yerde miyim gökte miyim 🥺🥺

erkek çocuklar birbirlerine öyle temaslar yapıyor ki öyle şakalar yapıyor ki okulda şaşarsınız.hepsini sapık diye alıp götürmek lazım o zaman.konu sahibinin oğlu taciz ediyorsa önce aileyle çözülmeliydi.rehberlik mutlaka psikoloğa gidilsin teşhis konulsun durumuna demeliydi.öyle 2 3 çocuğa sorup da karar veremez.en fazla o çocukları rahatsız ediyor diyebilir.rahatsız edilen çocuklar da haklı ama onlar da belki o çocuğa bir şeyler yapıyorlar.çocukların ve ergenlerin bazen olayları ne kadar başka anlattığını ne kadar saptırdığını görseniz şaşarsınız.apartmanımda var bir ergen orta 3 de.yalanlarına ben bile inanmıştım öyle bir anlatıyor öyle bir ağlıyarak ajitasyon yapıyordu ki.sonra hepsinin de yalan olduğunu öğrendik.konu sahibi de uzmandan yardım almalı o okuldan da almalı çocuğunu.
Konu sahibi zaten oğlunun cocuklara yaptığı hareketlerden haberdar ki bugüne kadar gıcık etmeye çalışıyor diye gecistirmis. Öğretmen de bıkmış olabilir artık ciddiye alsınlar durumu diye de söylemiş fikrini . Bu konuda çocuk etiketlendi diye düşünmüyorum ceycey , en azından artık diğer veliler de çocuğun kendi çocuklarına nasıl yaklaştığını öğrenmiş oldu evde uyarırlar ,kendini korumasını öğrenir onlar da. Konu sahibinin çocuğunun psikolojisi bozulmasın diye de öbür çocuklar ne olacak

Konu sahibi zaten oğlunun cocuklara yaptığı hareketlerden haberdar ki bugüne kadar gıcık etmeye çalışıyor diye gecistirmis. Öğretmen de bıkmış olabilir artık ciddiye alsınlar durumu diye de söylemiş fikrini . Bu konuda çocuk etiketlendi diye düşünmüyorum ceycey , en azından artık diğer veliler de çocuğun kendi çocuklarına nasıl yaklaştığını öğrenmiş oldu evde uyarırlar ,kendini korumasını öğrenir onlar da.
Çocuk 7. Sınıf öğrencisi bugüne kadar kaç kez şikayet geldi Allah bilir. Diğer veliler de çocuklar da bıkmış ki artık tüm veliler toplanıp görüşmüş, sınıfta dilekçe yazıp toparlamaya kadar gitmiş iş. Öyle konu sahibinin gıcık etmeye çalısyor diye geliştirdiği gibi basit bir konu değil.

7.sinifa giden ergen bir cocugun diger arkadaslarina sirtlarindan sarilmasi yani afedersiniz ama arkadan bir tarafini dayamasi duygusallikla mi ilgili? ben siniftaki diger cocuklara uzuldum, onlar icin de ayrica travma olmustur. siz de kahrolmak yerine oglunuzun bu hareketlerinin onune gecmeye calisin bence hic de duygusal davranislar degil bunlar.

