• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeterrrrrr!!!!!!! komsumun soylediklerini kaynanam duymazdan gelmemi istiyor.

Esinle konus, madem onunda üstüne gidiyorlar kuzeninin kötü giden evliliginden dolayi, oda bunalir haliyle sürekli bedduadan. Baska bir yere tasinin uzaklasin o cevreden. Eger basindan beri biliyoduysan kuzeniyle aralarini yapmak istediklerini orda oturmamaniz en dogrusu olurdu. Ama gec degil hersey dahada kötüye gitmeden tasinin derim ben.

Yerinizde olsam dava açardım. Asla ve asla ne kaynanayı dinlerim ne de kocayı... ''Zina Kızı'' ne demek bilir misin ?
Kendini düşünmüyorsun eminim. Düşünsen bunu sorma gereği duymazdın. Annen ve babanı düşün sadece onları düşünerek hareket et.
Zina ve kızı.. şu cümlenin pisliğine bakar mısınız.

Kizlar lutfen yardim edin. Konu cok karisik nasil anlatacam bilmiyorum. Ozetle: 5 yillik evliyim iki kizim var. Kaynanam ve kayinbabam amca cocuklari yani akraba evliligi yapmislar. Ailenin cogu da öyle. Oturdugum mahalle adeta aile mahallesi olmus hepsi ic ice. Ben yabanciyim aralarinda. Benden once esime dayisinin kizini vermeye calismislar. Dayi ve hala evli bu arada. Esim kuzenini istememis. Zaten tum sorunlar bu yuzden. Kaynanam beni kabullenemedi, esimin kuzeni mutsuz bir evlilik yapti sorumluyu esim olarak goruyo tum aile. Surekli beddua ediyorlar bize evliligimize mutlulugumuza... ve ben bu ailenin ortasinda oturuyorum. Surekli bana ve babamlara bi surat asmalar tripler gormezden gelmeler... neyse surekli evimin altinda ates yakiyo bu dayinin ailesi. Balik yikayip evimin altina dokuyolar pisliklerini. Ben de cok titizim. Balkonlarim camasirlarim surekli onlar yuzunden kirleniyo. Her ates yaktiklarinda pencerelerimi kapatıp oturuyorum. Gecen hafta bunlar yine ates yakiyorken ben de balkon yikamaya ciktim. Simdi mi balkon yikama zamanin ustumuze su sicrattin zina kizi dedi bana dayi. Ben de cok kizdim bu lafa. Kusura bakma ama bunca zaman tum pisliginizi dumaninizi cekiyrum tek kelime etmedim yine kotu ben oldum dedim. Dayinin kizi gelini esi hep asagidaydi ve bizi dinliyordu guluyorlardi bana. E bunun sonucunda tum aile beni suclu gordu saygisizlik yapmisim zina kizi demesinde birsey yokmus. Onlarla diyologumu kesmeme izin vermiyo kaynanam. Tum olanlardan da kayinbabamin haberi yok. Ben artik onlarla hicbir sekilde konusmak istemiyorum. Ne yapacam. Sizce zina kizi demesi kabuk edilir sey mi? Babam duysa cok kotu seyler olur. Esim bana konusturma onlari diyo ama kaynanam bu laf yuzunden kusluk olmaz konusturacaksin diyo. Yorumlarinizi bekliyorum lutfen.
Zina kızımı çüşşşşşş

Yıllardırr bunca lafa, tavırlara, beddualara Yarabbi şükür mü dediniz acaba? Hayır, şu ana kadar yaptıkları sanki bu hakaretten altta mı kalıyor? Hepsine eyvallah çekmişsiniz, onlar da dozu artırıyor. Sizin ne işiniz var bu insan bozuntularının arasında, niye her şeylerini kabul edip yaşıyorsunuz, anlamadım ben. Yakında sokakta çevirip döverler de yani. Her şey beklenir.

Öncelikle huzursuzsanız O mah taşının .Kv tavrı sizi hic önemsemediği ve umurunda olmadığı icin es geciştirmek istemiş kendıne veya kızına o amcamıdır ne karın ağrısı ise söylemiş olsaydı sanırım karakolluk olmuşlardı hakkinizda konuşan insanlara hadlerini bildirin mesela o kişiyle selam sabahı kesin saygı filan göstermeyin sizden gelip özür dileyene kadar...

