• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeterrrrrr!!!!!!! komsumun soylediklerini kaynanam duymazdan gelmemi istiyor.

Davulun sesi uzaktan hos gelir derler dogru gercekten. her kafadan bi ses cikiyor. her aşey sizin soylediginiz kadar basit degil malesef. Yasamadan bilemezsiniz. Boyle fikirler vereceginize hic vermeyin daha iyi.

Davulun sesi uzaktan hos gelir derler dogru gercekten. her kafadan bi ses cikiyor. her aşey sizin soylediginiz kadar basit degil malesef. Yasamadan bilemezsiniz. Boyle fikirler vereceginize hic vermeyin daha iyi.
Tamam biz halt ettik kusura bakma istediğin sekilde yazalım gönlün olsun madem

Kayinvalideni dinle konuş yuzgoz ol sakin kusme

Zina çocuğu zaten sevgi sozcuguyle es değer ayı yavrusunu severken bogarmis misali sevdiklerinden demişlerdir.
Dua et zina çocuğu demişler ya aleni aleni p.... deselerdi ?

Işte bunlar hep sevgiden

Kahrolsun bagggzi şeyler

eşinin muhabbeti yokmuş onlarla zaten.sende konuşmak zorunda değilsin.birden olmasa da azar azar muhabbeti kes.onlar varken balkona , cama bir yere çıkma.ama huzurun olsun istiyorsan tam tersini yapacaksın.aşırı iyi ol.kendini sevdirmeye bak.onlar balık yaparken balkondan seslen.dayıcım bir eksiğinizin var mı.birşey lazım mı.getireyim mi falan.ay yapın yaaa bunları.neyiniz eksilir.herşeye ragmen seni terslerlerse kendileri bilir.kayınvaliden de görücek zaten olanı biteni.yeri geldi mi icabında savunur bile seni.sinsilik gibi belki bu ama napalım.bazen böyle kişiler yapmak gerekebiliyor

iyi o zaman kaynananın sözünden çıkma ha
git adamcağızın elini öp belki seni af eder nasıl bu fikirler iyi mi

git ellerini öp, özür dile.. bir daha da onlar aşağıdayken balkon yıkama.. saygıda kusur etme valla dayak da yersin..

Tamam biz halt ettik kusura bakma istediğin sekilde yazalım gönlün olsun madem

Kayinvalideni dinle konuş yuzgoz ol sakin kusme

Zina çocuğu zaten sevgi sozcuguyle es değer ayı yavrusunu severken bogarmis misali sevdiklerinden demişlerdir.
Dua et zina çocuğu demişler ya aleni aleni p.... deselerdi ?

Işte bunlar hep sevgiden

Kahrolsun bagggzi şeyler

bence de gayet nazik konuşmuşlar ne deselerdi?

evet konu sahibi şimdi beğendin mi fikirleri?

O ailenin içine girip oyle altli ustlu sagli sollu oturmadan once dusunecektin bence bunlari. Yazik etmissin
Terbiyesiz ve seviyesiz insanar. Zina.kizi ne demek. Utanmaz.

bence de gayet nazik konuşmuşlar ne deselerdi?

evet konu sahibi şimdi beğendin mi fikirleri?
vallahi ben anlamıyorum ne fikri istiyor konu sahibi önce konu açıp bana küfrettiler hiç biriyle konuşmak istemiyorum ama kaynanam baskı yapıyor diyor
taşın onların arasında kalma böyle ezilirsin diyorlar taşınmak kolay mı evim eşyam güzel diyor
ee konuşma kesinlikle git adama laf söyle diyorsun uzaktan konuşmak kolay diyor
kayınpederle en son olmadı babanla konuş diyorsun böyle fikir vereceğinize hiç fikir vermeyin diyor
vallahi elimizde kala kala elini öp fikri kaldı

Canım yaraları var ki gocunıyorlar sen biran önce eşinle konuş madem ordan ayrılma gibi bi lüksün yok onlarla denk gelince görme cvp verme bak nasıl bir iki laf yaparlar daha da muhatap olmazlar sende bildiğini yap derim

