• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter!

ah bacular ah...
neden söyleneni değil de, anlamak istediğimizi anlarız ki?
Gözek ne demiş ?
sizin kararınızz yaşayan sizsiniz
ama bişiy söylemek istiyorumm sizin aracılığınızlaa
derdim var böl. okuduğumm tümm hikayelerii okurkenn dertt sahibi oluyomm çünkü
dedi dedim dedi ddim dedi dedimm
o kadar uzatılıyo kii
kısa ve öz aldatıldımm napayım aldatıldığından eminsenn boşan
boşanamıyosan görmemezlikten gel allah kolaylık versinn canımm

dedim dedim dedim dedim diye yazıyor herkes mesajlarını
siz de dikkat ederseniz konu sahibinin ilk mesajındaki kelimelerin yarısı "dedim" kelimesi.
Gözek bunu demek istemiş.
kısa ve öz anlatın, aldatıldım diye yazın, dedim dedim diye tekrarlamayın demek istemiş.
sanırım son sözlerinden kastı da şu arkadaşımızın
aldatıldıysan ya boşanırsın, ya da görmemezlikten gelirsin
saygı duymak lazım bu görüşe
sonuçta ortak konuşmalar yapıyorsak herkesin fikrine saygılı olmalıyız

neden birbirimize saldırmaya, yanlış anlamaya, kötü söz söylemeye bu kadar hazırız.
yapmayın bayanlar gözünüzü seveyim, biraz daha iyi niyetli, yapıcı olalım
sevgiler a.s.

♥gözyaşı♥;5184181 .!.:
İyi de burası bir derdim var bölümü insanlar dertlerini detaylı anlatıp çare çözüm vetavsitye için yazıyorlar madem o kadar detlenyorsunuz okumayın ? sizi boynunuzdan tutup zorlamı okutuyolar... Beğenmeyen okumaz. He bazı şeyleri görmemezlikten gelmek o kadar kolaysa sizde detayları görmemezlikten gelin..
tesekkurIer arkadasım ben oIanIarı detayIı sekıIde yazmasaydım bu kez soru soruIAcaktı ne nasıI oImus dıye o zaman yıne detaya gırecektim bır de o ruh haIıyIe ınsan ne yazdıgını bıIıyor mu?

GÖZEK arkadaşımızın avukatı değilim ama bence sizde onu yanlış anlamışsınız.Arkadaşın derdini kısa ve öz anlatmasını söylemiş bencede doğru bir talep.Çünkü bende ilk sayfasına göre yorum yapmıştım ama yazı o kadar uzun ki.Sanki önce o ortada birşey yokken eşini kıskanmış gibi anladım.Sonra olayın seyri değişmiş gibi oldu.
KONU SAHİBİ arkadaşım yaşadıkların gerçekten çok zor ama inan zaman herşeyin ilacı olduğu gibi bununda ilacı.Çocuk varsa oturup daha net düşünmek lazım.Ben yinede sadece eşinizi değil ,onun karşısındaki bayanıda , hatta karşısındaki bayanı daha suçlu buluyorum.Eşimin bir lafı var ,hangi erkek olursa olsun kendine gelen bir bayana hayır demez.Hiç kimse kendini kandırmasın.Erkeklerin çoğu maalesef ki böyle...
Sen şuan bence karar vermekte acele etme.Düşünmek için zamanın olsun.Enine boyuna iyice düşün.:çok üzgünüm:

gerçektenn yannış annaşılmışımm
insanlar direk ipe götürüyorr malesef
ben sadece
bu kadar detaya girerekk sıkmadann önemli yerlerii annatılmasıı gerekir die düşünüyorumm bu hayattada böyledir
hiç kimse detayla ilgilenmezz önemli noktalarla ilgilenir
ve sonuca çok kısa yoldan bu şekilde ulaşırr
detaylaa vakitt kaybetmemek gerekirr
çünkü hayatt çooooook kısaa
benii doğru dürüst annadığınızz içinn sizee minnettarımm
bu hikayeyii okuyup çok kısa ve dahada annaşılırr özetinii geçerimmm ve herkess aynı şeyi çıkarırr
konu sahibi arkadaşımınn şahsına demedim ki benn
olayıı farklı yöne çekilmemesini isterdimmm
ben onun iyiligi içinn dedimm canımm detaylaraa girerekk hayatını mahvetme diee
bu arada sizin yazınızı alıyorumm dieee lafım size değildir

Son düzenleme:
ah bacular ah...
neden söyleneni değil de, anlamak istediğimizi anlarız ki?
Gözek ne demiş ?
sizin kararınızz yaşayan sizsiniz
ama bişiy söylemek istiyorumm sizin aracılığınızlaa
derdim var böl. okuduğumm tümm hikayelerii okurkenn dertt sahibi oluyomm çünkü
dedi dedim dedi ddim dedi dedimm
o kadar uzatılıyo kii
kısa ve öz aldatıldımm napayım aldatıldığından eminsenn boşan
boşanamıyosan görmemezlikten gel allah kolaylık versinn canımm

dedim dedim dedim dedim diye yazıyor herkes mesajlarını
siz de dikkat ederseniz konu sahibinin ilk mesajındaki kelimelerin yarısı "dedim" kelimesi.
Gözek bunu demek istemiş.
kısa ve öz anlatın, aldatıldım diye yazın, dedim dedim diye tekrarlamayın demek istemiş.
sanırım son sözlerinden kastı da şu arkadaşımızın
aldatıldıysan ya boşanırsın, ya da görmemezlikten gelirsin
saygı duymak lazım bu görüşe
sonuçta ortak konuşmalar yapıyorsak herkesin fikrine saygılı olmalıyız

neden birbirimize saldırmaya, yanlış anlamaya, kötü söz söylemeye bu kadar hazırız.
yapmayın bayanlar gözünüzü seveyim, biraz daha iyi niyetli, yapıcı olalım
sevgiler a.s.

