yerde miyim gökte miyim 🥺🥺

Altına imzamı atarım.

Okulunu değiştirin ve lütfen imam hatipe göndermeyin. Her iki cinsle doğru iletişimi bir şekilde öğrenmeli. Uzman desteği de şart
ögretmenlerinide cok seviyor gerci bu okulda bazı fazladan olan derslerindeki notlarının ortalamasını düşürmesinden de muzdaribiz hayırlısını diliyorum teşekkürler
Şu an sizin engin bilgilerinize bana bir yol göstermenize o kadar muhtacım kicok teşekkürler yorumunuz bile iyi gelidi

amin cook sağolun evet uyumsuzlukla ilgili sıkıntısı var fakat bu tarz şikayet ilk defa oldu bir daha olmaz umarım

7. Sinif cokta kucuk bir yaş degil. Karsidakini rahatsiz edecek hareketler cocugunuza karsi tavir olusturmus. 1. sinifta oglumun sinifinda var abisini ornek alip aynen oglunuz gibi karsidakini taciz edecek hareketleri . Ve 7 yasindaki çocuklar da disladi , kendi alanlarını korudular .1 donem sonrasinda cocugumuz duzeldi sayilir , öğretmenimiz ve rehberlikle. Annesi maalesef ben calisiyorum , abisini örnek alıyor, duygusallıktan yapıyor demekten başka çözüm uretmedi .Rehberliğiniz tutumu yanlış ama arkadan sarılmayı ve buz gibi eli dokundurmayi şimdiye kadar konuşup cozmeliydiniz. Bundan sonrası için okul değiştirip destek alın

çok teşekkürler rehber hocaya yönelik ne yapabilirim yaptığının etik olmadığını söylemekten baska

çok teşekkürler rehber hocaya yönelik ne yapabilirim yaptığının etik olmadığını söylemekten baska
Bence cimere yazabilirsiniz. İdareye söylemek yeterli gelmeyebilir. En azından size yaptığı yanlışı başka yerde yapmaz.
Öğrencinin mahremidir bitti. Notu çok iyi bile demeye gerek yok başka velinin yanında değil ki böylesine özel bir mevzu. Ve tamamen kendi çıkarımı.

rehber öğretmen berbat bi şey yapmış. bırak rehber öğretmeni sıradan bir insan böyle bir konuyu başka velilerin önünde paylaşmaz. rehber öğretmeni şikayet etmenizi öneririm ki aklı başına gelsin. çünkü çok kilit bi görevi var ve bunun bilincinde değil. bundan sonra toparlayıp aynı hatayı yapmasın. zira mesleğinden haberi yok
size gelince oğlunuz 7. sınıf kilosu vs var demişsiniz büyük ihtimalle ergenlik dönemine girmiş. bu dönemde çocuklarda cinsel eğilim oluyor. bu sadece oğlunuzda değil bilhassa 8. sınıfta çocukların yüzde 99 unda oluyor. kimisi dışarı yansıtıp oğlunuz gibi rahatsız edici olabiliyor kimisi daha içinde ya da kabul gördüğü arkadaş ortamında dışa vuruyor. oğlunuzun diğer sıkıntılarını da göz önüne alırsak ergen psikologlarından destek almanızı öneririm. psikolojik destek psikologlar sayesinde fiyat olarak b,kunu yemiş durumda fahiş ücretler isteniyor o nedenle imkanınız yoksa üniversite hastanelerinden destek alabilirsiniz. şu aşamada oğlunuzun durumuna göre okul değiştirmeyi düşünebilirsiniz

Birden fazla çocuğun bir olayı aynı şekilde söylemesi o çocukların doğru söylediğini gösterir.
Yanlış anlamayın ama "benim çocuğum yapınca sorun oluyor, diğerleri yapınca birşey olmuyor. benim çocuğum hedef tahtası" gibi söylemler çözüme hizmet etmiyor. Belli ki çocuğunuzun ilişki kuma bazında ciddi sorunları var. Buraya odaklanın. Evet rehber öğretmeniniz hatalı davranmış. Ancak bu durum çocuğunuzun durumundan farklı bir konu. Rehber öğretmene karşı tavrınız sizin özelinizde bir durum. Siz ne şekilde uygun görüyorsanız öyle hareket edin.

dokunma
cok teşekkürler canım abisiyle konuşacagım fakat fırsat olmadı onunla konuşmam sıkıntı olmaz

hislerime tercuman oldunuz
degerli yorumunuz için cok teşekkürler okul değişikliği fikrine sıcak bakmaya başladım rehber hocasına da haddini bildirmeyi o kadar cok istiyorum ki

evet ilişki kurmada asıl sıkıntı diğer söylem bir parcası

evet cok haklısınız düşünceleriniz beni aydınlatıyor degerli yorumunuz için çok teşekkürler

degerli yorumunuz için cok teşekkürler okul değişikliği fikrine sıcak bakmaya başladım rehber hocasına da haddini bildirmeyi o kadar cok istiyorum ki

rica ederim. okulda o kadar çok rastlıyoruz ki bu durumlara. tabi siz veli olarak ilk defa karşılaştığınız için şoke olmuşsunuz tüm veliler gibibiz her yıl birçok defa rastlıyoruz bu durumlara ortaokulda olduğumuz için

Okulu değiştirmeniz oğlunuz için en doğrusu. Bir kere yaftalandı bunu düzeltmeniz zor. Rehber öğretmen resmen saçmalamış çok sinirlendim yaptığına.
Akran zorbalığı, çeteleşme var maalesef bolca. Çocuğunuzu bir uzmana mutlaka götürün. Başkalarına bu şekilde dokunmaması gerektiğini de net bir şekilde anlatın.

Rehber öğretmenin öyle bir konuşmayı başkalarının önünde nasıl yaptığını aklım almadı, imkansız , çok ciddi saçmalamış.
Öte yandan sizin tarif ettiğiniz davranışlar tolere edilemez. Çok benzer şeyleri görüyoruz, bunlar artarak devam ediyor. 7.sınıf bunları bilemden ya da gıcık etmek amacıyla yapacağı bir yaş grubu değil. Ya da şöyle söyleyeyim, birkaç kez yapar belki ama uyarıldığında artık bırakması gerekir. Düpedüz tacizdir bu ve kimse idare etmek zorunda değil. Çocuğa gerekli danışmanlık sağlanmalı ve hızlı bir şekilde okul değişimi yapılmalı.

yorumlarınızı okudukca ferahlıyorum evet cok agır geldi uyumsuzluk problemini hafife aldığımız ve yönlendirilmediğimiz için iş buralara kadar geldi

aynen de ilgi çekmek sinir etmek amaclı konuşmalarıyla yaparken bu sefer bu tür şeyler yapmaya başladı fikirleriniz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…