• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeterrrrrr!!!!!!! komsumun soylediklerini kaynanam duymazdan gelmemi istiyor.

Verdiğin cevap onun lafı yanında çokkkk hafif

Bir daha da konuşma; kaynanan da ne derse desin.

Biraz ağırlığını koy; uluorta adam sana her şeyi desin sen de ona mavi boncuk dağıt olur mu öyle şey.

O kadar basit goruyorsunuz ki ev tasimayi! Bu zamanda kimseden yardim almadan aylikla gecinmek zorken evimi birakip kiraya nasil cikayim ya bi kendinizi dusunun yapabilir miydiniz? Evim esyalarim cok guzeller zaten borclari yeni bitirmisiz is yerindeki borclari demiyorum o hic bitmez bu gidisle de neyse. Ev tasima fikrini unutun kizlaaarrrrr!!!!!!
O zaman susacaksin o lafları boy boy yutacaksin evin eşyaların onurundan daha mühim ise sana her zina çocuğu dediklerinde evine esyalarina sarıl belki teselliyi onlarda bulursun malum bizim önerilerimizde is yok işine gelmeyenler var

Kizlar lutfen yardim edin. Konu cok karisik nasil anlatacam bilmiyorum. Ozetle: 5 yillik evliyim iki kizim var. Kaynanam ve kayinbabam amca cocuklari yani akraba evliligi yapmislar. Ailenin cogu da öyle. Oturdugum mahalle adeta aile mahallesi olmus hepsi ic ice. Ben yabanciyim aralarinda. Benden once esime dayisinin kizini vermeye calismislar. Dayi ve hala evli bu arada. Esim kuzenini istememis. Zaten tum sorunlar bu yuzden. Kaynanam beni kabullenemedi, esimin kuzeni mutsuz bir evlilik yapti sorumluyu esim olarak goruyo tum aile. Surekli beddua ediyorlar bize evliligimize mutlulugumuza... ve ben bu ailenin ortasinda oturuyorum. Surekli bana ve babamlara bi surat asmalar tripler gormezden gelmeler... neyse surekli evimin altinda ates yakiyo bu dayinin ailesi. Balik yikayip evimin altina dokuyolar pisliklerini. Ben de cok titizim. Balkonlarim camasirlarim surekli onlar yuzunden kirleniyo. Her ates yaktiklarinda pencerelerimi kapatıp oturuyorum. Gecen hafta bunlar yine ates yakiyorken ben de balkon yikamaya ciktim. Simdi mi balkon yikama zamanin ustumuze su sicrattin zina kizi dedi bana dayi. Ben de cok kizdim bu lafa. Kusura bakma ama bunca zaman tum pisliginizi dumaninizi cekiyrum tek kelime etmedim yine kotu ben oldum dedim. Dayinin kizi gelini esi hep asagidaydi ve bizi dinliyordu guluyorlardi bana. E bunun sonucunda tum aile beni suclu gordu saygisizlik yapmisim zina kizi demesinde birsey yokmus. Onlarla diyologumu kesmeme izin vermiyo kaynanam. Tum olanlardan da kayinbabamin haberi yok. Ben artik onlarla hicbir sekilde konusmak istemiyorum. Ne yapacam. Sizce zina kizi demesi kabuk edilir sey mi? Babam duysa cok kotu seyler olur. Esim bana konusturma onlari diyo ama kaynanam bu laf yuzunden kusluk olmaz konusturacaksin diyo. Yorumlarinizi bekliyorum lutfen.

Ha o cocugu demos ha zina kizi sikAyet et bi polis yuzu gorsun nd munasebdt yA valla dinsizse o sen imansiz olucaksn canm baska turlu olmaz diyaloga girme kpederine anlat herseyi kaynananin soyleme baskisini da kaynana kendi cikari icin esi kizar onlarla gorusmez diye sana sineye cek diyo cok sinmissin sen canm kbakma

Tamam "zina oğlu dayı" deseysin. Madem kötü bir şey değil alınmazdı herhalde...

