- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
10 gün oldu canımhayırlısı olur inşallah olmazsa da olmaz dünyanın sonu değil ama çok üzülürüm orası ayrı
Bilmiyorum kan testinden sonra netleşicek herşey artıkCanım yanlış anlama kaçtır konularına denk geliyorum ama çok evham yapıyorsun. Hamile olduğumu sanmıyorum diyorsun umutlanmak istemiyorum diyorsun ama kendinde ovülasyon'da pik gördükten sonra belirtiler aramaya başladın yıpranırsın hep böyle kafaya takarsan.. Kan ver 10 gün olduysa çıkar ama yoksa yok canım, ovülasyon testleri pik dışında hep silik gösterir daha önce de söylemiştim. Gebelik olduğunda T çizgisi C'den daha koyu olur ovü testinde.
Geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın birdahaAmin canım Rabbim bu mübarek cumâ hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin aminbende 6 ay önce kürtaj oldum bekliyorum
Geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın birdahaAmin kuzum en yakın zamanda inşallah
Çok zor birşeydir eminimAllah razı olsun kuzum amin Allah kimseye yaşatmasın o durumu♥
Bak benim midem bulaniyordu gecti. Gecen kolum kalmiyordu uykudan gozumu acamiyordum ama ben hamile degilim mevsimsel filan.Az önce bi evi süpürdüm dün evde misafir vardı diye, o kadar yoruldum ki çok halsizim, bi ev süpürmekle insan yorulur mu
Psikolojimi bozucam böyle giderse hamile kadın bile görmek istemiyorumBak benim midem bulaniyordu gecti. Gecen kolum kalmiyordu uykudan gozumu acamiyordum ama ben hamile degilim mevsimsel filan.
Ama seninkini bilemem. Bukadar detayli dusunme olacaksa olucak olmaynca cok uzulursjn bak
Çok zor birşeydir eminimaminn ♥♥♥♥
Üzülme kuzum inşallah birdahaki gebeliğin sağlıklı bir şekilde geçer, Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir, hayırlısı olsunHemde nasıl ☹ dursaydı şuan son ayımda olacaktım aralığın başında doğacaktı
Ama hayırlısı böyleymiş tabi ömrü yokmuş Allah herşeyin en doğrusunu bilir O'na tevekkül ettim bunada şükür♥♥
BencedePsikolojimi bozucam böyle giderse hamile kadın bile görmek istemiyorumvarsa var yoksa da yok bugün bunu öğrenicem,
Haklısın bu düşünceleri kafamdan çıkarmam lazım böyle olmiycakBencede
Bak ben bide dün durup dururkene agladim gerrksiz bi duygusallik vardi ustumde ama hamile deģilim. Yani herseyi ona yorarrssaaaan bu iş boyle gitmez.
Üzülme kuzum inşallah birdahaki gebeliğin sağlıklı bir şekilde geçer, Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir, hayırlısı olsun
Kuzum zaten bende kimseye söylemiycem sadece anneme söylerim, diğerlerine güvenilmiyo gerçektenAynen kuzum çok şükür atlattım kolay olmuyo tabi zaman gerekiyo... Sana tavsiyem hamileysen lütfen çevrendekilere hemen söyleme ben buraya yazdığıma bile pişman olmuştum çünkü isteyenler imrenenler çok...
Çok güvendiğin niyetini bildiğin insanlara söyle sadece. En azından kalp atışını duyana kadar deme. Benim başta herşeyim normal ilerliyodu kesem ,yolk kesesi falan hepsi vardı büyüyordu , erkenden sevindim ama kürtajla sonuçlandı
2 kürtaj geçirdim aksine hamile çocuklu insanları görünce mutlu oluyorum Allah nasip etmiş ne güzel diyorum.Allah bana da nasip etsin diyorum sadece. Bu psikoloji seni çok yorar. Ben kürtajdan sonra 19 aydır bekliyorum 6 ay olmuş bu kadar yıpratma kendini. Ben de sen gibi bu ay rahim filmi çekildim her seyin hayırlısı boşver yaa hemen olmak zorunda değil hayırlı vakti saatini bekliyordur.Dışarda hamile bi kedi gördüğümde bu bile doğuruyor hemde 8-9 tane, ben niye hamile kalamıyorum diyorumpsikolojiye bakarmısın
Dışarda hamile bi kedi gördüğümde bu bile doğuruyor hemde 8-9 tane, ben niye hamile kalamıyorum diyorumpsikolojiye bakarmısın
Aynen kuzum çok şükür atlattım kolay olmuyo tabi zaman gerekiyo... Sana tavsiyem hamileysen lütfen çevrendekilere hemen söyleme ben buraya yazdığıma bile pişman olmuştum çünkü isteyenler imrenenler çok...
Çok güvendiğin niyetini bildiğin insanlara söyle sadece. En azından kalp atışını duyana kadar deme. Benim başta herşeyim normal ilerliyodu kesem ,yolk kesesi falan hepsi vardı büyüyordu , erkenden sevindim ama kürtajla sonuçlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?