yeterrrrrr!!!!!!! komsumun soylediklerini kaynanam duymazdan gelmemi istiyor.

Verdiğin cevap onun lafı yanında çokkkk hafif

Bir daha da konuşma; kaynanan da ne derse desin.

Biraz ağırlığını koy; uluorta adam sana her şeyi desin sen de ona mavi boncuk dağıt olur mu öyle şey.

O zaman susacaksin o lafları boy boy yutacaksin evin eşyaların onurundan daha mühim ise sana her zina çocuğu dediklerinde evine esyalarina sarıl belki teselliyi onlarda bulursun malum bizim önerilerimizde is yok işine gelmeyenler var

Ha o cocugu demos ha zina kizi sikAyet et bi polis yuzu gorsun nd munasebdt yA valla dinsizse o sen imansiz olucaksn canm baska turlu olmaz diyaloga girme kpederine anlat herseyi kaynananin soyleme baskisini da kaynana kendi cikari icin esi kizar onlarla gorusmez diye sana sineye cek diyo cok sinmissin sen canm kbakma

Tamam "zina oğlu dayı" deseysin. Madem kötü bir şey değil alınmazdı herhalde...

Canm nasl yani kufur sonucta aciklamasi mi olur ev onun balkonu yikar isteyince ne bu baski onlarnyaptigi yani

Valla ben kolay falan görmüyorum.
12 senelik evimizden babannemin zulmünden kaçarak başka ev aldık. Sonra kriz oldu ve döviz borçlarımız ikiye katlandı. 4 çocukla memur babam tek maaşla bizi geçindirdi.
Şuan evliyim. Bi çocuğum var. Evimize tek maaş giriyo. Kiradayız tabiki borcumuzda var az biraz. Kv ile evleriniz yakın diye taşınacaktık. Sonra onlar ev alıp gittiler. Gitmeselerdi ben gidecektim.
Senin yerinde olsam ben beş dk düşünmezdim.
Sen taşın taşınma burdaki kimsenin umrunda olmaz. Konu açmışsın insanlar fikir veriyolar. Ama madem orda durmak tek yol. Kv de hazretleride iletişimimini kesemezsin diyo.
O zaman asıl sen orda huzur bulmayı unut.

Şu lafını bilmez edep yoksunu insanlardan nefret ediyorum eskiden pek cevap vermezdim ama bunlara birileri yaptığının yanlış olduğunu bildirmeli diye düşünüyorum herkes haddini bilmeli bi de akraba yahu bu adamın yetiştireceği çocuk ta kendisi gibi olacak pes

Z
Kynanama soyledim senin kizina dense ne yapardin diye umursamazdim bosver sen de umursama dedi bana. Bi kere benim kaynanam da anormal cunku kaynanam kendi cocuklarina bile zina cocugu diyo. Dayi dun inkar etmiş bana oyle bir sey soylememismis :-/
zina çocuğu bildiğimiz o... Çocuğu oluyor sanırım..sşzde yarabbi şukur diyorsunuz bizede size ma sulale mutluluklar dilemek düşer ne diyelim.

Kaynanası bunu istememiş bende dürüstüm beni istemeyeni bende istemem. Ayrıca kaynanası iyi bir kadın olsa başkalarının gelinine kötü davranmasına izin vermezdi kaynanam yanımda değil ve çok mutluyum siz çok meraklıysanız adresini vereyim kaynanama gelinlik yapın bende kocam ve çocuğumla mutlu mutlu yaşarım

Çok iğrenç ve kötü bir söz söylemiş.
Kaynananın da bir şey yokmuş gibi konuş demesi ayrı bir saçmalık.
Hem ona ne yani sen bir bireysin senin hoşuna gitmeyen bir tutum varsa sen konuşmazsın kime ne yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…