• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeterrrrrr!!!!!!! komsumun soylediklerini kaynanam duymazdan gelmemi istiyor.

Tatlı o kaynananın ağzına... Tövbe ya seni kabullenemeyen bir kadını neden dinliyosun. Kaynanana hiç bişey belli etme. Akşam kayınbaban ve kocan geldiğinde tüm olayları anlat abartarak anlat bugüne kadar size söylememem için kaynana beni hep sıkıştırdı onların yaptıklarını kaynana hep sakladı de. Sana bir akıl veriyim kadın sana kötü söz kullanıyosa sende kullan sende ona zina çocuğu de ve kadını kışkırt sana vurmaya kalksın. Sonra eşinle kayınbabana bir güzel ağla beni dövdüler küfrettiler diye e kocan ve kayınbaban o kadına dersini verir kaynananda dersini alır. Beni dinle canım ben kaynanayı evden kovmuş kadınım şu an kaynana evime bile gelmiyor bu dediklerimi yap mutlu olursun fena fettan ol biraz

sen de şeytanın avukatı mısın nesin bu nasıl öneri ya

Ben hazır cevaplılığımla ün yaptım kvye kriz geçirtmekle ama bunu yapmasam ben onlarla muhatap olmak zorunda kalırdım. Gerçi ben yine kalmazdım görüşmeyeceğim der kesip atardım. Sanki evlendik diye kocanın ailesini evlatlık aldık. Herkesin ailesi kendine özel çekemem sinirimi bozuyorlarsa. Demen o ki kv istiyor diye görüşmek zorunda değilsin.

Kizlar lutfen yardim edin. Konu cok karisik nasil anlatacam bilmiyorum. Ozetle: 5 yillik evliyim iki kizim var. Kaynanam ve kayinbabam amca cocuklari yani akraba evliligi yapmislar. Ailenin cogu da öyle. Oturdugum mahalle adeta aile mahallesi olmus hepsi ic ice. Ben yabanciyim aralarinda. Benden once esime dayisinin kizini vermeye calismislar. Dayi ve hala evli bu arada. Esim kuzenini istememis. Zaten tum sorunlar bu yuzden. Kaynanam beni kabullenemedi, esimin kuzeni mutsuz bir evlilik yapti sorumluyu esim olarak goruyo tum aile. Surekli beddua ediyorlar bize evliligimize mutlulugumuza... ve ben bu ailenin ortasinda oturuyorum. Surekli bana ve babamlara bi surat asmalar tripler gormezden gelmeler... neyse surekli evimin altinda ates yakiyo bu dayinin ailesi. Balik yikayip evimin altina dokuyolar pisliklerini. Ben de cok titizim. Balkonlarim camasirlarim surekli onlar yuzunden kirleniyo. Her ates yaktiklarinda pencerelerimi kapatıp oturuyorum. Gecen hafta bunlar yine ates yakiyorken ben de balkon yikamaya ciktim. Simdi mi balkon yikama zamanin ustumuze su sicrattin zina kizi dedi bana dayi. Ben de cok kizdim bu lafa. Kusura bakma ama bunca zaman tum pisliginizi dumaninizi cekiyrum tek kelime etmedim yine kotu ben oldum dedim. Dayinin kizi gelini esi hep asagidaydi ve bizi dinliyordu guluyorlardi bana. E bunun sonucunda tum aile beni suclu gordu saygisizlik yapmisim zina kizi demesinde birsey yokmus. Onlarla diyologumu kesmeme izin vermiyo kaynanam. Tum olanlardan da kayinbabamin haberi yok. Ben artik onlarla hicbir sekilde konusmak istemiyorum. Ne yapacam. Sizce zina kizi demesi kabuk edilir sey mi? Babam duysa cok kotu seyler olur. Esim bana konusturma onlari diyo ama kaynanam bu laf yuzunden kusluk olmaz konusturacaksin diyo. Yorumlarinizi bekliyorum lutfen.

bence o iğrenç sulaleden uzaklaşın, ya da ağızlarının payını verin

Tatlı o kaynananın ağzına... Tövbe ya seni kabullenemeyen bir kadını neden dinliyosun. Kaynanana hiç bişey belli etme. Akşam kayınbaban ve kocan geldiğinde tüm olayları anlat abartarak anlat bugüne kadar size söylememem için kaynana beni hep sıkıştırdı onların yaptıklarını kaynana hep sakladı de. Sana bir akıl veriyim kadın sana kötü söz kullanıyosa sende kullan sende ona zina çocuğu de ve kadını kışkırt sana vurmaya kalksın. Sonra eşinle kayınbabana bir güzel ağla beni dövdüler küfrettiler diye e kocan ve kayınbaban o kadına dersini verir kaynananda dersini alır. Beni dinle canım ben kaynanayı evden kovmuş kadınım şu an kaynana evime bile gelmiyor bu dediklerimi yap mutlu olursun fena fettan ol biraz

yok artık sizde valla çok fenaymışsınız, haklı bile olsa yalan atarak anlatırsa haksızdır o insan, bu dünyanın bir de diğer tarafı var, kaynananıza da yazık olmuş, siz yapmışsınız bari başkalarını kötü etkilemeyin, konu sahibi haklı olduğu davada dürüstçe çatışsın

nekadar terbiyesiz ve iğrenç bir aile bu yaa...akraba evliliğin kötü birşey olduğunu hiçbiri bilmiyor mu?kardeş gibi büyüdüğü insanla evlenmek....valla midem bulandı...
imkanınız varsa taşının o mahalleden yoksa huzur yok gibi görünüyor..

