• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeterrrrrr!!!!!!! komsumun soylediklerini kaynanam duymazdan gelmemi istiyor.

Akrabalar suclu degil, tek suclu esin. Yaninda dimdik durup ezmeye calisanlara haddini bildirse kim boyle laflar edebilir? Kaynanan oglu esini bu kadar tutuyorken bu laflari yut diyemez. Sizi en basta esiniz kollamiyor ki.

Siz şeytanı mecazi olarak kullandınız. Bende öyle yaptım. Kinaye.
O zaman bende kinaye yapayım evet şeytanın yanınada giderim hatta kendimde şeytanım dikkat et seni de çarparım:) hadi güzel kardeşim bundan sonra ne dersen de cevap vermem car car kavga edenler tarzım değil hadi sende ergen gibi illede üste çıkcam diye laf sokmaya çalışma işinle gücünle ilgilen

O zaman bende kinaye yapayım evet şeytanın yanınada giderim hatta kendimde şeytanım dikkat et seni de çarparım:) hadi güzel kardeşim bundan sonra ne dersen de cevap vermem car car kavga edenler tarzım değil hadi sende ergen gibi illede üste çıkcam diye laf sokmaya çalışma işinle gücünle ilgilen
:KK53:
Laf sokmaya çalışmadım ki direk söyledim. Cevap vermezsen verme napıyım:KK53:

dar etme diyen yok hatta saçını başını yol ama senin dediğin bu değildi, abartarak anlat kışkırt..bence namertce kusura bakma
O konuda haklısın sinirle yazmışım herhalde. Gerçi arkadaş eşine o kadınların yaptığının hepsini anlatsa abartmış gibi olur çünkü abartılacak şekilde terbiyesiz davranmışlar

Kaynanası bunu istememiş bende dürüstüm beni istemeyeni bende istemem. Ayrıca kaynanası iyi bir kadın olsa başkalarının gelinine kötü davranmasına izin vermezdi kaynanam yanımda değil ve çok mutluyum siz çok meraklıysanız adresini vereyim kaynanama gelinlik yapın bende kocam ve çocuğumla mutlu mutlu yaşarım

ben size eğer dövüşücekseniz kaçak dövüşmeyin yani abartarak ekleyerek dövüşmeyin dedim, haklıysanız dürüstçe savunun kendinizi dedim. benim babaannemin anneme yapmadığı kalmadı ama annem o kadar kötü bir insana karşı bile kendini savunurken abartarak davranmadı, yani babaannemin söylediklerine katarak bir şey demedi hiç birzaman, haklı bile olsa bir insan eğer düşmanının lafına laf katıyorsa haksızdır

ben size eğer dövüşücekseniz kaçak dövüşmeyin yani abartarak ekleyerek dövüşmeyin dedim, haklıysanız dürüstçe savunun kendinizi dedim. benim babaannemin anneme yapmadığı kalmadı ama annem o kadar kötü bir insana karşı bile kendini savunurken abartarak davranmadı, yani babaannemin söylediklerine katarak bir şey demedi hiç birzaman, haklı bile olsa bir insan eğer düşmanının lafına laf katıyorsa haksızdır
Pardon evet bu konuda haklısınız yani yalan olmamalı sabah sinirle söyledim galiba. Bu insanların yaptığını abartarak anlatmaya gerek yok çünkü abartılacak derece terbiyesizlik yapmışlar

hadsizler yüzünden neden sevdiği evden olsun ki.neden meydanı onlara bıraksın.kocası meydan vermemeli bu duruma müdahele etmeli.ayrıca konu sahibi kayınpederine olanları anlatsın.eminim bunlara dur diyecektir.

adamlar aşağıdayken balkon yıkamışsan sende de hata var.

Senin öyle pasif kocan oldukça (bitanede bende var) sen ben gibiler daha çoookk duyacağız bu tip lafları inan bana.

Benim açtığım konuyada yorum yapan bir bayan arkadaş senin eşinle benim eşim için bunlar yarışır birbiriyle dedi. Kesinlikle doğru.

Koca çok önemli ah canım. Koca korkak pasifse olay bitmiştir geçmiş olsun.

kayınvalidene bu sözün seni çok kırdığını ve eşin ile kuzeni arasında gerçekleşmeyen evlilik sebebiyle dayısının sana cephe aldığını hissettiğini anlat.

anlamıyorsa eşine anlat.

yine tık yoksa boşver konuşma.

Çok çirkin bir kelime."Zina kızı" ne demek ya.
Ben bir de şunu anlayamadım siz köle misiniz,bir sahibiniz mi var?
Neden kaynananıza size karışması için bu kadar izin veriyorsunuz,aklım almıyor.O kim ya?

