kadar saf değilim tamam sadece iyiniyetliyim arkdaslarıma akıl verirsen en sertinden yapıyorum.ama bunda baska seyler var biliyorum o nedenle buraya yazıp sizden bilgi almak istedim

Cocuk seni kandirmis benceeeee.
Ve onun psikolojisi fena bozuk. Ne o onune gelenden borc istemek coook ilginccccc..
Ve sana sevgili degiliz ,sevgiliolsak bana yardim ederdin diyomus sacmaliga bak.

Cnm uzak durrrr sakinn ailenden kacarken cooook kotu bir adamin eline dusersin. Sabir et daha adam akilli biri i bulursun acele etme.
Lutfen kimseye hemen guveenme kirayi vermekte ne demekkkk.. madem oyle gitsin calissin baska iste ne bilim ben dilencilik yapio resmen.
Kankana denetmissin ondsn bile para istemis bi an gozumde canlandi tiksindim.
Amaan nolurr uzak dur.annene anlattinmi oda fark etmedimi adamin psikopat oldugunu.
annem sinir oldu huyuna aama anlattıgım kadarıyla abartılı cok sıkıntılı biri oldugunu söyledi konusmamı oda istemedi konusmuyorum zatende siz neler dusunursunuz onu cok merak ettim.tesekkur ederim.hayırlısını beklemekten baska yapıcak birşeyim yok.

Ya baksana ad soyadan googlede bile aratsan biseylere denk gelebilirsin. Sakin para gonderme dolandirici muhtemelen bidaha para isterse maasin 3/1 ini alabiliyosun daha ne iatiyosun de

tesekkurler aramıyorum .yazarsa cvp vermiyorum.ama cok ısrar ederse diyeceğim söylediklerini.tesekkurler.bunların hepsi dogru olsada ben bununla evlensemde yarın öbür gun bi kriz yasasak maddi anlamda demekki para bulma yöntemleri bu olucak ama bu sekılde oldugunu bilmiyordum.tanıstıran arkadasımda bilmiyormus bu kadar tuhaf oldugunu yoksa tanıstırmazdım diyor uzuldu oda.saol yorumun için

Bana inandirici gelmedi savaş pilotu olması falan.
Sevgilim olsan para bulurdun lafıda herşeyi anlatıyor zaten.

15 temmuzdan sonra nasıl geldi ya, kuzenim savaş pilotu tüm izinleri İptal oldu onların hatta cumartesi Pazar bile mesaideler. Her gün yoklama alınıyor 15 temmuzdan beri. Iyi yalan atmış seninki.
belkide kaçmıstır değilmi kımbilir ama aynı sekılde ucakla geri gitti kaçmıs olsa burda yakalarlar.o değilde uniformalı resimlerini gördüm harp okuluna girdiği zamandaki.bilmiyorum ne nedir.ama guvenmedim zaten konusmuyorum da buraya yazmak istedim morelım bozuldu cunku saol yorumların için

Adam askeri pilot falan değil. İki üniformayla resim gördün diye inanma. İzinleri iptal olmuşken nasıl geldi senin olduğun şehre? Hiç mi düşünmüyorsun? Kimliğini gördün mü, adının gerçek olduğunu biliyor musun?
haklısın..o dediklerini görmedim.konusmuyorum zaten söylediğim gibi.yınede cook tesekkur ederim saol

Karmakarisik bir hikaye. Tutsun diye siyasi gundemde icine katilmis. Aciga alinma filan.. Ya sevgilin sana senaryo yazdi ya da sen bize.. Her halukarda bana hic inandirici gelmedi..
He birde 41derece atesli adami niye doktora degilde arkadasiniza goturdunuz? Tuhaf.
ben o kadar kotu olacagını dusunmedim yururken iyidi biraz.arkadasıma denk geldik o sıra yakın dostum o medikalci.ben yardımcı olurum ona biraz dinlensin diyince gittik evı bulundugumuz yere yakındı.ama evde dururken ateşi gittikçe arttı o yuzden..

bir tarafım inanmak istedi cunku içimde o acıma duygusundan.diğer tarafımda inanmadı hiç cunku dolandırıcı dedim.o diğer yarımın inanmama sebep olay sey ise onun üniformalı resimlerini görmem.ama mazeret değil tabi cok tesekkur ederim.yorumun için anlatacagım kımse yoktu buraya paylastım .
Üniformalı resim yapmaktan kolay ne var Allah aşkına? Dizilerde filmlerde asker olanların hepsi nasıl buluyorsa o da öyle bulmuş olabilir. Hatta ona bile gerek yok, iki photoshop'a bakar. Dikkatli ol, dolandırıcılık maduru olma. Hiç tekin biri değil bu adam

Lütfen paragraflara ayırın. Bu şekilde okuması çok zor.
özür dilerim cep telefonundan yazdım.beceremedim sanırım.
Yalnız abinin hayal dünyası epey geniş, hakkını verelim. Harp okulunda savaş pilotuyum demek bayağı yürek ister.

Ablacım sen hiç Harp okulu mezunu üstelik orada kıdem olarak en üst rütbelerde olan savaş pilotu gördün mü ömründe? O havayı solumuş, Harp Akademileri tozunu yutmuş en basit kıdemde bile olsa birini gördün mü? Öyle bir mesleği olan adam ki maaşı muhtemelen 15-20 bin civarı olan biri gelip senle mi uğraşacak, cafelerde seninle duygusal takılıp, azıcık üzülünce salya sümük ağlayacak? Bir de enik encekten para dilenecek??? Adamların böyle bir karakteri de yok vakti de? 3 bin gideri varmış ne büyük para. Adam savaş pilotu be boru mu, 3 bin para mı ona?

