- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Bi kanaaa gitseneee kiz anlarsin ne olduğunuYerleşme kanamasından 3 gün sonra idrarda çıkar diye yazıyordu
Test yaptiğini niye demiyorsun:) ben olsam giderdimAcaba çok erken diye mi hayalet çizgi çıktı kızlar
Annemi bekliyorum canım tek gitmek istemedim bir de eşime de birşey söylemedim öglene anca giderim doktoraBi kanaaa gitseneee kiz anlarsin ne olduğunu
. Belkide varr gitmedinmi halaaa
Daha az önce yaptım:)Test yaptiğini niye demiyorsun:) ben olsam giderdim
Erken gebelik testimi bu. Hadi insallah yaa cok istiyordun insallah olmustur varsa cikar demistim sana. Kandada cikar oyleyseDaha az önce yaptım:)
Kani al da bi eşine dersin oyle supriz yaparsin:)Annemi bekliyorum canım tek gitmek istemedim bir de eşime de birşey söylemedim öglene anca giderim doktora
Ovulasyon testi bu canım hamilelik testi yoktu evde bunu denedim, güvenebilirmiyim bu testeErken gebelik testimi bu. Hadi insallah yaa cok istiyordun insallah olmustur varsa cikar demistim sana. Kandada cikar oyleyse
OvulasyonmuOvulasyon testi bu canım hamilelik testi yoktu evde bunu denedim, güvenebilirmiyim bu teste
Bugün bi damla daha kan geldi canım dün akşam kanla lekelenme karışık gelmişti gidicem bugün inşallahcanım sen erken yumurtladıysan adetin de öne çekilmiş demektir 21 inde bat ın yani 6 gün var şu an 10 değil mutlaka doktora git derim hamileysen ve lekelenme varsa önlem alınması gerekebilir
10 gün oldu canımAh canım ya insan umutlanıyor tabi bişey görsek umutlanıyoruz napalım anlıyorum seni
Bende geçen hafta adetimin 21.gününde progesteronuma baktırmıştım o gün betaya da baktılar 0.00 çıktıilk defa bu kadar sıfırlı gördüm ben daha önce yerleşme kanaması yaşamıştım ama son adetimden 34 gün sonra gelmişti. Yinede baktır Allah'tan ümit kesilmez ama bana aile hekimi 10 gün geçmedikçe kanda çıkmaz demişti
Bilmiyorum ki canım hamilelik testi gibi ya, hani çok yeniyse gebelik belki ondan silik çıkmıştır, normalde T çizgisi hiç çıkmaz benim bildiğim o negatif olurOvulasyonmukopkoyu cikarsa diye biliyorum ovulasyonda.
Bilmiyorum kızlar ovulasyon testine ne kadar güvenilir ki, yinede hayalet çizgi gözüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?