Kizlar lutfen yardim edin. Konu cok karisik nasil anlatacam bilmiyorum. Ozetle: 5 yillik evliyim iki kizim var. Kaynanam ve kayinbabam amca cocuklari yani akraba evliligi yapmislar. Ailenin cogu da öyle. Oturdugum mahalle adeta aile mahallesi olmus hepsi ic ice. Ben yabanciyim aralarinda. Benden once esime dayisinin kizini vermeye calismislar. Dayi ve hala evli bu arada. Esim kuzenini istememis. Zaten tum sorunlar bu yuzden. Kaynanam beni kabullenemedi, esimin kuzeni mutsuz bir evlilik yapti sorumluyu esim olarak goruyo tum aile. Surekli beddua ediyorlar bize evliligimize mutlulugumuza... ve ben bu ailenin ortasinda oturuyorum. Surekli bana ve babamlara bi surat asmalar tripler gormezden gelmeler... neyse surekli evimin altinda ates yakiyo bu dayinin ailesi. Balik yikayip evimin altina dokuyolar pisliklerini. Ben de cok titizim. Balkonlarim camasirlarim surekli onlar yuzunden kirleniyo. Her ates yaktiklarinda pencerelerimi kapatıp oturuyorum. Gecen hafta bunlar yine ates yakiyorken ben de balkon yikamaya ciktim. Simdi mi balkon yikama zamanin ustumuze su sicrattin zina kizi dedi bana dayi. Ben de cok kizdim bu lafa. Kusura bakma ama bunca zaman tum pisliginizi dumaninizi cekiyrum tek kelime etmedim yine kotu ben oldum dedim. Dayinin kizi gelini esi hep asagidaydi ve bizi dinliyordu guluyorlardi bana. E bunun sonucunda tum aile beni suclu gordu saygisizlik yapmisim zina kizi demesinde birsey yokmus. Onlarla diyologumu kesmeme izin vermiyo kaynanam. Tum olanlardan da kayinbabamin haberi yok. Kayinbabam kanser hastası uzulsun istemiyorum o yuzden anlatamiyorum ona. Ben artik onlarla hicbir sekilde konusmak istemiyorum. Ne yapacam. Sizce zina kizi demesi kabuk edilir sey mi? Babam duysa cok kotu seyler olur. Esim onlarla hicbir diyalogu yok. Esim bana sende konusturma onlari diyo ama kaynanam bu laf yuzunden kusluk olmaz konusturacaksin diyo. Her an gozumun onundeler. Evimi tasima luksum yok malesef. Simdi de saygisiz oldum babam yasinda adama cevap verdigim icin. Dayi ve ailesi inkar ediyo ben uyduruyormusum bana soylediklerini. Yorumlarinizi bekliyorum lutfen.
sabır diliyorum sana...ensest ilişki yaşayan bir kalabalığın içine düşmüşsün..

Konunun sadece girişini okudum, sonra bir gelişme var mı bilemiyorum ama
O lafı diyen adamı dünyaya geldiğine pişman ederim
O mahalleyi günlerce birbirine katar burunlarından getiririm ne koca görür gözüm ne de kaynana

Her geldiklerinde balkonu yıka sende, bişey derlerse arkanı dön git. Olay çıkarırlarsa polisi ara.artık onlar düşünsün :KK55:
Çokmu kötü oldum, bu laf beni Çirkinleştirir arkadaş Üzgünüm ama çizgimi koruyamam.bide konuşucam pehh

Hayir siz yanlis anladiniz ya da ben artik anlatamadim kizlar pardon. Sadece disardan olaya mudahale daha kolay oluyo. Emin olun ben de disardan duyup yorum yazsam belki de sizin yazdiklarinizi yazardim ama oyle olmuyo iste. Yani onlarla diyolog halinde olmayi istesem zaten kaynanami dinler size sormazdim bile. Ama siz hic dusunmeden yorum yaziyosunuz.

Bence cok büyük haksızlık yapıyorsun bizlere kendimizi senın yerıne koymaya calısarak yorumlarımızı yapıyoruz senın yaşadıkların elbette kolay değil ,onun ıcınde biz bu zorluklarını kolay aşabilmen icin tavsiyelerde bulunduk ben şahsen üzüldüm hic bir yorumdan yararlı kendıne birseyler cıkartamamışsın bizde boşuna yorulmusuz .......

Back
X