• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme Kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bakın ilk baştaki 9uncu gün sonra 10 sonra 11inci günüm belirgin çizgiyi görünce daha devam etmedim ovu testine

Eklentiler

• ED21560E-40DD-4AAB-82D8-8C896D6D7DDD.webp
    ED21560E-40DD-4AAB-82D8-8C896D6D7DDD.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 55
Seni hic uzmek istemem insallah hamilesindir. AMA cok bebek dusununce isteyince degisik seyler oluyor.2 ay once Senin gibi adetim daha cok varken leke gelmisti bi anda 3 gun kadar surdu durdu Ben yerlesme kanamasi diye dusundum 10 gun sonra regl oldum.. yani Boyle cok bebek isteyincede ara kanama gibi leke gibi degisik seyler oluyor sanirim arrk vucudumuz tepki mi veriyor nedendir bilmem..

Seni hic uzmek istemem insallah hamilesindir. AMA cok bebek dusununce isteyince degisik seyler oluyor.2 ay once Senin gibi adetim daha cok varken leke gelmisti bi anda 3 gun kadar surdu durdu Ben yerlesme kanamasi diye dusundum 10 gun sonra regl oldum.. yani Boyle cok bebek isteyincede ara kanama gibi leke gibi degisik seyler oluyor sanirim arrk vucudumuz tepki mi veriyor nedendir bilmem..
Herşey olabilir her ihtimalı düşünmek lazım, kanda çıkar sonucu artık hayırlısı bakalım

Kızlar bakın ilk baştaki 9uncu gün sonra 10 sonra 11inci günüm belirgin çizgiyi görünce daha devam etmedim ovu testine
Sende o zaman 11.günde LH surge olmuş 24-36 saat içerisinde çatlar yumurta öncesinde ve sonrasında cinsel ilişki olduysa döllenmiş olabilir yumurtan. Tabi yerleşme 8-9 gün sonra oluşuyor ve Beta HCG salgılanmaya başlıyor. 11. günden bu yana kaçgün oldu??
indir.webp

Sende o zaman 11.günde LH surge olmuş 24-36 saat içerisinde çatlar yumurta öncesinde ve sonrasında cinsel ilişki olduysa döllenmiş olabilir yumurtan. Tabi yerleşme 8-9 gün sonra oluşuyor ve Beta HCG salgılanmaya başlıyor. 11. günden bu yana kaçgün oldu??
Eki Görüntüle 2554620
9 gün oldu:(

Kanama gibi olduysa git bakalim bi doktora kanda bi baktir sonucta en en erken bile olsa hcg 5 veya ona yakin cikar en azindan ona groe umudun artar insallaaah vardir yaaa🙏🙏🙏
Dün akşam biraz fazla geldi kanama canım lekeyle beraber, inşallah :dua: :dua: :dua: :dua: :dua: Dua edin bana lütfen

Back
X