O nasıl laf öyle ya! Valla pes.
Arkadaşım valla ne zor bir durum yaşadığın. Kuzeni mutsuz diye senin eşini niye mesul tutuyorlar? Bunlar ne cahil insanlarmış ya ben bile sinirlendim. Muhatap bile olma. Mesafe koy. Zina kızı ne demek ya yazıklar olsun valla!
Allah sabırlar versin sana.Zaten bu oğullarının sevipde evlendiği kızı birtürlü kabul edememelerine ayrı bir sinir oluyorum!

Balkon yikiyormussun zaten, su da halihazirdaymis..kafalarindan asagi bir kova suyu boca etmemek icin seni tutan sey neydi ? O agzini topla yoksa ben toplamasini bilirim deyip bir kova suyu deviriverecektin kafalarina..belki beyinleri acilirdi Soguk suyla

Biri bana zina kizı dicek kv de hala goruseceksin diyecek esim konusturtma sunlari diyecek eee sende otur bize sor.
Afedersinde senn kendi iraden yok mu..
O onu dedi yaptim bu bunu...
Zina kızı ne demek sanrm lafim farkinda dglsn ..O kocana da benden koca bi cok ozur dilerim ama çüşşş! Korkak adam..

Burda esinizin birseyler yapmasi lazim.Bu laf agir bir hakaret.Ya tasinin ya da onlari uyarsin.Kayinvalidenize,esinize su laf soylense de ayni sekilde iliskilerini yuruturler mi acaba?

Kizlar lutfen yardim edin. Konu cok karisik nasil anlatacam bilmiyorum. Ozetle: 5 yillik evliyim iki kizim var. Kaynanam ve kayinbabam amca cocuklari yani akraba evliligi yapmislar. Ailenin cogu da öyle. Oturdugum mahalle adeta aile mahallesi olmus hepsi ic ice. Ben yabanciyim aralarinda. Benden once esime dayisinin kizini vermeye calismislar. Dayi ve hala evli bu arada. Esim kuzenini istememis. Zaten tum sorunlar bu yuzden. Kaynanam beni kabullenemedi, esimin kuzeni mutsuz bir evlilik yapti sorumluyu esim olarak goruyo tum aile. Surekli beddua ediyorlar bize evliligimize mutlulugumuza... ve ben bu ailenin ortasinda oturuyorum. Surekli bana ve babamlara bi surat asmalar tripler gormezden gelmeler... neyse surekli evimin altinda ates yakiyo bu dayinin ailesi. Balik yikayip evimin altina dokuyolar pisliklerini. Ben de cok titizim. Balkonlarim camasirlarim surekli onlar yuzunden kirleniyo. Her ates yaktiklarinda pencerelerimi kapatıp oturuyorum. Gecen hafta bunlar yine ates yakiyorken ben de balkon yikamaya ciktim. Simdi mi balkon yikama zamanin ustumuze su sicrattin zina kizi dedi bana dayi. Ben de cok kizdim bu lafa. Kusura bakma ama bunca zaman tum pisliginizi dumaninizi cekiyrum tek kelime etmedim yine kotu ben oldum dedim. Dayinin kizi gelini esi hep asagidaydi ve bizi dinliyordu guluyorlardi bana. E bunun sonucunda tum aile beni suclu gordu saygisizlik yapmisim zina kizi demesinde birsey yokmus. Onlarla diyologumu kesmeme izin vermiyo kaynanam. Tum olanlardan da kayinbabamin haberi yok. Ben artik onlarla hicbir sekilde konusmak istemiyorum. Ne yapacam. Sizce zina kizi demesi kabuk edilir sey mi? Babam duysa cok kotu seyler olur. Esim bana konusturma onlari diyo ama kaynanam bu laf yuzunden kusluk olmaz konusturacaksin diyo. Yorumlarinizi bekliyorum lutfen.
yok artık.o laf nedir öyle.eşin pısırık sende onun yüzünden kendini koruyamıyosun aralarında.sana diyim yıllar böyle geçmez.konuşmamak çare değil.kayınbabanla kendi babana anlat.ve evi taşıyın onları çekmek zorunda değilsin

