- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Yumurtam 6sında çatladı ovulasyon testime göre hani kist olsa adet ağrısı olmaz bende diye düşünüyorum canım ne biliym bana da çok düşük ihtimal gibi geliyor ama birazdan doktora gidicem bakalım bi kan testi veriym ordan anlaşılır artıkcanım üzmek istemem ama adete 10 gün kala yerleşme kanaması duymadım hiç kistiniz olupta o patlamış olabilir mi acaba bilemedim ya da yumurta çatlarken de kanama oluyor bazen en doğru cevabı doktorunuzdan alacaksınız hayırlısı olsun hakkınızda
Canım adet olsa daha yoğun olurdu bir de ilk lekelenme sonra kan gelirdi,sadece dün akşam biraz fazla geldi sonra daha gelmedi, ben hiç bu kadar erken adet olmamAdetin erken gelmiş olabilirmiyani bilemedim insallah guzel birseydir. Bi git bakalim doktora ne cikicak. Ac tok farketmez beta da
Benm boyle olurdu arada o yuzden şasirmadim ama bazen dzen degisiyor hep stresten vs iste. Inssllah iyi biseydir diyim.Canım adet olsa daha yoğun olurdu bir de ilk lekelenme sonra kan gelirdi,sadece dün akşam biraz fazla geldi sonra daha gelmedi, ben hiç bu kadar erken adet olmam
2-3 gündür noktacık kadar geliyordu dün biraz daha fazlaydı yani dün akşam günlük pedime baya yoğum geldi lekelenmeyle beraberBenm boyle olurdu arada o yuzden şasirmadim ama bazen dzen degisiyor hep stresten vs iste. Inssllah iyi biseydir diyim.
Ben yerlesme kanamasi henuz azcik bisey gelmisti testte gordum pozitifi idrardada kandada. Ama kahverengi minnacikti.
Erken yumurtladım ben adetten 2 gün sonra ovulasyon testi kullandım bu ay, kanda çıkmaz mı10 gün kala çok erken çıkmaz daha yumurtlama döneminde sayılırsınız
14 gün geçti mi?Erken yumurtladım ben adetten 2 gün sonra ovulasyon testi kullandım bu ay, kanda çıkmaz mı
Yani hsgden olsa o gün olurdu kanama vesaire diye düşünüyorum bir de o akşamdan başladık ilişkiye yani ağrım sızım falan hiçbirşeyim olmadı gayet de iyiydim bilmiyorum kafam çok karışık ama merakımı gidermek için doktora gidicem negatif olacagını bile bileBelki icin temizlenmistir. Bende hic yasamadim ilk yaşadigim zamanlar :) ama yasiyorsun iste ilk 1 seneden sora herseyi yasadim ara lekelenme kanama vs zaten bende surekli yasamamistim canim.baslagic oluyor stresten oolmadik seyler bide bazen kist enfeksiyon filan temizleniyor derken yasiyorsun. Hic yasamamis olmak demek yasamicaz anlamina gelmiyor. Ama insallah iyi birseydir
Yok geçmedi ama yerleşme kanaması 10. 14. günler arasında oluyor diye okudum netten14 gün geçti mi?
Agri olmayadabilir sen kafani karistirma kanama artarsa kan negatif cikarsa adetin erkene gelmis olabilir.ilactan dolayi yumurta dollenmeyip atabilir kendini.bende cekildim..yani hakknda hayirlisi bi git de duruma gore insallah stres yapma cok bekledigimiz zamanlar adet şipidik gelir zatenYani hsgden olsa o gün olurdu kanama vesaire diye düşünüyorum bir de o akşamdan başladık ilişkiye yani ağrım sızım falan hiçbirşeyim olmadı gayet de iyiydim bilmiyorum kafam çok karışık ama merakımı gidermek için doktora gidicem negatif olacagını bile bile((herşey olabilir nedenler çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?