Yetersiz hissetmek

Eğer ki öyleyse abinizi de kaybetmişsiniz.Sizden başka mirasçı var mı? Yoksa bu adam her türlü

oyunu yapar ayrılmamak için.Eğer öyleyse şu an özgüveninize çalışıyor zaten.Bir müddet sonra

ben ne anlarım o nederse noktasına çekmeye çalışıyor ki malı istediği şekilde kullanabilsin.

Abi de gidince yolu iyice açıldı.Evlenmenin ertesi günü değişmenin başka ne açıklaması olur???

Hele ki söz konusu varlık ciddi bir miktarsa.
Çok doğru.
Tüm mal varlığı miumiumiu miumiumiu a yani kocaya kalacak.

Herif çok zeki.

Oncelikle, adiniza bi "karar vermis" degilim.. "Muhtemelen" demişim farkindaysaniz.. Bosanmis kadin olmak aşağılayıcı bi sey degil, ben de bosanmis bir kadinim, hem de 24 gibi kucucuk bi yasta aldim bu karari.. Asagilayici olmamakla birlikte hem psikolojik olarak zorlukları var (onca hayalkirikligi veya ailenizle beraber gecirmekte oldugunuz zor gunler gibi) hem de ozellikle bizim toplumuzda cesaret isteyen bir durum, zira bazi şeyler halen aşılmış değil..

Cevap ve tutumunuzu agresifce buldum, bambaska yerden tutup bi ispat durumuna girmissiniz.. Egitiminize, kulturunuze veya zihniyetinize herhangi bir sey soylenmedi..

Her neyse, dilerim doğru karari verirsiniz..

Agresif cevap vermek değildi niyetim, boşanmış kadın olmayı küçümseyecek ya da sırf boşandığım için kendimi aciz görecek değilim.
Muhtemelen olarak girilen yargıya açıklık getirmek istedim ,yoksa her yorum için teşekkür ederim.
Sevgiler:KK200:

Agresif cevap vermek değildi niyetim, boşanmış kadın olmayı küçümseyecek ya da sırf boşandığım için kendimi aciz görecek değilim.
Muhtemelen olarak girilen yargıya açıklık getirmek istedim ,yoksa her yorum için teşekkür ederim.
Sevgiler:KK200:
Muhtemelen olarak girilen yargida bosanmanin psikolojik zorluklari(verilen emekler, kirilan hayaller vs) ve ailecek yaşanan uzuntuler kastedilmisti diyorum ama anlamamakta israrcisiniz.. Halen "kendimi kucuk ve aciz görecek degilim" diyorsunuz, neden taktiniz bu acziyet noktasina bu kadar? Kim size aciz duruma duseceksin veya oyle hissedeceksin dedi?
Ikidir bu noktadasiniz, açıklandığı halde..

Muhtemelen olarak girilen yargida bosanmanin psikolojik zorluklari(verilen emekler, kirilan hayaller vs) ve ailecek yaşanan uzuntuler kastedilmisti diyorum ama anlamamakta israrcisiniz.. Halen "kendimi kucuk ve aciz görecek degilim" diyorsunuz, neden taktiniz bu acziyet noktasina bu kadar? Kim size aciz duruma duseceksin veya oyle hissedeceksin dedi?
Ikidir bu noktadasiniz, açıklandığı halde..

Size olumlu bir cevap verdiğimi sanmıştım, anlaşılamamışım.
Teşekkür ederim yorumunuz için, anlamamışım diyelim.

Açıkçası ben kararınızı sizin acınızdan olumlu buldum.Haddime değil ama eşiniz resmen üzerinizden egosunu tatmin ediyor ve sizi manipule ediyor.Siz eminim her yönden yeterli ve kültürlü bir kadınsınız.Aileniz de zamanla alışır.Her şey gönlünüzce olsun bundan sonra.

Bu kişiliği oturmamiş kompleksli erkek tiplerinden gina geldi bu kadin ne yapsin hem kendine bakiyor hem kariyeri var kendi de göbegini kaşiyıp uçlü koltuktan laf ediyor oylemi? Sakın sakın bu evlilikte cocuk yapmayin, cocuk yara bandi deildir, anneniz babaniz ve siz bi sure uzulursunuz o günler geride kalir ama cocuk da yapip bu evlilige bagimli olursaniz ömür boyu zindana hapsedersiniz herkesi. Bence bosanmak en mantiklisi. Allah yardimciniz olsun

Bu erkeklerde bi garip gerçekten. Hem üst düzey kadın istiyorlar buldukları zamanda bir güç gösterisi yapma merakı. Gıcık oluyorum gerçekten.

Çok zor bir durumun içindesiniz. Biraz akışına bırakın ama bu kişiyle devam etmeniz çok zor. İyi düşünüp taşının bu kişiden kurtulun. 1 seneye evlenir hamile bile kalırsınız.

X