Kizlar lutfen yardim edin. Konu cok karisik nasil anlatacam bilmiyorum. Ozetle: 5 yillik evliyim iki kizim var. Kaynanam ve kayinbabam amca cocuklari yani akraba evliligi yapmislar. Ailenin cogu da öyle. Oturdugum mahalle adeta aile mahallesi olmus hepsi ic ice. Ben yabanciyim aralarinda. Benden once esime dayisinin kizini vermeye calismislar. Dayi ve hala evli bu arada. Esim kuzenini istememis. Zaten tum sorunlar bu yuzden. Kaynanam beni kabullenemedi, esimin kuzeni mutsuz bir evlilik yapti sorumluyu esim olarak goruyo tum aile. Surekli beddua ediyorlar bize evliligimize mutlulugumuza... ve ben bu ailenin ortasinda oturuyorum. Surekli bana ve babamlara bi surat asmalar tripler gormezden gelmeler... neyse surekli evimin altinda ates yakiyo bu dayinin ailesi. Balik yikayip evimin altina dokuyolar pisliklerini. Ben de cok titizim. Balkonlarim camasirlarim surekli onlar yuzunden kirleniyo. Her ates yaktiklarinda pencerelerimi kapatıp oturuyorum. Gecen hafta bunlar yine ates yakiyorken ben de balkon yikamaya ciktim. Simdi mi balkon yikama zamanin ustumuze su sicrattin zina kizi dedi bana dayi. Ben de cok kizdim bu lafa. Kusura bakma ama bunca zaman tum pisliginizi dumaninizi cekiyrum tek kelime etmedim yine kotu ben oldum dedim. Dayinin kizi gelini esi hep asagidaydi ve bizi dinliyordu guluyorlardi bana. E bunun sonucunda tum aile beni suclu gordu saygisizlik yapmisim zina kizi demesinde birsey yokmus. Onlarla diyologumu kesmeme izin vermiyo kaynanam. Tum olanlardan da kayinbabamin haberi yok. Kayinbabam kanser hastası uzulsun istemiyorum o yuzden anlatamiyorum ona. Ben artik onlarla hicbir sekilde konusmak istemiyorum. Ne yapacam. Sizce zina kizi demesi kabuk edilir sey mi? Babam duysa cok kotu seyler olur. Esim onlarla hicbir diyalogu yok. Esim bana sende konusturma onlari diyo ama kaynanam bu laf yuzunden kusluk olmaz konusturacaksin diyo. Her an gozumun onundeler. Evimi tasima luksum yok malesef. Simdi de saygisiz oldum babam yasinda adama cevap verdigim icin. Dayi ve ailesi inkar ediyo ben uyduruyormusum bana soylediklerini. Yorumlarinizi bekliyorum lutfen.

vallahi ben sizi çok pasif buldum maalesef genelde tüm bu olanların üstüne mağduru suçlamam ama
daha sana bu laf söylenmiş resmen o. çocuğu demiş sen bunun üstüne nasıl konuşacağım diyorsun ne konuşması be dava açsan yeri var birde kaynanan sanki seni çok severmiş gibi lafını dinliyorsun
siz sessiz kaldıkça daha fazla üstünüze gidiyorlar tabiki adam çıkıp ben zina kızı lafını söylemedim der der mi sence
ben olsam orada kızını kocama yamayamadığın için mi bana bu öfken derdim heralde
git kocana anlat kayınpederine anlat olmadı onlar bir şey yapmıyorsa kendi babana anlat

O zaman susacaksin o lafları boy boy yutacaksin evin eşyaların onurundan daha mühim ise sana her zina çocuğu dediklerinde evine esyalarina sarıl belki teselliyi onlarda bulursun malum bizim önerilerimizde is yok işine gelmeyenler var
:KK52:
vallahi bana ev taşımaktan ziyade o tür terbiyesiz insanlarla yaşamak daha ağır gelirdi
madem ev kendilerinin satabilirler ayrıca

vallahi ben sizi çok pasif buldum maalesef genelde tüm bu olanların üstüne mağduru suçlamam ama
daha sana bu laf söylenmiş resmen o. çocuğu demiş sen bunun üstüne nasıl konuşacağım diyorsun ne konuşması be dava açsan yeri var birde kaynanan sanki seni çok severmiş gibi lafını dinliyorsun
siz sessiz kaldıkça daha fazla üstünüze gidiyorlar tabiki adam çıkıp ben zina kızı lafını söylemedim der der mi sence
ben olsam orada kızını kocama yamayamadığın için mi bana bu öfken derdim heralde
git kocana anlat kayınpederine anlat olmadı onlar bir şey yapmıyorsa kendi babana anlat
cok guzel yazmissin ben olsam babama soylerim yani inceldigi yerden kopsun

Back
X