• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeterrrrrr!!!!!!! komsumun soylediklerini kaynanam duymazdan gelmemi istiyor.

Cok sinirlendim sanki bana edildi laf. Kesinlikle hadini bildirin su pisligin

Canlarim hepinizin yazdiklarini okudum teşekkür ederim. Zaten zor tuttum kendimi o suyu baslarini dokmemek icin. Kaynanam evet ailesi oldugu icin hep gizliyor olaylari. Kayinbabam kanser hastasi boyle seylerle onu uzmek istemiyorum cunku zaten kaynanam onu hic mutlu etmiyo adan hep mutsuz. Esim umursama konustutma canlari cehenneme diyo. Esim zaten onlarla muhattap degildi. onlarla konusulmaz eger gidersem dayimin agzini burnunu kiracam diyo. Ben istemiyotum bunu. Tasinamam cunku ev bize ait esim 14 yasindan beri calisip emegiyle yapmis bu evi. Burayi birakio baska eve cikmaz. Bu dayi da hep kufur eden bi adam. Zina kizi onlara gore basit bi kufur. Bi arkadasin yazdigi gibi amaclari beni delirtmek mutlulugumu yuvami dagitmak. Buna izin vermem. Tek sorun kaynanami susturamiyorum. Esim dun ona geregini soyledi ama beddua kendini bulur diyo kaynanam allaha havale edin o cezasini oteki dunyada alacak diyo.

Kaynanaya ne oluyor yaaa..
Yok konusacaksin yok izin vermiyormus fln..
İzin isteyen vardi sanki koca evli barkli insanlarsiniz.
Kvnin her dedigi kanun degil ya.
Bu ne sacmaliktir..

Ayrica resmen kendi kizlarini asagliyolar.
Kizlarini kuzene sokusturamamanin hincini cikarmaya calisiyorlar..
Ahh bizimkini almadii der gibi, ne basit insanlar.

ne biçim insanların arasına düşmüşsünüz o evi satıp başka bir yere taşının kafanız rahat olur en azından.Adam size büyük terbiyesizlik yapmış eşiniz de o adamla konuşma diyor.Bu durumda kayınvalidenize he he diyip bildiğinizi okuyun.

Konuşup konuşamayacağın kiiilere kaynanan mı karar veriyo?
Zina kızı ne demek. Benim anama babama namusuna şaf edecek. Balkon yıkadığım sıçuyu kafasından aşağı dökerdim. Islanmak neymiş o zaman görürdü. Suratlarına bakmam senin yerinde olsam.
Neden taşınmıyosun ordan?

Eşiniz annesine ve dayısına tavrını net şekilde koyarsa hiç kimse öyle laf edemez. :KK12:Ne demek zina kızı:KK57: ben bile burda sinirlendim.

Zina kizi ne demek dayicigim? Senin kiz mi?millet senin kiza zina kizi diyor...deseydiniz..
Kv gelince onun agzina bi tukururum tovbeee tovbee...saygida kusur et saygida kusur edin ben ettim rahatladim.
Ayrica cikin o evden oyle mahallede durmayin.
Sevmedigi biriyle evlenmek zorunda sanki esiniz

Konuşup konuşamayacağın kiiilere kaynanan mı karar veriyo?
Zina kızı ne demek. Benim anama babama namusuna şaf edecek. Balkon yıkadığım sıçuyu kafasından aşağı dökerdim. Islanmak neymiş o zaman görürdü. Suratlarına bakmam senin yerinde olsam.
Neden taşınmıyosun ordan?

Tasinanam canim evimi yuvami birakmam onlar yuzunden. Ev bizim yani kira degil ve de guzel bi evim var.

O lafı o terbiyesiz adama yuttururdum açık ve net..! Yahu ne geniş mideli insanlar bunlar hadi kaynanan yalayıp yutuyor da kocan nasıl hazmediyor bu lafı??? Hayretler içindeyim şuan.. O mahalleden de o iğrenç insanlardan da anında uzaklaşırdım ve buna kaynana asla ama asla karışamaz.. :KK62:

Benim kimle konuşup kimle konuşmayacağıma kaynanam karar veremez hemde asla...O dedi diye siz kırılmayın konuşun olacak şeymi birde çok geniş mezhepleri varmış söyledikleri lafa bak ya zina kızı ne demek ne kadar terbiyesiz seviyesiz bir aileye düşmüşsünüz...

Zina kızı mı :KK57:

Koca koca adamların adabına, ettiği laflara bakın. Şu karakterde adamlar bir de sizi beğenmeyip, ezmeye falan çalışıyor ya burada sinirden ben çatlamak üzereyken siz nasıl sabrediyorsunuz bilemiyorum.
Kaynananıza da sorun bakalım kendi kızlarına böyle bir laf dense tepkileri ne olurmuş. Sakın bu insanlarla muhatap olmayın bir daha. Kimle konuşup konuşmayacağınıza kaynananız karar veremez o kim oluyormuş ki.

Terbiyesiz asla konusma , kaynanan cok merakliysa kendi konussun ..
Ben olsam babama söylerdim ne olursa olsun dengesizler ya bence biran önce tasin ordan.

Aman allahım lafa bak
Densiz adam
Eşin ne diyor bu lafa
Senn ailenden birisi eşine zina oğlu dese o kv bozuntusu ve eşin ne yapardı acaba

Kynanama soyledim senin kizina dense ne yapardin diye umursamazdim bosver sen de umursama dedi bana. Bi kere benim kaynanam da anormal cunku kaynanam kendi cocuklarina bile zina cocugu diyo. Dayi dun inkar etmiş bana oyle bir sey soylememismis :-/

:KK57: zina cocugu?!

bütün yorumlari okumadim ama galiba hemen hemen herkes ayni tepkiyi vermis

aslinda terbiyemi korumaya calisan bir insanimdir, siddet küfür bana göre degil
ama biri bana zina cocugu diyecek, coluk cocukda bir olup gülecekler
acarim agzimi yumarim gözümü, ondan sonrada duymazdan gelsinler bakalim

ates yakmalara, balik pisligine bisey demiyorum bile

ne isin var hala o mahallede anlamadim, seni istemeyen bi dolu insanin icinde

Esimin ailesinden biri bana boyle bir kufur edecek, esim de tepkisiz kalacak, mumkun degil ama diyelim kaldi, valla siddet uygularim.
ne demek zina kizi, direk o. cocugu deseymis bari, anlami ayni zaten.

O kadar basit goruyorsunuz ki ev tasimayi! Bu zamanda kimseden yardim almadan aylikla gecinmek zorken evimi birakip kiraya nasil cikayim ya bi kendinizi dusunun yapabilir miydiniz? Evim esyalarim cok guzeller zaten borclari yeni bitirmisiz is yerindeki borclari demiyorum o hic bitmez bu gidisle de neyse. Ev tasima fikrini unutun kizlaaarrrrr!!!!!!

Back
X