Hani atıyorsunuz da destekli atın be abicim. Hadi siz de inanıyorsunuz da hiç mi yuhhh artık abartma Niyazi, o kadar da değil demiyorsunuz? Bir de anlattıkça gözünüzde ışık parlamıştır, vaay ne adam be diye.
yok paraya ihtiyacı olan miktar 3 bin.onu demek istedim.benım pilot akadaslarım var normal havayollarında karacı ya da
polis helikopteri kullanan fln ama onlara sordum herbirine hepsinden aynı cvp suydu ızınler durdu nasıl geldi.orda baya bi dusundum ama işte belli birşey oldugu anlamadım ben onada sorup basımı derde sokmak istemedim .buraya yazayım dedim en iyisi.yorumun için tsekkur ederimm

nereden tanıştın ki sen bununla? ve ayrıca neden geçen kış tanışıp şimdi geldi yanına.. şüpheli..

Totomun savaş pilotu. Geçen bir müvekkilime de aynısını söylemişler

Bildiğin dolandırıcı.

Kimliğini ver ihbar edeyim.[/QUOTE
ciddimisin?
acıma duygumdan vurdu ama vermedim neden vereyim ki zaten onun ihtiyacı oldugunu söylediği rakamı suan ben veremem ablamın dugun borclarını oduyorum.
ben etrafımda cok kısıye anlatamadım.direk buraya yazıp sizlerle konusmak istedim ki cok yararlı oldu tesekkur ederim.

Ay deliriciğim şimdi. Yahu siz hayatinizin kıymetini hic mi bilmezsiniz? Denk olacak denk. Senin dengin mi bu adam? Od a kendi dengini bulsun sen de.

Yani bize diosunki acik acik kizlar ben mutsuz olmayi mi tercih eidyim yoksa evimde biraz daha sabredip mutlu olmayi mi seciyim.

Artik bi ikna timi falan kurcaz kk da. Sana bisi soyliyim mi icinden ne zaman bisiye ya olmaz bu diye azcik gecirsen o sey her neyse birak orda kalsin.

Zulum mu sevionuz ben anlamadimki. Kitap oku bol bol guzel kardesim. Kendi yoluna bak. Baskasininkine degil!

@Hayriye86 sen şu savaş pilotuna (!) Tc kimlik nosu istesene ...

Eminim kimlik sorgulamasında ne yetiştirme yurdu geçmişi ne de hava harp akademisi vardır .

Bu arada sende konuyu açtın , bi zahmet yorumlara bakıver . Biz üşenmedik okuduk o la fontaine den masallar serini ....
kımliğini o gun alsam alırdım ama suan burda değil.birdaha da konusmıcam için kaldı gitti. şaka gibi ömrümde asla inanmam derdim.vurdu acıma duygumdan:KK43:(((

Adam hakkında zan'a girmek istemiyorum ama bana inandırıcı gelmedi.
En azından onu bırakalım sergilediği davranışlar paranoyak ve takıntılı görünüyor buradan..
Bence kendi denginde birini bul. Onun borçları var iyi değil. Sana uyguladığı baskı davranışta sana sevgi gibi geliyor seninde ilişki konularında doğru düşünmediğini görüyorum..
Çok hata yaparsın. Bu tarz ilişkilerde davul bile dengi dengine lafı çok uygun bence.

özür dilerim cep telefonundan yazdım.beceremedim sanırım.

yok paraya ihtiyacı olan miktar 3 bin.onu demek istedim.benım pilot akadaslarım var normal havayollarında karacı ya da
polis helikopteri kullanan fln ama onlara sordum herbirine hepsinden aynı cvp suydu ızınler durdu nasıl geldi.orda baya bi dusundum ama işte belli birşey oldugu anlamadım ben onada sorup basımı derde sokmak istemedim .buraya yazayım dedim en iyisi.yorumun için tsekkur ederimm
Ciddi hain olabilir. Uzak dur. Zaten onlardansa , ıyı rol yaparlarmış

Valla once oglana acidim ama bakis acim degisti.
Konu sahibi eminmisin pilot odugina dolandirici olmasin.ortamin kariskligindan faydalaniyir olmasin?
Taniyip tanimadigindna para istemeai hic hos degil.ayrica maasin 3/1i yatiyor diye biliyorum.
bende yatıyor diye biliyorum.hikayesine acıdım zaten ya ona acıdıkca konusma isteği belirdi.zaten durumu değişşse bile ben her onune gelenden para isteyen biriyle evlenemem ki olmaz yanı de herkes dolandırıcı diyor.bende öyle dusunmustum ama ayrıntılı olarak anlatmak istedim ki hem insanlara örnek olsun diye hemde burdaki yanlısları görelim diye yorumun ıcın saol

Bak benim babam evlatlık. Biz yillardir babamin acitasyonlarina maruzuz. Büyüyüp hoyt sen napion diyene kdr zulmetti bize. Ben babasina saldirmis bi insanim yeter artik diye. Boyle bi aile mi istiyorsun? Ay aman gozunu seviyim dikkaatli ol.

X