- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Bi kac ay ust uste yasamistim ama bildigim kadariyla adet yimurtlamadan 14 gun sonra gelir. Yani diger aylarin farkli olabilir adete cok yakin olamaz yumurtlaman diye biliyorum. Ben testlere guvenmiyorum en guzel ultrason ile yumurta takibi.Üst üste mi yaşadın yumurtlama kanamasını,valla bende ilk defa yaşadım ve yumurtlama günün adetime çok yakınmış duyunca çok şaşırdım,10 gün bile yok aradageç döllenmeyse erken gebelik testinde yinede belli olurmu acaba adetime 4 gün kala yaptım bu sabah tek çizgiydi
Doktor söylemişti bende inanmazdım yoksa demek ki olabiliyormuşBi kac ay ust uste yasamistim ama bildigim kadariyla adet yimurtlamadan 14 gun sonra gelir. Yani diger aylarin farkli olabilir adete cok yakin olamaz yumurtlaman diye biliyorum. Ben testlere guvenmiyorum en guzel ultrason ile yumurta takibi.
Benim dun adete 4 vardi erken gebelik testinde negatif cikti. Olsaydi silikte olsa cikardi bence. Herseyin hayirlisi artik cok yoruldum
Merhaba ayni kaderi yasamisiz bende hamile olsaydim araligin ilk zamanlarinda dogum olucakti.uygulama 10 aralik gosteeiyordu.acini paylaaiyorum canim.Hemde nasıl ☹ dursaydı şuan son ayımda olacaktım aralığın başında doğacaktı
Ama hayırlısı böyleymiş tabi ömrü yokmuş Allah herşeyin en doğrusunu bilir O'na tevekkül ettim bunada şükür♥♥
Merhaba ayni kaderi yasamisiz bende hamile olsaydim araligin ilk zamanlarinda dogum olucakti.uygulama 10 aralik gosteeiyordu.acini paylaaiyorum canim.
Sagol canim.benimki tup bebekti 2.denemede tuttu diye hacalara uctuk.ikizdi kalp atislari keseleri gorduk.9.haftada yere cakildik kalp atisi gormeyince.vardir rabbimin bir bildigi.tezzamanda kaldigimiz mutluluktan devam edelim ins.Merhaba canım benim sanada geçmiş olsun Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin♥
Nasip işte Allah'ın takdiri neyse onu yaşıyoruz
Bende 5 kasim adet oldum.buaksam 5 kurus kadar kirmizi nokta geldi wc kagidina.bende sabirsizlikla bekliyorum ilk kez yasadim boyle birsey.Adet takvimini bile sildim artık bakmamak için, 5 kasım adet olmuştum bende en son
Benimde yumurtlamadan 6 gün sonra kanamam başladı leke leke açık kahverengimsi 4 gün sürdü lekelenme durduktan 5 gün sonra kan testi yaptırdım 2 çıktı değerim yani negatif ve şuan Ovulasyon tetsiyle takip ettiğim için biliyorum 3 gündür yumurtlamam devam ediyor daha önceleri de 1 ay içinde iki defa yumurtlamıştım ama yumurtlama bittikten 2 gün sonra falan tekrar yumurtlama oluyordu şimdi ise yumurtlama bitti yerleşme kanaması gibi kanamam oldu hamile olmam gerekirken tekrar yumurtladım anlam veremiyorum benimde hiç böyle olmamıştıBu akşam da ilişki olsun diyo bide ya kanamam varken nasıl ilişki olsun, yumurtlama kanaması 4 gün mü sürüyor, kasıklarım ağırmıyor ki benim karnım ağrıyor,
Sagol canim.benimki tup bebekti 2.denemede tuttu diye hacalara uctuk.ikizdi kalp atislari keseleri gorduk.9.haftada yere cakildik kalp atisi gormeyince.vardir rabbimin bir bildigi.tezzamanda kaldigimiz mutluluktan devam edelim ins.
Ben bu sabah adet oldum canım demek ki yumurtlama kanamasıymış benim ilk defa yaşamıştım böyle birşeyi senin gibiBende 5 kasim adet oldum.buaksam 5 kurus kadar kirmizi nokta geldi wc kagidina.bende sabirsizlikla bekliyorum ilk kez yasadim boyle birsey.
Bende bu sabah adet oldum canım o kan yumurtlama kanamasımıydı başka bişeyin kanamasımıydı bende anlam veremedimBenimde yumurtlamadan 6 gün sonra kanamam başladı leke leke açık kahverengimsi 4 gün sürdü lekelenme durduktan 5 gün sonra kan testi yaptırdım 2 çıktı değerim yani negatif ve şuan Ovulasyon tetsiyle takip ettiğim için biliyorum 3 gündür yumurtlamam devam ediyor daha önceleri de 1 ay içinde iki defa yumurtlamıştım ama yumurtlama bittikten 2 gün sonra falan tekrar yumurtlama oluyordu şimdi ise yumurtlama bitti yerleşme kanaması gibi kanamam oldu hamile olmam gerekirken tekrar yumurtladım anlam veremiyorum benimde hiç böyle olmamıştı
Hayirlisi olsun sikma canini,insan geri saymaya baslayinca zaten psikolojik etkileniyor hakkimizda hayirlisi vardir elbet vakti zamani.Ben bu sabah adet oldum canım demek ki yumurtlama kanamasıymış benim ilk defa yaşamıştım böyle birşeyi senin gibi
Öyle canım beklemekten başka caremiz yok maalesef geçmişte kalmamak lazımHayirlisi olsun sikma canini,insan geri saymaya baslayinca zaten psikolojik etkileniyor hakkimizda hayirlisi vardir elbet vakti zamani.
Öyle mi canım sıkma canını hakkımızda hayırlısı olsun rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin bende adet olmayı bekliyorum bugün olacaktım olmadım ama birkaç güne olurum gibi geliyorBende bu sabah adet oldum canım o kan yumurtlama kanamasımıydı başka bişeyin kanamasımıydı bende anlam veremedimbu ay da yok
Amin canım aminnÖyle mi canım sıkma canını hakkımızda hayırlısı olsun rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin bende adet olmayı bekliyorum bugün olacaktım olmadım ama birkaç güne olurum gibi geliyor
Uzun zamandır gecikmiyor aslında adetlerim düzensiz ben yumurtlamayı takip ediyorum onun üstüne 15 gün ekleyince adet oluyorum önceden yumurtlamam çok geç olurdu şimdi erken oluyor o yüzden adetim de erken oluyor diğer aylarda hep yumurtlamadan 15 gün sonra adet oldum bu ay da belirtiler başladı adet olucam sanırımAmin canım aminn♥İnşallah olmazsın gecikiyor mu hep böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?