İyi günler kızlar ,üç gündür yerde mi gökte miyim bilmiyorum🥺Allah herkesinkiyle bagışlasın iki evladım var. Küçük 7.sınıf ögrencisi ve malasef girdiği ortamlarda anında sivrilen dışlanan her şeye aşırı tepki veren uyumsuz fakat duygusal bir çocuk...
Okulda da aynı şekilde konuşmasıyla hareketleriyle sinirlendirir karşısındakileri fakat sınıfında iki ögrenci bir olup oğluma cephe almışlar diğer ögrencilerle beraber ve bu iki ögrenci dersleri sabote eden ögretmenleri dinlemeyen
yaramaz cocuklar sınıfın geneli oglumun kilosu soyismi sesiyle bile dalga geciyorlar oğlum sınıftakilere gerek söylemleriyle gerek dokunarak rahatsız etmiş dokunmak dediğim buz gibi ellerini enselerine sürmek sırtlarından sarılmak vs ..
Bu iki cocuk bir olup oğlumun onları dokunup taciz ettigini imza toplayıp sınıftan attırmak gibi şeyler yapmak istediklerini anlattı oglum derhal cocukların velisiyle sınıf ögr konuşup görüştük ögretmeniz iki cocuktan biri sınıf değiştirirse sınıfın süt liman olacagını söyledi benim oğlum için aşırı duygusal uyum saglayamıyor dedi cocuklar cok acımasız ne kadar söylesekte her her şeyle dalga gectiklerini söyledi
Buraya kadar her şey normal daha sonra ben ve diğer iki veli rehber hocasının odasına girdik hoca oğlumun cocuklara dokunduğunu cinsel eğiliminin oldugunu söyledi bunu da oğlumun her hareketinin battığı sınıfındaki cocukların söylemlerine istinaden söylüyor ve çözüm olarakta sınıf ya da okul değiştirebilecegimizi söyledi ben ve iki veli cok şaşırdık ,veliler biz siz söyleyene kadar aklımızın ucundan gecmedi ama şu an fikirlerimiz değişti dediler ben şoklardayım 🥺 neyse eve gitiim uyku tutmuyor beni düşünmekten bi anne az da olsa anlamaz mı oğlum okuldan gelir odasına gecer bsayarını acar ben sık sık odasına pat diye girerim bir şeyden şüphelendiğimden değil ders calışıyor mu çalışmıyor mu diye ama yok ya oyun ya selena ya ögretici videolar arama gecmişine bakarım yok tel i de yok yatma saatinde bazen der anne uyuyana kadar kalır mısın diye velhasıl rutinimiz böyle sabahtan yatana kadar böyle geciyor arkadaşları gelir eve yatılı veya oturmaya hiç bir şey yok yani ama sinir edici hareketleri oluyor oda buz gibi ellerini sürer sırtından sarılıp sıkar maksat sinir etmek bizden ayrı yalnız gecirdiği vakitte yok zaten acaba mı deyip etrafımdakilere de anlattım objektif bakamam diye siz bir şey farkettiniz mi diye hocanın sacmaladığını söylediler yok yok yok sonuçta bende dünyadan bihaber yaşamıyorum tabii ki herşeyin farkındayım zaten en ufak şüphem olsa okula gidip asla velileri cagırmazdım buraya da yazmadım
Oğlum abisini taklit eden bir cocuk abisi üniversteden geldiği zamanlarda mesela kitap okuyor yanından gecerken abisi kafasına hafifce vurur yada poposuna tekme atar vs o da ona karşılık verir boğuşup bağrışıp sonra sarılırlar sanırım aynı durumu arkadaşlarında uygulamaya calışıyor sanırım
Sizlere şimdi sorum şu,bu rehber hoca böyle mahrem bir konuyu benimle diğer velilerin yanında konuşması etik mi ? cocukların deyimiyle böyle ağır bir yaftayı oğluma yapıştırabilir mi ?Ne yapmalıyım düşüncelerinizi dikkatle okuyacagım
Okuduğunuz için cok teşekkürler 🌷🌷🌷
BEn hemen cimere sikayet ederdim.
Böyle mahrem bi konuyu ulu orta konusamaz olsa bile.
Ki 7.sınıf bu cocuklar ergenlğe giriyorlar ,egilimleri olabilr.
Bu mudur bunu cözme usulu.
Cocugu ortaya koymus,vurun demis resmn😓

Tabi ki okulu değiştirin, çocuğunuzun eşcinsel olduğunu da düşünmüyorum

Lakin bu zamana kadar aklınız neredeydi? Çocuğum uyumsuz, sivri vb yazmışsınız siz bu konuda neler yaptınız? Pedagoga götürdünüz mü? Sosyal açıdan kendini ilerlemesi için neler yaptınız mesela? Bu size bir ders olmalı, artık bir şeyler yapmanız gereken noktadasınız yoksa çocuğunuz hayatboyu dışlanacak.

Son düzenleme:
Beni en çok şaşırtan annenin oğlum duygusal demesi
7. Sınıf küçük değil
Yanlış birsey yazmak istemiyorum ama bu hale gelmesinde bile bile cozmeyen aile en büyük suçludur. Yazık degilmi diğer cocuklara onların duygusal durumu ne olacak?