Bunlarn amaci seni bezdrip kacirmak hic umursama salla kaynananida konusup dursun o istedi diye konusma kimseyle hayatini yasa ya bi kez geldk dunyaya

sanırım yöresel bir küfür, bizim düşündüğümüz manada söylediyse kabul edilebilirliği yok.
muhatap olma, mümkünce mesafeli ol, kötüye baş edemezsin, sinir olursun, üstelik eşinde yardımcı olmuyor.
kaynanayla da mesafeni koru. hepsi tuhafmış, beddua nedir ya!
daha uzağa taşınma imkanınız yok mu. eğer taşınma durumu olursa zaten hiçbiriyle görüşme.
bence.

Tatlı o kaynananın ağzına... Tövbe ya seni kabullenemeyen bir kadını neden dinliyosun. Kaynanana hiç bişey belli etme. Akşam kayınbaban ve kocan geldiğinde tüm olayları anlat abartarak anlat bugüne kadar size söylememem için kaynana beni hep sıkıştırdı onların yaptıklarını kaynana hep sakladı de. Sana bir akıl veriyim kadın sana kötü söz kullanıyosa sende kullan sende ona zina çocuğu de ve kadını kışkırt sana vurmaya kalksın. Sonra eşinle kayınbabana bir güzel ağla beni dövdüler küfrettiler diye e kocan ve kayınbaban o kadına dersini verir kaynananda dersini alır. Beni dinle canım ben kaynanayı evden kovmuş kadınım şu an kaynana evime bile gelmiyor bu dediklerimi yap mutlu olursun fena fettan ol biraz

Ormanda mı yaşıyorlarda ateş mateş yakıyorlar ya mangal derdi olan piknik alanına gitsin bizde olsa hemen polis dayanır kapıya. Büyük konuşmayayım da o dayı bana öyle diyecek orda fırtına çıkardı. Konuşacaksın diyen kvye ne yapacağımk tahmin edemiyorum. Ya evden kovarım ya da sizin aileye göre bu nornal geliyor olabilit ama bizin aileye ters konuşun siz bana karışamazsınız diye saygıyla başlayıp var ya yolarım saçını başını diye mahalle kavgasına dönüştürürsüm işi. Baktım olay çıkarıyor aileme de söylerdim hoba seyreyle cümbüşü. Tavuk gibi yolar annem hepsini tencere nerede diye dolanırlar vallahi :))))

Bazı konularda önerim cinnet oluyo senin konun da onlardan biri, o ortamdan çıkacaksınız hiçbiri ile de görüşmiceksin

eşin mırın kırın ederse al çocukları babanın evine git durumu anlat ağaç kovuğundan çıkmadın, evi terk ederken eşinin peşine düşmeyeceği seni almaya gelmeyeceği ihtimalini de göze alarak gideceksin, ya senin şartlarında birleşeceksiniz ya da ugurlar ola zaten iğrenç bi aile imiş

Tatlı o kaynananın ağzına... Tövbe ya seni kabullenemeyen bir kadını neden dinliyosun. Kaynanana hiç bişey belli etme. Akşam kayınbaban ve kocan geldiğinde tüm olayları anlat abartarak anlat bugüne kadar size söylememem için kaynana beni hep sıkıştırdı onların yaptıklarını kaynana hep sakladı de. Sana bir akıl veriyim kadın sana kötü söz kullanıyosa sende kullan sende ona zina çocuğu de ve kadını kışkırt sana vurmaya kalksın. Sonra eşinle kayınbabana bir güzel ağla beni dövdüler küfrettiler diye e kocan ve kayınbaban o kadına dersini verir kaynananda dersini alır. Beni dinle canım ben kaynanayı evden kovmuş kadınım şu an kaynana evime bile gelmiyor bu dediklerimi yap mutlu olursun fena fettan ol biraz

ha doğru yaptın yani, namertçe dövüşmek denir buna, mübarek günlerde kadına verdiğin akla bak

sen iyi durmuşsun yine zina kızı nedir nerden görmüş pislik ben olsam küfrederim tek kelime de konuşmam kaynana kimmiş

Back
X