- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Kuzum zaten bende kimseye söylemiycem sadece anneme söylerim, diğerlerine güvenilmiyo gerçektennazardan bile öyle olmuş olabilir biliyomusun
Doğru,çok karamsarlaştım eşim de çok üzülüyo ona ayrı üzülüyorum kendime ayrı üzülüyorum sebep yokken hamile kalamama ayrı üzülüyorum, korunan insanlar bile hamile kalabiliyorken ben neden kalamıyorum2 kürtaj geçirdim aksine hamile çocuklu insanları görünce mutlu oluyorum Allah nasip etmiş ne güzel diyorum.Allah bana da nasip etsin diyorum sadece. Bu psikoloji seni çok yorar. Ben kürtajdan sonra 19 aydır bekliyorum 6 ay olmuş bu kadar yıpratma kendini. Ben de sen gibi bu ay rahim filmi çekildim her seyin hayırlısı boşver yaa hemen olmak zorunda değil hayırlı vakti saatini bekliyordur.
KatılıyorumEvet kesinlikle nazara karşı önlem almamız lazım zaten çocuğu olmayanlara ve çocuk özlemi çekenlere söylemek hiç doğru değil bence onların psikolojilerini de düşünmek gerek. Biz birilerini görünce nasılki içimiz cız ediyorsa onları da anlamak gerek
Bazıları insanın gözüne sokarcasına yapıyor
çok yanlış
3 gün geçtiyse bence test yap canımYankendini uzme bende benzer seyler yasadim sanki hamile insanlar sokakta artmis gibi bu neee diyodum.. benim hep gecikir regl suan mesela gecikti ama gelmesi gerektigini dusundugum gun bile geceli 3 gun oldu bekliyorum yoktur deyip.. belirti aramak istemiyorum kendimde bu sabah mesela bulantiyla uyandim..
Bak belki kotu niyetli söylemiyorsun ama bu düsüncede yanlis.cocuğu olan çocugu olmayan kategorisi daha cok incitici. Ikisininde farkli skntilari imtihanlari oluyor. Soylemeyi abartmamak gerek evet ama soylememek cocuğu olmayana daha incitici bi durum. Sonucta herkes herseyi bir sekilde ögrenicek . Ve bunu daha sora duyduğunda ötekileşicek. Hayatin gerçekleri ağzimizdan cikardiklarimizla yasanmiyor zaten gerçegi kendi yasiyor insan.Evet kesinlikle nazara karşı önlem almamız lazım zaten çocuğu olmayanlara ve çocuk özlemi çekenlere söylemek hiç doğru değil bence onların psikolojilerini de düşünmek gerek. Biz birilerini görünce nasılki içimiz cız ediyorsa onları da anlamak gerek
Bazıları insanın gözüne sokarcasına yapıyor
çok yanlış
Ama bak hala neden ben diye sorguluyorsun her kadın anne olmak zorunda değil. Allah nasip eder inşallah ama etmezse de kendi açımdan isyan etmem. Her hastalık gibi bir durum bence çocugun olmaması. Milletin kalp,mide,böbreğin de problem var bizim de üreme sistemimizde. Bu kadar takmayın kafaya. Hamile kalsam dünyalar benim olacak ama olmazsa da vardır rabbimin bir bildiği benim sınavımda bu derim Eşinizi kendinizi daha fazla üzmeyin. Vücudunuzu çok yoruyorsunuz. Ben de her ay inşallah olmam inşallah hamileyimdir diye deli gibi beklerdim. Şimdi her ay adet olcam diye düşünüp üzmüyorum kendimi. Ve benim Allah'a duam "Allah'ım terörist, hırsız,eşini çocuklarını döven, merhametsiz kötü bir evladım olacaksa bana evlat nasip etme ilerde başka insanların canı yanmasın" diye dua ediyorum. Ben rahatım sen de rahat ol kafama taktıkça türlü türlü hastalıklar çıktı ben deDoğru,çok karamsarlaştım eşim de çok üzülüyo ona ayrı üzülüyorum kendime ayrı üzülüyorum sebep yokken hamile kalamama ayrı üzülüyorum, korunan insanlar bile hamile kalabiliyorken ben neden kalamıyorum
Hamile kalana kadar burda bilgiler alınsın başka kadınların tecrübeleri merak edilsin bu süreç hakkında sonra kimseye söyleme imrenenler olur mümkünse kk hesabını silçok tuhaf bir düşünce şekli. Ve benim fikrimce çoluklu çocuklu insanların nazarı daha çok değiyor.. Bunun için uğraşanların içinde kötü niyet taşıyacağını sanmıyorum. Söyledikleriniz gerçekten çok iç acıtıcı.