%100000
Konu sahibesi de çocuğunun yanlış davranışlarının farkında madem niye düzeltmek için bir şey yapmamış? Benim çocuğum böyle diyip kenara çekilmezsin ki🤐

Değerli cevaplarınız için hepinize cok teşekkür ediyorum herbiri benim için çok önemli bakış açımı farklılaştırıyor yol gösteriyor oğlumla aynı ortamda olduğum için hepinize ayrı yazamadım fakat okumaya çalıştım oğlumun ortaokulunda sadece erkek cocuklar var bu sulu şakalarını meşrulaştırmaz ama daha net gözlemlemek adına yazdım bazılarınız genelleme yapmış böyle aileler diyerek büyük oğlum küçük oğlumun aksine şu an ünide okul iş hayatı girdiği ortamlar olsun şimdiye kadar hep takdir edilen parmakla gösterilen sevilen bir kere dahi şikayet edilmeyen bir ögrenciydi küçüğü ise tam tersi ilköğretimde de ufak tefek uyumsuzlukları oluyordu fakat ne sınıf ögretmeni ne de rehberlikten bizi yönlendiren yol gösteren olmadı sizlerinde yazdığı gibi uzmandan destek almamakla hata etmişim ve hala rehber hocası yönlendirmedi sadece oğluma dediği arkadaşlarına dokunma yoksa sınıftan olmazsa okuldan atılırsın artı şu tavsiyede bulundu evde odanda vucuduna bakabilirsin oğlumda şaşkınlıkla neden ki dedi ögretmende vucudunu tanıman için dedi😵‍💫bana tekrar randevu bile vermedi diğer iki çocukları gözlem amaclı velilerini tekrar cagırdı benim anlatmak istediğim oğlum dokunma temas etmese de arkadaşlarıyla iletişim problemi düzelmeyecek sınıf ögretmeni o iki cocuğun bir olup diğer ögrencileri de kışkırtıp oğlumun daha da üstüne geldiklerini söylüyor ve bu iki ögrencinin özellikle derste teneffüste çeteleştiklerini , ögretmenlerini dinlemediklerini bu ikisinden birinin sınıftan gitmesi durumunda ortamın süt liman olacagını ve bütün ögretmenlerin bu iki ögrenciden şikayetci olduğunu dersleri sabote ettiklerini ikisinden birinin sınıf değişikliği yapması gerektiğini söylüyor oğlum rehber öğretmene onlarda bana dokunuyor dediğinde ögretmen sende şikayet etseydin onlardan önce o zaman dedi yani o o zaman diğer cocuklarda aynı konumda olmuyor mu anlatmam o ki bu hareketleri diğer cocuklar yapsa göze batmıyor ama bizimki yapsa kıyamet kopuyor bir tanesi dese ki bu yalan söylüyor diğerleri de onaylıyor akran zorbalığı var ve bacakları karnı vücudunun bir çok yeri mosmor geliyor 😣 okula gidip söylediğimde hepsi öyle kavga ediyorlar diyerek normalleştirmeye çalışıyorlar ayrıca şunu da sormak istiyorum bu morlukların fotosunu çeksem bir işe yarar mı bilgisi olan var mı ??
Benim en ufak bir şüphem yok oglumun itham edildiği durumun gercek olduğundan daha az önce arkadaşının d.günündeydik arkadaşı geldi boynundan tutarak oyun oynamaya götürdü şakalaşarak her dokunma cinsel taciz mi oluyor evet dokunmamalı tabi ki ama burda oğlumun rahatsızlık verme amacıyla dokunması rehber hoca tarafından göre de cinsel taciz gibi algılanıyor bir ayrıntı daha var sınıftan başka bir arkadaşı oğlum için senin arkandan plan yapıyorlardı sınıftan attırmak için demek planları buymuş dedi çünkü başka sınıftan bir çocuğu sanırım bu şekilde bu sınıfa vermişler bu da onlar fikir olmuş cok üzgünüm ki şu an aglayarak yazıyorum oğlum ne yapsa batacak hiç bir şey yapmasa da belki sınıftan cıkarken elini yanlışlıkla değse taciz etti diyecekler
Ben oğlumdan kesinlikle zerre şüphem yok olsa zaten hiç kimseye acamam bu konuları çözüm yolu ararım aranızda bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim oğlumun bu ithamların asılsız olduğunu ispatını nasıl sağlarım ve ardından bu rehber hocasını nasıl şikayet edebilirim bir coğunuz da yazdığı gibi bu rehber hocanın söylemleri bana da hiç etik gelmedi çok canımı sıktı 😞😞😞 değerli yorumlarınız için tekrar teşekkür ediyorumm hepinize

