- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Gitsem mi doktora gitmesem mi hala tereddütteyim ama merakımı gidermek nedenini öğrenmek istemiyorum acaba alttan muayene eder miKiz onceki gunler erkendir gelmemistir ama 10 gun oncesine adeti cekilen cok var eger birsey yoksa buyuk ihtimal gelicek canim. Kendini strese sokarsan gelesi gelmez ugrastirir seni zaten
Kasım 6 da mı ovulasyon pik oldu2-3 gündür noktacık kadar geliyordu dün biraz daha fazlaydı yani dün akşam günlük pedime baya yoğum geldi lekelenmeyle beraber
Ya bisey gorunmez muayede erken cunku olsada gozukmez. Test ysptir kafan rahat etsin stres yapmassin hic olmassaGitsem mi doktora gitmesem mi hala tereddütteyim ama merakımı gidermek nedenini öğrenmek istemiyorum acaba alttan muayene eder mialttan baktırmak istemiyorum direk kan testi istiycem sorunu anlatıp (
7 kasım,6 sında silikti biraz 7sinde çok belirgindi çizgiKasım 6 da mı ovulasyon pik oldu
Tatlım ben de 15 yıldır adet oluyorum ilk defa ayda 2. kez adet oldum. Ve sen de var olan belirtiler ben de de vardı. Çocuk mu düşürüyorum acaba diye bile düşündüm ki adet olacağım tahmin bile edemezdim. Az az gele gele normal adete döndü. İnşallah sen hamilesindir ve yerleşme kanamasıdır.Allahallahadet ağrısı çekiyorum son birkaç gündür çok tuhaf birşey adetlerim o kadar düzenliyken, benimkinin adete çevirecegini hiç sanmıyorum (
O zaman olabilir canım 9 gün geçmiş ardından 7 gün sonra beta salgılanıyor geç döllenmediyse hadi hayırlısı olsun inşallah yaz buraya sonucu bekliyoruz hayırlı haberlerini7 kasım,6 sında silikti biraz 7sinde çok belirgindi çizgi
Aklım kalmaz en azından bu ağrı da bitirdi beniYa bisey gorunmez muayede erken cunku olsada gozukmez. Test ysptir kafan rahat etsin stres yapmassin hic olmassa
Sebepler o kadar çok kiTatlım ben de 15 yıldır adet oluyorum ilk defa ayda 2. kez adet oldum. Ve sen de var olan belirtiler ben de de vardı. Çocuk mu düşürüyorum acaba diye bile düşündüm ki adet olacağım tahmin bile edemezdim. Az az gele gele normal adete döndü. İnşallah sen hamilesindir ve yerleşme kanamasıdır.
Valla bende cikmisti yerlesme minnacik geldiğinde ilk gelir gelmez yapmistim 9 cikmisti gebelik testindede cikmistiAklım kalmaz en azından bu ağrı da bitirdi benicanımı sıkıyo artık, kanda çok erken de olsa çıkar mı gebelik varsa
Şimdi ilk adet gününü7 kasım,6 sında silikti biraz 7sinde çok belirgindi çizgi
İnşallah kuzum ama hiç umudum yok öyle kendimi çok umutlandırmak istemiyorum açıkcası gebelik beklemiyorum çok düşük bir ihtimal de olsa, çok üzülücem sonra biliyorum, aylardır üzüldüm hep zatenO zaman olabilir canım 9 gün geçmiş ardından 7 gün sonra beta salgılanıyor geç döllenmediyse hadi hayırlısı olsun inşallah yaz buraya sonucu bekliyoruz hayırlı haberlerini
O zaman varsa bende de çıkar heralde canım, hani boşuboşuna gitmiyim çıkmazsa diye sordumValla bende cikmisti yerlesme minnacik geldiğinde ilk gelir gelmez yapmistim 9 cikmisti gebelik testindede cikmisti
HSG den sonra 3 gün ilişkiye girmemek lazm aslında...İnşallah kuzum ama hiç umudum yok öyle kendimi çok umutlandırmak istemiyorum açıkcası gebelik beklemiyorum çok düşük bir ihtimal de olsa, çok üzülücem sonra biliyorum, aylardır üzüldüm hep zateninşallah dediğin gibidir kuzum 5inde hsg çekildim o akşamdan başladık ilişkiye, her gün üstüste oldu
Evet banada 1 hafta denmisti. Enfeksiyon kaparim filan diye bende oyle yapmistim.HSG den sonra 3 gün ilişkiye girmemek lazm aslında...
29 ekim ilk adet günüm kuzum. Ovulasyonumun en belirgin oldugu gün adetimin 11inci günü ama 10uncu günde de silikti 9uncu günde de silikti. Bugünle arasındaki zaman da 9-10 gün canımŞimdi ilk adet gününü
Ovulasyondaki en belirgin gününü ve bugünle arasındaki zamanı söyle bize.
Doktorum sakıncası olmadıgını söyledi kanamam lekelenmem de olmadıHSG den sonra 3 gün ilişkiye girmemek lazm aslında...
enfeksiyonum olmadı, geçen ay idrar enfeksiyonum vardı hsg çekilmeden önce ilaç kullandım geçti ve sonra tekrarlamadıEvet banada 1 hafta denmisti. Enfeksiyon kaparim filan diye bende oyle yapmistim.
evet kanda çıkmasa kesin adet olacağım derdimO ay hamile kaldın mı peki, şu an hala var adet olacakmış gibi ağrım son birkaç gündür hiç geçmedi,kanda çok erken de olsa çıkabilirmiş ama belki kişiden kişiye değişen birşey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?