3 gün geçtiyse bence test yap canım♥Belki hamilesindir
Allah teala kimsenin kaderini kimsenin aģzina birakmaz zaten. Tedbirli olursun. Gerekeni yaparsin herşey belli olur netleşir soylersin. Bende bu kanidayim. Ama haset eden kendi ateşini kendine atar ve Rabbim firsat vermediği surece kimsenin gozü kimseye değemez. He imkan verir imtihan eder ayri meseledir zannimca.Bende kimyasal yaşadım bunu birinin gözünün değmesine mi yormalıyım? Yaşayacağı yoktu Rabbim aldı bu kadar. Hayatta herşey de nazara yorulmaz.
Herşey değil ama bazen nazardan da olabiliyor yani nazar kuranda da geçer nazardan ölen insanlar bile var hayatta herşey olabilirBende kimyasal yaşadım bunu birinin gözünün değmesine mi yormalıyım? Yaşayacağı yoktu Rabbim aldı bu kadar. Hayatta herşey de nazara yorulmaz.
Benim ne demek istediğimi önce anla ondan sonra yorum yap. Asıl tuhaf olan, karşındaki insanın ne hissederek ne düşünerek yazdığını bilmeden kendince yorum yapmandır!
Beni anlayabilmen için benim gibi hissetmen lazım o da sende olmadığı için boş konuşmanın anlamı yok
Allah teala kimsenin kaderini kimsenin aģzina birakmaz zaten. Tedbirli olursun. Gerekeni yaparsin herşey belli olur netleşir soylersin. Bende bu kanidayim. Ama haset eden kendi ateşini kendine atar ve Rabbim firsat vermediği surece kimsenin gozü kimseye değemez. He imkan verir imtihan eder ayri meseledir zannimca.
Olsun her zaman umut vardır inşallah hamilesindirOyle garip bi donemden gectim ki canim yapmak bile icimden gelmedi.. esime sperm testi yaptirdik biz 1 bucuk ay kadar once orda sayi 3 milyon ckti ama hicbir degere bakmamislar cogu kisi burda testi yeniletin dediler. Bende esimde sknti demekki deyip cok umursamadim bebek nasil olsa olmayacak dogal yolla dusuncesine girdim. Esim bu hafta testi yeniledi ozel bi hastanede ve 3 milyon gorunen sayi 30 milyon toteli ise 120 milyon hiz hareket vs cok iyimis doktor bu sekilde cocuk olmamasi icin hicbi engel yok hersey cok normal demis.m baya bi sasirdik.biz simdi bi de bunun uzerine hamileysem diye dusunyorum bi yandan da diyorum demekki regl gecikmeleri va bos degil sknti bende..
Karıştık ortalık valla. Öglen gidicem kuzum annemi bekliyorum işkence ediyorum şu an kendimeKiz ne yaptin bak dert buldu konun
Doktorada gitmedin:) artik eziyet etme kendine
Goreceli bi konu. Ama herkes anonim bir zarari olmaz zannimca. Benim acimdan en azindan burda bi sknti yok herkes hamilede kalabilir dogurabilir vs filan. Sonuc paylasilan bi platform.Evet gizli tutulmalı ama burda hamile kalan bir insana hamile kalamayan nasıl oldu, hsg'den kaç zaman sonra hamile kaldın vs vs bir sürü soru soruluyor bu da imrenmek o zaman. Forum adı ustunde herkes anonim sekilde tecrübesini paylaşıyor, herkeste bu tecrübeden faydalanmak istiyor. Peki ben faydalanayım ama kimse bana sormasın anlatmayım nazar değer mantığı ne kadar doğru?
Bak belki kotu niyetli söylemiyorsun ama bu düsüncede yanlis.cocuğu olan çocugu olmayan kategorisi daha cok incitici. Ikisininde farkli skntilari imtihanlari oluyor. Soylemeyi abartmamak gerek evet ama soylememek cocuğu olmayana daha incitici bi durum. Sonucta herkes herseyi bir sekilde ögrenicek . Ve bunu daha sora duyduğunda ötekileşicek. Hayatin gerçekleri ağzimizdan cikardiklarimizla yasanmiyor zaten gerçegi kendi yasiyor insan.
Tabiki. Ne diyeyim kendi adima biri hamile kalsa oh kurtuldu ugrasmicak diye seviniyorum ben :) yani burda yada baska yerde oyle oluyor ama gelip bana soyleyince samimiyetle biri hoşuma da gidiyor herkes bir olmaz tabi ama insan bu psikolojide soyutlaniyor zaten birazcikin. Insanlar paylasincs mutlu oluyorsun. Soylemeyende kendi bilir elbet tabiki ne diyelim allah hepinixe nasip etsin insallahKardeş bende zaten abartmamak gerektiğini söylemek istedim deyip dememek tercih meselesi diyenlere elbet saygım var ama demeyenlerinde kendi tercihidir onada bişey diyemem herkes kendi yaşadığını bilir
Ben bir arkadaşımın hamileliğini son ayında öğrenmiştim ve kendi kararına saygı duydum çünkü kendisi yıllarca tedavi görüyordu tüp bebekti bunu kimsenin yargılamaya hakkı yok
Dediğim gibi herkes kendi yaşadığını bilir ve herkes kendini nasıl rahat hissediyorsa onu yapmalıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?