7.sinifa giden ergen bir cocugun diger arkadaslarina sirtlarindan sarilmasi yani afedersiniz ama arkadan bir tarafini dayamasi duygusallikla mi ilgili? ben siniftaki diger cocuklara uzuldum, onlar icin de ayrica travma olmustur. siz de kahrolmak yerine oglunuzun bu hareketlerinin onune gecmeye calisin bence hic de duygusal davranislar degil bunlar.
ne biçi
Çocuk 7. Sınıf öğrencisi bugüne kadar kaç kez şikayet geldi Allah bilir. Diğer veliler de çocuklar da bıkmış ki artık tüm veliler toplanıp görüşmüş, sınıfta dilekçe yazıp toparlamaya kadar gitmiş iş. Öyle konu sahibinin gıcık etmeye çalısyor diye geliştirdiği gibi basit bir konu değil.

imzayı veliler değil o iki cocuk bir olup diğerlerinden imza almaya çalışmışlar veliler şikayetci değil hatta o iki cocuktan birinin annesi oğlunun oğlumdan iyi bir şekilde bahsettiğini sevdiğini arada kavga edebileceklerini kendi cocuğununda sınıf hocamızın tabiriyle elebaşı olan çocukla görüşmesini istemediğini fakat ayıramadığını söyledi

Rehber ogretmen cok acemice davranmis. Yaptigi yanlis ama artik o okula devam ederse cocugunuz giderek mutsuz olacak, soyutlanacak. Okul degistirmek oglunuzun ruh sagligi icin daha iyi. Cocuklar bizim gibi degil, daha kolay arkadas edibebiliyor. Yeni okulunda yeni arkadaslar edinecektir. Ancak o kula gittikce sinif da degistirse mutsuz olacak.

Değerli cevaplarınız için hepinize cok teşekkür ediyorum herbiri benim için çok önemli bakış açımı farklılaştırıyor yol gösteriyor oğlumla aynı ortamda olduğum için hepinize ayrı yazamadım fakat okumaya çalıştım oğlumun ortaokulunda sadece erkek cocuklar var bu sulu şakalarını meşrulaştırmaz ama daha net gözlemlemek adına yazdım bazılarınız genelleme yapmış böyle aileler diyerek büyük oğlum küçük oğlumun aksine şu an ünide okul iş hayatı girdiği ortamlar olsun şimdiye kadar hep takdir edilen parmakla gösterilen sevilen bir kere dahi şikayet edilmeyen bir ögrenciydi küçüğü ise tam tersi ilköğretimde de ufak tefek uyumsuzlukları oluyordu fakat ne sınıf ögretmeni ne de rehberlikten bizi yönlendiren yol gösteren olmadı sizlerinde yazdığı gibi uzmandan destek almamakla hata etmişim ve hala rehber hocası yönlendirmedi sadece oğluma dediği arkadaşlarına dokunma yoksa sınıftan olmazsa okuldan atılırsın artı şu tavsiyede bulundu evde odanda vucuduna bakabilirsin oğlumda şaşkınlıkla neden ki dedi ögretmende vucudunu tanıman için dedi😵‍💫bana tekrar randevu bile vermedi diğer iki çocukları gözlem amaclı velilerini tekrar cagırdı benim anlatmak istediğim oğlum dokunma temas etmese de arkadaşlarıyla iletişim problemi düzelmeyecek sınıf ögretmeni o iki cocuğun bir olup diğer ögrencileri de kışkırtıp oğlumun daha da üstüne geldiklerini söylüyor ve bu iki ögrencinin özellikle derste teneffüste çeteleştiklerini , ögretmenlerini dinlemediklerini bu ikisinden birinin sınıftan gitmesi durumunda ortamın süt liman olacagını ve bütün ögretmenlerin bu iki ögrenciden şikayetci olduğunu dersleri sabote ettiklerini ikisinden birinin sınıf değişikliği yapması gerektiğini söylüyor oğlum rehber öğretmene onlarda bana dokunuyor dediğinde ögretmen sende şikayet etseydin onlardan önce o zaman dedi yani o o zaman diğer cocuklarda aynı konumda olmuyor mu anlatmam o ki bu hareketleri diğer cocuklar yapsa göze batmıyor ama bizimki yapsa kıyamet kopuyor bir tanesi dese ki bu yalan söylüyor diğerleri de onaylıyor akran zorbalığı var ve bacakları karnı vücudunun bir çok yeri mosmor geliyor 😣 okula gidip söylediğimde hepsi öyle kavga ediyorlar diyerek normalleştirmeye çalışıyorlar ayrıca şunu da sormak istiyorum bu morlukların fotosunu çeksem bir işe yarar mı bilgisi olan var mı ??
Benim en ufak bir şüphem yok oglumun itham edildiği durumun gercek olduğundan daha az önce arkadaşının d.günündeydik arkadaşı geldi boynundan tutarak oyun oynamaya götürdü şakalaşarak her dokunma cinsel taciz mi oluyor evet dokunmamalı tabi ki ama burda oğlumun rahatsızlık verme amacıyla dokunması rehber hoca tarafından göre de cinsel taciz gibi algılanıyor bir ayrıntı daha var sınıftan başka bir arkadaşı oğlum için senin arkandan plan yapıyorlardı sınıftan attırmak için demek planları buymuş dedi çünkü başka sınıftan bir çocuğu sanırım bu şekilde bu sınıfa vermişler bu da onlar fikir olmuş cok üzgünüm ki şu an aglayarak yazıyorum oğlum ne yapsa batacak hiç bir şey yapmasa da belki sınıftan cıkarken elini yanlışlıkla değse taciz etti diyecekler
Ben oğlumdan kesinlikle zerre şüphem yok olsa zaten hiç kimseye acamam bu konuları çözüm yolu ararım aranızda bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim oğlumun bu ithamların asılsız olduğunu ispatını nasıl sağlarım ve ardından bu rehber hocasını nasıl şikayet edebilirim bir coğunuz da yazdığı gibi bu rehber hocanın söylemleri bana da hiç etik gelmedi çok canımı sıktı 😞😞😞 değerli yorumlarınız için tekrar teşekkür ediyorumm hepinize
Rehber öğretmenin bu şekilde pat diye herkesin içinde söylemesi doğru değil burada hemfikiriz.

