yeterrrrrr!!!!!!! komsumun soylediklerini kaynanam duymazdan gelmemi istiyor.

Akrabalar suclu degil, tek suclu esin. Yaninda dimdik durup ezmeye calisanlara haddini bildirse kim boyle laflar edebilir? Kaynanan oglu esini bu kadar tutuyorken bu laflari yut diyemez. Sizi en basta esiniz kollamiyor ki.

Siz şeytanı mecazi olarak kullandınız. Bende öyle yaptım. Kinaye.
O zaman bende kinaye yapayım evet şeytanın yanınada giderim hatta kendimde şeytanım dikkat et seni de çarparım:) hadi güzel kardeşim bundan sonra ne dersen de cevap vermem car car kavga edenler tarzım değil hadi sende ergen gibi illede üste çıkcam diye laf sokmaya çalışma işinle gücünle ilgilen

Laf sokmaya çalışmadım ki direk söyledim. Cevap vermezsen verme napıyım

dar etme diyen yok hatta saçını başını yol ama senin dediğin bu değildi, abartarak anlat kışkırt..bence namertce kusura bakma
O konuda haklısın sinirle yazmışım herhalde. Gerçi arkadaş eşine o kadınların yaptığının hepsini anlatsa abartmış gibi olur çünkü abartılacak şekilde terbiyesiz davranmışlar

ben size eğer dövüşücekseniz kaçak dövüşmeyin yani abartarak ekleyerek dövüşmeyin dedim, haklıysanız dürüstçe savunun kendinizi dedim. benim babaannemin anneme yapmadığı kalmadı ama annem o kadar kötü bir insana karşı bile kendini savunurken abartarak davranmadı, yani babaannemin söylediklerine katarak bir şey demedi hiç birzaman, haklı bile olsa bir insan eğer düşmanının lafına laf katıyorsa haksızdır

Pardon evet bu konuda haklısınız yani yalan olmamalı sabah sinirle söyledim galiba. Bu insanların yaptığını abartarak anlatmaya gerek yok çünkü abartılacak derece terbiyesizlik yapmışlar

hadsizler yüzünden neden sevdiği evden olsun ki.neden meydanı onlara bıraksın.kocası meydan vermemeli bu duruma müdahele etmeli.ayrıca konu sahibi kayınpederine olanları anlatsın.eminim bunlara dur diyecektir.

adamlar aşağıdayken balkon yıkamışsan sende de hata var.

Küfur etti bana babama sulaleme .Hatta eşine de deyip abartabildiğin kadar abart.
Ooo bunun ucu cocullarıma bile dokunuyor derim ben olsam .

Yok artık o komşu bana onları söyleyecek ve ben de konuşmaya devam edicem.. Hadi canım. İmkanım olsa taşınırım bile.

Senin öyle pasif kocan oldukça (bitanede bende var) sen ben gibiler daha çoookk duyacağız bu tip lafları inan bana.

Benim açtığım konuyada yorum yapan bir bayan arkadaş senin eşinle benim eşim için bunlar yarışır birbiriyle dedi. Kesinlikle doğru.

Koca çok önemli ah canım. Koca korkak pasifse olay bitmiştir geçmiş olsun.

kayınvalidene bu sözün seni çok kırdığını ve eşin ile kuzeni arasında gerçekleşmeyen evlilik sebebiyle dayısının sana cephe aldığını hissettiğini anlat.

anlamıyorsa eşine anlat.

yine tık yoksa boşver konuşma.

Çok çirkin bir kelime."Zina kızı" ne demek ya.
Ben bir de şunu anlayamadım siz köle misiniz,bir sahibiniz mi var?
Neden kaynananıza size karışması için bu kadar izin veriyorsunuz,aklım almıyor.O kim ya?

vallahi ben sizi çok pasif buldum maalesef genelde tüm bu olanların üstüne mağduru suçlamam ama
daha sana bu laf söylenmiş resmen o. çocuğu demiş sen bunun üstüne nasıl konuşacağım diyorsun ne konuşması be dava açsan yeri var birde kaynanan sanki seni çok severmiş gibi lafını dinliyorsun
siz sessiz kaldıkça daha fazla üstünüze gidiyorlar tabiki adam çıkıp ben zina kızı lafını söylemedim der der mi sence
ben olsam orada kızını kocama yamayamadığın için mi bana bu öfken derdim heralde
git kocana anlat kayınpederine anlat olmadı onlar bir şey yapmıyorsa kendi babana anlat

vallahi bana ev taşımaktan ziyade o tür terbiyesiz insanlarla yaşamak daha ağır gelirdi
madem ev kendilerinin satabilirler ayrıca

cok guzel yazmissin ben olsam babama soylerim yani inceldigi yerden kopsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…