yerde miyim gökte miyim 🥺🥺

iki veli sapık olarak algıladı bakışları değişti
sizin çocuğunuzda davranış bozukluğu olabilir sınırlarını bilmiyor olabilir bunu yardım alarak uzmanlardan siz çözecekseniz okul çözemez.ama rehberlik öğretmeni de sapık damgası vurulmasına sebep olamaz .o iki veli evde konuşacaklar bunu.çocukları duyacak onlar da arkadaşlarına anlatacaklar çocuk sapık diye okulda damgalanacak.yanlış olan bu işte.yoksa sizin çocuğunuzun davranışlarının savunulacak yanı yok.benim çocuğuma yapsaydı ben de şikayetçi olurdum

erkek çocukları birbirlerinin üstüne atlarlar boğuşurlar el teması o kadar fazla ki sınıfta 15 erkek varsa 6 7 si böyle en az.buna öğretmenler de engel olamıyorlar ne yapsınlar okuldan mı atsınlar ?kız arkadaşına yapsa aynını kıyamet kopacak ama erkek erkeğe temas olunca adını şakalaşma boğuşma koyuveriyorlar.eğitimli aile çocuklarında ya da bilinçli aile çocuklarında da neredeyse yok bu temas.onlar izin vermezler ve bu tip çocuklarla arkadaşlıklarını da sınırlıyorlar.gözlemlerim bunlar benim

Kesinlikle sadece çocuğunuzun sağlığı ve geleceği için lütfen iyi bir ergen psikoloğundan destek alın. Yaşı büyük nerde ne yapacağını biliyor olması lazım.

Bunun yanında Öğretmeninizin pedegojik formasyonundan şüpheye düştüm.
Ne öğretmene benzoyor ne iyi bir rehberlikçiye. Başka velilerin yanında konuşması ayrı vaka yorumu ve çocuğunuzu etiketlemesi ayrı vaka.

Kadin çocuğunuz için size Rehberlik yapmamış falcılık yapmış resmen.

arada bir çıkıyor böyle öğretmenler de.ben de anaokulunda yaşadım.çocuğum kreşe vs gitmemişti ilk kez bir okula başlamıştı.yemeğini yavaş yese suçtu kızıyordu aktiviteyi tamamlamasa kızıyordu ama kendi 3 yaş küçük çocuğu da o sınıftaydı ve okul buna izin veriyordu.o çocuk kızıma baskı yapıyormuş benle oyna diye hep.bunları çok sonradan öğrendim.bir konuda da şikayet edince okula kadın çocuğuma tavır aldı.çok kötü karneler yazdı.sene sonunda da aşağılayarak aa 1. sınıfa gidecek mi bu bile dedi.o dediği çocuk şu an 5. sınıf ve daima sınıfın ya birincisi ya ikincisi örnek öğrenci hep.her öğretmen iyi öğretmen değildir yanii

Bu nasil bir rehber ogretmen Eger boyle bir suphesi olmus olsaydi bile sizinle bas basa konusmasi gerekirdi.

Erkek çocukları belli bi yaşa kadar tazmanya canavarı gibi oluyo ya dediğin gibi sınıftaki diğer çocukları aileleri bu konuda bilinçlendirdiyse demek ondan rahatsız oluyor olabilirler.

Erkek çocukları belli bi yaşa kadar tazmanya canavarı gibi oluyo ya dediğin gibi sınıftaki diğer çocukları aileleri bu konuda bilinçlendirdiyse demek ondan rahatsız oluyor olabilirler.
ben hergün çocuğu okulun içinden alıyorum bir sebepten yani görüyorum.ders bitimi zili çalınca bir çıkışları var görsen.birbirlerinin üstüne atlıyorlar 3ü 5 i sarmaş dolaş oluveriyorlar yerde çantalar uçuyor suluklar fırlıyor.yayından boşanmış ok gibi koşuyorlar anlamsızca.ee bunlara davranışları anormal diyebiliriz ki öyle ama sapık da diyemeyiz yani uzman olmadan

bir de anlamadığım diğer iki çocuğu takibe aldı velisine randevu verdi
evet haklısınız uzman konusu baş köşede cok teşekkürler

Söylemleriyle kendisini sivriltmekten kastınız nedir tam olarak? Neler yapıyormuş mesela sözlü olarak?
mesela hep haklı asla kimse şaka bile olsa eleştiremez eleştirirse susmaz yığınlarca sözel tepki verir karşısındakini söylediğine söyleyeceğine bin pişman eder karşısındakide zıvanadan cıkıp şiddetle cevap verir şimdiye kadar ara ara yaşanan durum buydu

Ayrıca davranışlarının açıklamasını ancak uzman degerlendirebilir ne biz karar verebiliriz ne rehber hatta siz
Ayrıca davranışlarının açıklamasını ancak uzman degerlendirebilir ne biz karar verebiliriz ne rehber hatta siz
rehber hoca bu hükmü verecek uzman kişi olmaması kişisel fikriniz mi yoksa cidden böyle mi yorumunuz için teşekkürler

rehber hoca bu hükmü verecek uzman kişi olmaması kişisel fikriniz mi yoksa cidden böyle mi yorumunuz için teşekkürler

Hayır en fazla ihtimal verebilir ama bu örnekte ztn başlı başına yanlış
Siz konduramazsiniz
Bizler görmeden yorum yapamayız
Ama ztn davranış problemleri için çözüm gerekiyor sizin önceliğiniz bu olmalı
Cunku cinsellik içermesede taciz söz konusu ve isler kontrolden çıkmış yaşı büyüyor kaybedecek 1 dakikanız yok

canımmm cok teşekkürler ne güzel bir bakış acısı evet haklısın bu okul problem üstüne problem ekledi dediğin gibi netten kayıt yaptık spor için güzel dileklerin için cok sağol

Değil tabi ki, rehber öğretmen adı üstünde öğretmen ne terapist ne psikiyatri doktoru. Bana kalırsa eşcinsellik yok ortada, erkek çocukları hödükçe fiziksel şakalar yapılıyor yazılmış Yukarda da, durum tamı tamına o. Bence eşcinselliği dert edinmek yerine çocuğun uyum sağlama problemine odaklanın acilen. Eşcinsellik lafını ortalığı karıştırmak için, al çocuğunu git demek için ya da senin çocuğun da böyle demek için ortaya bilerek atmışlar sankimumarım yanılıyorumdur ama ben iyi niyetli bulmadım karşı tarafları.

aynen kesinlikle sanmıyorum hatta belkide okulda böyle bi ithama maruz kalacak en son çocuk bu hareketler sevimsiz fakat böyle bir niyeti asla içinde beslemiyor evet canım uzmana gideceğiz cok teşekkür ederim güzel yorumların için

canım uzman zaten cepte tabi ki aynen söylediğin gibi . okulda bu etikete maruz kalacak belki en son cocuk inanki . bende şoka uğradım bunun hesabını ödeyecek cok teşekkürler güzel yorumun için

Okul değiştirin

Bir eğitimci olarak olayı tarafsız dinlemek gerek burdan yargılayan ya da size destek veren yorumların sizin işinize yarayacaginizi düşünmüyorum.siz kendi gördüğünüz , bildiğiniz tarafı anlatıyorsunuz .burda ki insanlar size destekler nitelikte cevap verse belki de yanlış bir karar alıp çocuğun geleceğini etkileyeceksiniz.bu konu çok ciddi bir konu ve kesinlikle olayı yaşayıp bilen kişileri dinlemek gerek.rehber öğretmen herkesin içinde bunu dediyse ve şayet doğru bile olsa bence yanlış.bir tek bu konuda yorum yapabilirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…