Fakat sizin çocuğunuzun durumu başka , ensesine dokunmak, arkadan sarılmak falan bunlar çok çok fazla cinsel taviz denilmese de rahatsız edici. Ben asla kabul etmem böyle birseyi. Siz kendiniz söylediniz çocukları sinir etmek için yaptığını demek ki diğer çocuklar bu durumdan hoşnut değil. Diğer çocuklara gelince onların yaramaz olması , sizin çocuğunuzun diğer çocukları bu şekilde rahatsız etmesini haklı çıkarır mı ?

erkek çocuklar birbirlerine öyle temaslar yapıyor ki öyle şakalar yapıyor ki okulda şaşarsınız.hepsini sapık diye alıp götürmek lazım o zaman.konu sahibinin oğlu taciz ediyorsa önce aileyle çözülmeliydi.rehberlik mutlaka psikoloğa gidilsin teşhis konulsun durumuna demeliydi.öyle 2 3 çocuğa sorup da karar veremez.en fazla o çocukları rahatsız ediyor diyebilir.rahatsız edilen çocuklar da haklı ama onlar da belki o çocuğa bir şeyler yapıyorlar.çocukların ve ergenlerin bazen olayları ne kadar başka anlattığını ne kadar saptırdığını görseniz şaşarsınız.apartmanımda var bir ergen orta 3 de.yalanlarına ben bile inanmıştım öyle bir anlatıyor öyle bir ağlıyarak ajitasyon yapıyordu ki.sonra hepsinin de yalan olduğunu öğrendik.konu sahibi de uzmandan yardım almalı o okuldan da almalı çocuğunu.

Rehber öğretmenin yanı şekilde pat diye herkesin içinde söylemesi doğru değil burada hemfikiriz.

Fakat sizin çocuğunuzun durumu başka , ensesine dokunmak, arkadan sarılmak falan bunlar çok çok fazla cinsel taviz denilmese de rahatsız edici. Ben asla kabul etmem böyle birseyi. Siz kendiniz söylediniz çocukları sinir etmek için yaptığını demek ki diğer çocuklar bu durumdan hoşnut değil. Diğer çocuklara gelince onların yaramaz olması , sizin çocuğunuzun diğer çocukları bu şekilde rahatsız etmesini haklı çıkarır mı ?

Rehber öğretmenin yanı şekilde pat diye herkesin içinde söylemesi doğru değil burada hemfikiriz.

Cok haklısınız benim anlatmak istediğim bu yaptıkları rahatsız edici ama cinsel amaclı değil

X