Terbiyesizler.küfürden hallice bir söz,birde üste çıkıyorlar ya o evden çıkacaksın yada çekeceksin bunları.birde hiç kafana takma haksız yere edilen beddua sahibini bulur.

Kizlar lutfen yardim edin. Konu cok karisik nasil anlatacam bilmiyorum. Ozetle: 5 yillik evliyim iki kizim var. Kaynanam ve kayinbabam amca cocuklari yani akraba evliligi yapmislar. Ailenin cogu da öyle. Oturdugum mahalle adeta aile mahallesi olmus hepsi ic ice. Ben yabanciyim aralarinda. Benden once esime dayisinin kizini vermeye calismislar. Dayi ve hala evli bu arada. Esim kuzenini istememis. Zaten tum sorunlar bu yuzden. Kaynanam beni kabullenemedi, esimin kuzeni mutsuz bir evlilik yapti sorumluyu esim olarak goruyo tum aile. Surekli beddua ediyorlar bize evliligimize mutlulugumuza... ve ben bu ailenin ortasinda oturuyorum. Surekli bana ve babamlara bi surat asmalar tripler gormezden gelmeler... neyse surekli evimin altinda ates yakiyo bu dayinin ailesi. Balik yikayip evimin altina dokuyolar pisliklerini. Ben de cok titizim. Balkonlarim camasirlarim surekli onlar yuzunden kirleniyo. Her ates yaktiklarinda pencerelerimi kapatıp oturuyorum. Gecen hafta bunlar yine ates yakiyorken ben de balkon yikamaya ciktim. Simdi mi balkon yikama zamanin ustumuze su sicrattin zina kizi dedi bana dayi. Ben de cok kizdim bu lafa. Kusura bakma ama bunca zaman tum pisliginizi dumaninizi cekiyrum tek kelime etmedim yine kotu ben oldum dedim. Dayinin kizi gelini esi hep asagidaydi ve bizi dinliyordu guluyorlardi bana. E bunun sonucunda tum aile beni suclu gordu saygisizlik yapmisim zina kizi demesinde birsey yokmus. Onlarla diyologumu kesmeme izin vermiyo kaynanam. Tum olanlardan da kayinbabamin haberi yok. Ben artik onlarla hicbir sekilde konusmak istemiyorum. Ne yapacam. Sizce zina kizi demesi kabuk edilir sey mi? Babam duysa cok kotu seyler olur. Esim bana konusturma onlari diyo ama kaynanam bu laf yuzunden kusluk olmaz konusturacaksin diyo. Yorumlarinizi bekliyorum lutfen.
Ne demek zina kızı ya, ne kadar ayıp. Eşiniz de gerçekten pısırık.

yapmayın Allahaşkına, bu mu verdiğiniz akıl.

bu baskıyla işiniz zor
ya resti çekip kendi doğrunuz neyse öyle yaşayacaksınız
ya da eşiniz herşeye müdahale edip sizi koruyacak
bu arada kp de söyleyebilirsiniz.. kv niz kendi sülalesi olduğu için koruyor

bana saygı göstermeyene saygı gösteremem
onlar yaşlıysa ben de çocuk değilim

ama eşiniz ve kv ile tartışmayın onlar yüzünden
onlarla görüşmeyi kesin
kv olmaz derlerse ben sana sormadım deyin
siz tavır almadıkça kimse size davranışına dikkat etmez

Zina kızı nasıl avam bir tabir ya resmen ... çocuğu demiş adam. Bu kabul edili mi diye sormak ne demek?
Ne kada riğrenç, basit insanlar. Evli barklı, çocuk sahibi kazık kadar kadınsınız kimle konuşup konuşmayacağınıza kayınvalidenizle kocanız mı karar verecek. Kötü bir şey olmasına da gerek yok tercih etmezseniz konuşmazsınız hepsi bu. Uzak durun bu çiğlikten, eşiniz de biraz tavrını koyabilsin.

Sana çok sık edilen çok terbiyesizce olan küfürü kibarlaştırarak söylemeye çalışmış sanırım Allah'ın paraziti!

Siz nasıl olur da inip ağzının üzerine bir tane çarpmazsınız? Nasıl bana bunu söyler misiniz!?

Bir de hâlâ kaynanam konuşturmaya çalışıyor diyorsunuz. Kaynananıza da yol verin, şu parazitlere de. Edepsiz.

adamların amacı kızı delirtip kendi kızlarını adama yamamak.Başka türkçe açıklaması yok

Elinizdeki bir kova suyu bu laf üzerine üstlerine boşaltsaydınız keşke. İnsanların düşünmeden ettikleri laflara kimse için katlanmak zorunda değilsiniz. Birine cevap vermek için ne kayınvalidenizi dinleyin, ne de eşinizi. Unutmayın siz de bir bireysiniz ve ağaç kovuğunda yetişmediniz...

zina kızı bildiğiniz o..pu çocuğu ya da en hafif tabiriyle piç demek benim anladığım. bunun yöresel olarak farklı anlamı, bölgesel olarak farklı açıklaması olmaz. koskoca adam terbiyesizlik yapıyorsa utanmadan, kızı yaşında gelinine bunu söylüyorsa o zaman cezasını çekecek. insan diline, beline, eline hakim olacak.
ben suyu filan dökemezdim ama mutlaka o lafın açıklamasını isterdim kendisinden herkesin içinde, özrümü diletirdim. bu kadar pis, edepsiz bir hakareti ele söyleyemez insan. kv nizi filan dinlerseniz yarın gelip size de o..pu derler kimse de ses çıkaramaz. kişiliğinizi ezdirmeyin.

Back
X