• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme Kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yanlış anlama kaçtır konularına denk geliyorum ama çok evham yapıyorsun. Hamile olduğumu sanmıyorum diyorsun umutlanmak istemiyorum diyorsun ama kendinde ovülasyon'da pik gördükten sonra belirtiler aramaya başladın yıpranırsın hep böyle kafaya takarsan.. Kan ver 10 gün olduysa çıkar ama yoksa yok canım, ovülasyon testleri pik dışında hep silik gösterir daha önce de söylemiştim. Gebelik olduğunda T çizgisi C'den daha koyu olur ovü testinde.

10 gün oldu canım :dua: hayırlısı olur inşallah olmazsa da olmaz dünyanın sonu değil ama çok üzülürüm orası ayrı:KK43:

Amin canım Rabbim bu mübarek cumâ hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin🤲 bende 6 ay önce kürtaj oldum bekliyorum 😔

Canım yanlış anlama kaçtır konularına denk geliyorum ama çok evham yapıyorsun. Hamile olduğumu sanmıyorum diyorsun umutlanmak istemiyorum diyorsun ama kendinde ovülasyon'da pik gördükten sonra belirtiler aramaya başladın yıpranırsın hep böyle kafaya takarsan.. Kan ver 10 gün olduysa çıkar ama yoksa yok canım, ovülasyon testleri pik dışında hep silik gösterir daha önce de söylemiştim. Gebelik olduğunda T çizgisi C'den daha koyu olur ovü testinde.
Bilmiyorum kan testinden sonra netleşicek herşey artık

Az önce bi evi süpürdüm dün evde misafir vardı diye, o kadar yoruldum ki çok halsizim, bi ev süpürmekle insan yorulur mu :KK43: :KK43:
Bak benim midem bulaniyordu gecti. Gecen kolum kalmiyordu uykudan gozumu acamiyordum ama ben hamile degilim mevsimsel filan.
Ama seninkini bilemem. Bukadar detayli dusunme olacaksa olucak olmaynca cok uzulursjn bak

Bak benim midem bulaniyordu gecti. Gecen kolum kalmiyordu uykudan gozumu acamiyordum ama ben hamile degilim mevsimsel filan.
Ama seninkini bilemem. Bukadar detayli dusunme olacaksa olucak olmaynca cok uzulursjn bak
Psikolojimi bozucam böyle giderse hamile kadın bile görmek istemiyorum 😔😔varsa var yoksa da yok bugün bunu öğrenicem,

Çok zor birşeydir eminim:KK43: aminn :dua: ♥♥♥♥

Hemde nasıl ☹️ dursaydı şuan son ayımda olacaktım aralığın başında doğacaktı😢
Ama hayırlısı böyleymiş tabi ömrü yokmuş Allah herşeyin en doğrusunu bilir O'na tevekkül ettim bunada şükür♥️💗♥️

Hemde nasıl ☹ dursaydı şuan son ayımda olacaktım aralığın başında doğacaktı😢
Ama hayırlısı böyleymiş tabi ömrü yokmuş Allah herşeyin en doğrusunu bilir O'na tevekkül ettim bunada şükür♥💗
Üzülme kuzum inşallah birdahaki gebeliğin sağlıklı bir şekilde geçer, Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir, hayırlısı olsun💕

Psikolojimi bozucam böyle giderse hamile kadın bile görmek istemiyorum 😔😔varsa var yoksa da yok bugün bunu öğrenicem,
Bencede
Bak ben bide dün durup dururkene agladim gerrksiz bi duygusallik vardi ustumde ama hamile deģilim. Yani herseyi ona yorarrssaaaan bu iş boyle gitmez.

Dışarda hamile bi kedi gördüğümde bu bile doğuruyor hemde 8-9 tane, ben niye hamile kalamıyorum diyorum:KK42::KK42::KK42:psikolojiye bakarmısın

Üzülme kuzum inşallah birdahaki gebeliğin sağlıklı bir şekilde geçer, Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir, hayırlısı olsun💕

Aynen kuzum çok şükür atlattım kolay olmuyo tabi zaman gerekiyo... Sana tavsiyem hamileysen lütfen çevrendekilere hemen söyleme ben buraya yazdığıma bile pişman olmuştum çünkü isteyenler imrenenler çok...
Çok güvendiğin niyetini bildiğin insanlara söyle sadece. En azından kalp atışını duyana kadar deme. Benim başta herşeyim normal ilerliyodu kesem ,yolk kesesi falan hepsi vardı büyüyordu , erkenden sevindim ama kürtajla sonuçlandı😢

Aynen kuzum çok şükür atlattım kolay olmuyo tabi zaman gerekiyo... Sana tavsiyem hamileysen lütfen çevrendekilere hemen söyleme ben buraya yazdığıma bile pişman olmuştum çünkü isteyenler imrenenler çok...
Çok güvendiğin niyetini bildiğin insanlara söyle sadece. En azından kalp atışını duyana kadar deme. Benim başta herşeyim normal ilerliyodu kesem ,yolk kesesi falan hepsi vardı büyüyordu , erkenden sevindim ama kürtajla sonuçlandı😢
Kuzum zaten bende kimseye söylemiycem sadece anneme söylerim, diğerlerine güvenilmiyo gerçekten :nazar:nazardan bile öyle olmuş olabilir biliyomusun

Dışarda hamile bi kedi gördüğümde bu bile doğuruyor hemde 8-9 tane, ben niye hamile kalamıyorum diyorum:KK42::KK42::KK42:psikolojiye bakarmısın
2 kürtaj geçirdim aksine hamile çocuklu insanları görünce mutlu oluyorum Allah nasip etmiş ne güzel diyorum.Allah bana da nasip etsin diyorum sadece. Bu psikoloji seni çok yorar. Ben kürtajdan sonra 19 aydır bekliyorum 6 ay olmuş bu kadar yıpratma kendini. Ben de sen gibi bu ay rahim filmi çekildim her seyin hayırlısı boşver yaa hemen olmak zorunda değil hayırlı vakti saatini bekliyordur.

Yankendini uzme bende benzer seyler yasadim sanki hamile insanlar sokakta artmis gibi bu neee diyodum.. benim hep gecikir regl suan mesela gecikti ama gelmesi gerektigini dusundugum gun bile geceli 3 gun oldu bekliyorum yoktur deyip.. belirti aramak istemiyorum kendimde bu sabah mesela bulantiyla uyandim..

Hamile kalana kadar burda bilgiler alınsın başka kadınların tecrübeleri merak edilsin bu süreç hakkında sonra kimseye söyleme imrenenler olur mümkünse kk hesabını sil 😂 çok tuhaf bir düşünce şekli. Ve benim fikrimce çoluklu çocuklu insanların nazarı daha çok değiyor.. Bunun için uğraşanların içinde kötü niyet taşıyacağını sanmıyorum. Söyledikleriniz gerçekten çok iç acıtıcı.

Back
X