işte budurr yaa
gerçektenn annatılmakk istenii ne kadarr iyi annamışş
haklısın herkess annamak istediğini annıyorr
ve herkess
kalbininn ekmeğini yiyorsüprizzzzz

gerçekten bir psikoloğun bunları yazdığına inanamıyorum hastalarınıza üzüldüm....

neyse konu sahibi arkadaşım nerelerdesin durumlar ne inşallah daha fazla incitmiyodur seni...

su an bır kopek nasıI o da oyIe ona asIa ve guvenmıyorum su an cok guzeI bır oyun ıcındeyım onu sırdından vuracagım donuna kadar aIma yoIundayım benı nasıI sırtımdan vurduysa bende onu vuracagım bana dedı kı sana bos senet yapacagım. bugun getırıyor onu... once o sonra tazmınat ve nafaka bakaIım hangı kız geIır artık ona ayrıca kadına sordum esımın yanında:subay oImasaydı,parası oImasaydı esime bakar mıydın?kadın hayır dedi esim şok geçirdi.kadın bu arada iIkokuI mezunuymus asIa kucumsemıyorum ama esıme dedım kı sende o kapasıtedesin tam Iayıgını buIdun dedim bırakmam dıyor baska bısey demıyor avucunu yaIar köpekÇok üzgünüm çoook

benım de hatam var bu konuda ama... bu kesinIikIe bunIarı hak ettiğim anIamına geImez.kendıme hiç bakmadım uzun bir süre benim eşim bakımı cok sever surekIı bana geI cıkaIım aIısveriş yapaIım derdi bende dogumdan sonra 95 kıIo oIdugum için hıc bırsey aImadım.annem bana derdı kı bır subay esınden daha cok kapıcı esıne banzıyorsun.ben de aman derdim.2 yıI 95 kıIo oIarak gezdım ve ıgrenc gıyındım esım benı tanıdıgında manken gıbıydım ve suna ınanın cok guzeI bır bayanım ama guzeIIık yetmıyor fızık Iazım 4 ay once rejıme gırdım sımdı yıne aynı kıIomdayım 25 kıIo verdım esımIe iIişkiye girmedim istemiyorum seni dedim kiIoIuyken cunku vucudumdan tiksiniyordum su an haIa sısman oIsaydım esım bnm ıcın mucadeIe vermezdı dırek bosanır ve o kadına gıderdı kus beyınIı adam

canim cok üzüldüm.allah sabir versin sana
ama onun yalanlarina inanip kanma yok musallat olmusta senden korkmus söylememmiste hepsi yalan.senden korkuyosa en bastan öyle bisey oldugunda anlatacakti kadin aradiginda senin yaninda bagirip cagiracaktiki ozaman musallatmi görecektin.

ama sakin sessiz kalma yoksa hala devam eder.burnundan getir.bi yapan bidaha yapiypr huylu huyundan vazgecmiyor inan.igreniyorum böyle erkeklerden,evli oldugunu bildigi halde bu erkeklerel iliski yasayan kadinlardan igreniyorum tiskinioyorum allah bunalrin belalarini versin.
zaten verecekte.hem bu dünyada hem äbür dünyada.

:oklava::kızgın:Çok üzgünüm çoook

benım de hatam var bu konuda ama... bu kesinIikIe bunIarı hak ettiğim anIamına geImez.kendıme hiç bakmadım uzun bir süre benim eşim bakımı cok sever surekIı bana geI cıkaIım aIısveriş yapaIım derdi bende dogumdan sonra 95 kıIo oIdugum için hıc bırsey aImadım.annem bana derdı kı bır subay esınden daha cok kapıcı esıne banzıyorsun.ben de aman derdim.2 yıI 95 kıIo oIarak gezdım ve ıgrenc gıyındım esım benı tanıdıgında manken gıbıydım ve suna ınanın cok guzeI bır bayanım ama guzeIIık yetmıyor fızık Iazım 4 ay once rejıme gırdım sımdı yıne aynı kıIomdayım 25 kıIo verdım esımIe iIişkiye girmedim istemiyorum seni dedim kiIoIuyken cunku vucudumdan tiksiniyordum su an haIa sısman oIsaydım esım bnm ıcın mucadeIe vermezdı dırek bosanır ve o kadına gıderdı kus beyınIı adam

ozamaaaaaaaaaaaaaaaman napıyoruzbunu gözüne gözüne sokuyoruz sen daha bakımlı daha neşeli oluyosun analasın neler kaybettiğini takmıyo gibi görün sakın karşısısnda ağlama birazda o kudursun bakalım...

bu nasıl bır sey ya
sok oldum valla
tekrar tekrar okuyorum yazılanları
bunlar nasıl ınsanlar boyle
nefret edıyorum araya gıren kadınlardan ve onlara asla hak vermem:oklava:
o kadınlar tarla kuslarına bezer
tarla kuslarıda yuvası olan kusların yuvalarını bozarmıs
Allah yardımcın olsun sana buyuk sabırlar dılıyorum
ve verıcegın karar hakkında hayırlısı olsun

en sonunda kurana da elbasıldı
erkekler sonuna kadar inkar taktiğini çok iyi kullanıyor
utanmadan hem de