Senin balkonu yikaman tepki tabi cok makul bi davranis degil insanlar orada otururken bunu yapman. Onun yerine normal bi zamanda konusup bakin camasirlarim batiyor cam acamiyorum atesinizi gidin baska yerde yakin lutfen diyebilirdin. Aslinda zina kizi cok agir bi laf ama bence o bunu boyle sinirden soylemistir yani gercek anlamini dusunerek degil. Bu kufurde yoresel farklar cok oluyo o yorede kullanilan bi kufurdur o. Bu insanlarla samimi olma ama iliskiyi sifirlarsan da bela olurlar basina mesafeli bi iliski kur bence esin seni cok korumuyo heralde cunku
Canm nasl yani kufur sonucta aciklamasi mi olur ev onun balkonu yikar isteyince ne bu baski onlarnyaptigi yani

O kadar basit goruyorsunuz ki ev tasimayi! Bu zamanda kimseden yardim almadan aylikla gecinmek zorken evimi birakip kiraya nasil cikayim ya bi kendinizi dusunun yapabilir miydiniz? Evim esyalarim cok guzeller zaten borclari yeni bitirmisiz is yerindeki borclari demiyorum o hic bitmez bu gidisle de neyse. Ev tasima fikrini unutun kizlaaarrrrr!!!!!!
Valla ben kolay falan görmüyorum.
12 senelik evimizden babannemin zulmünden kaçarak başka ev aldık. Sonra kriz oldu ve döviz borçlarımız ikiye katlandı. 4 çocukla memur babam tek maaşla bizi geçindirdi.
Şuan evliyim. Bi çocuğum var. Evimize tek maaş giriyo. Kiradayız tabiki borcumuzda var az biraz. Kv ile evleriniz yakın diye taşınacaktık. Sonra onlar ev alıp gittiler. Gitmeselerdi ben gidecektim.
Senin yerinde olsam ben beş dk düşünmezdim.
Sen taşın taşınma burdaki kimsenin umrunda olmaz. Konu açmışsın insanlar fikir veriyolar. Ama madem orda durmak tek yol. Kv de hazretleride iletişimimini kesemezsin diyo.
O zaman asıl sen orda huzur bulmayı unut.

Şu lafını bilmez edep yoksunu insanlardan nefret ediyorum eskiden pek cevap vermezdim ama bunlara birileri yaptığının yanlış olduğunu bildirmeli diye düşünüyorum herkes haddini bilmeli bi de akraba yahu bu adamın yetiştireceği çocuk ta kendisi gibi olacak pes

Z
Kynanama soyledim senin kizina dense ne yapardin diye umursamazdim bosver sen de umursama dedi bana. Bi kere benim kaynanam da anormal cunku kaynanam kendi cocuklarina bile zina cocugu diyo. Dayi dun inkar etmiş bana oyle bir sey soylememismis :-/
zina çocuğu bildiğimiz o... Çocuğu oluyor sanırım..sşzde yarabbi şukur diyorsunuz bizede size ma sulale mutluluklar dilemek düşer ne diyelim.

yok artık sizde valla çok fenaymışsınız, haklı bile olsa yalan atarak anlatırsa haksızdır o insan, bu dünyanın bir de diğer tarafı var, kaynananıza da yazık olmuş, siz yapmışsınız bari başkalarını kötü etkilemeyin, konu sahibi haklı olduğu davada dürüstçe çatışsın
Kaynanası bunu istememiş bende dürüstüm beni istemeyeni bende istemem. Ayrıca kaynanası iyi bir kadın olsa başkalarının gelinine kötü davranmasına izin vermezdi kaynanam yanımda değil ve çok mutluyum siz çok meraklıysanız adresini vereyim kaynanama gelinlik yapın bende kocam ve çocuğumla mutlu mutlu yaşarım

Çok iğrenç ve kötü bir söz söylemiş.
Kaynananın da bir şey yokmuş gibi konuş demesi ayrı bir saçmalık.
Hem ona ne yani sen bir bireysin senin hoşuna gitmeyen bir tutum varsa sen konuşmazsın kime ne yani

Back
X