- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
İnşallah hamileyimdir çok düşük de olsaevet kanda çıkmasa kesin adet olacağım derdim
inş sonucunu paylas bizimleİnşallah hamileyimdir çok düşük de olsa
Mutlaka paylaşıcam canım birazdan gidiceminş sonucunu paylas bizimle
silikleştiği gün ilişki olması gerekiyorKızlar bakın ilk baştaki 9uncu gün sonra 10 sonra 11inci günüm belirgin çizgiyi görünce daha devam etmedim ovu testine
Herşey olabilir her ihtimalı düşünmek lazım, kanda çıkar sonucu artık hayırlısı bakalımSeni hic uzmek istemem insallah hamilesindir. AMA cok bebek dusununce isteyince degisik seyler oluyor.2 ay once Senin gibi adetim daha cok varken leke gelmisti bi anda 3 gun kadar surdu durdu Ben yerlesme kanamasi diye dusundum 10 gun sonra regl oldum.. yani Boyle cok bebek isteyincede ara kanama gibi leke gibi degisik seyler oluyor sanirim arrk vucudumuz tepki mi veriyor nedendir bilmem..
Hsg akşamı dahil her gün ilişki oldu canım yumurtlama günü iki kez oldu, hiç aksatmadıksilikleştiği gün ilişki olması gerekiyor
Sende o zaman 11.günde LH surge olmuş 24-36 saat içerisinde çatlar yumurta öncesinde ve sonrasında cinsel ilişki olduysa döllenmiş olabilir yumurtan. Tabi yerleşme 8-9 gün sonra oluşuyor ve Beta HCG salgılanmaya başlıyor. 11. günden bu yana kaçgün oldu??Kızlar bakın ilk baştaki 9uncu gün sonra 10 sonra 11inci günüm belirgin çizgiyi görünce daha devam etmedim ovu testine
Herşey olabilir her ihtimalı düşünmek lazım, kanda çıkar sonucu artık hayırlısı bakalım
9 gün olduSende o zaman 11.günde LH surge olmuş 24-36 saat içerisinde çatlar yumurta öncesinde ve sonrasında cinsel ilişki olduysa döllenmiş olabilir yumurtan. Tabi yerleşme 8-9 gün sonra oluşuyor ve Beta HCG salgılanmaya başlıyor. 11. günden bu yana kaçgün oldu??
Eki Görüntüle 2554620
Kanama ne zaman başladı? 3 gün önce mi?9 gün oldu
Dün akşam biraz fazla geldi kanama canım lekeyle beraber, inşallahKanama gibi olduysa git bakalim bi doktora kanda bi baktir sonucta en en erken bile olsa hcg 5 veya ona yakin cikar en azindan ona groe umudun artar insallaaah vardir yaaa
Nasıl söyliym,ilk 3 gün böyle nokta kadardı kanamalar yani hiç önemsemedim bile ama dün akşam az yoğunduKanama ne zaman başladı? 3 gün önce mi?
Hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olsun.Dün akşam biraz fazla geldi kanama canım lekeyle beraber, inşallahDua edin bana lütfen
2 ovulasyon testim kalmıştı yapayım gitmedenBu arada kıyabilirsen bence bir ovulasyon testi yap şimdi. Bir bak ne çıkacak. Bazen hamileliği de gösterebiliyormuş.
İnşallah kuzum inşallahhHayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?