• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniler Geldi Fiyatlar Düştü Tüm İhtiyaçlar İçin İçeri Buyrun

$20140511_170359.jpg

Pil yuvası da var eskiden hareket ediyordu ama artık sabit bir oyuncak :16:

$20140511_171241.jpg $20140511_171426.jpg

Osmanlı armalı duvar tabloları..Altın ve gümüş çerçeve..Boyutları 35x22..Adeti 15 tl. ikisini alırsanız 20 olur :16:

periciğim hayırlı satışlar,bol kazançlar canım,geçerken bir uğrayayım kendimi hatırlatayım dedim:1:dvd leridört gözle bekliyorum.:82:

periciğim hayırlı satışlar,bol kazançlar canım,geçerken bir uğrayayım kendimi hatırlatayım dedim:1:dvd leridört gözle bekliyorum.:82:

:1: Canım benim çok teşekkür ederim sana da hayırlı kazançlar olsun..Ptesi güzel bir listeyle geliyorum..Bu arada ayakkabılarına göz diktim ama büyüklermiş içimde kaldı :14:

:1: Canım benim çok teşekkür ederim sana da hayırlı kazançlar olsun..Ptesi güzel bir listeyle geliyorum..Bu arada ayakkabılarına göz diktim ama büyüklermiş içimde kaldı :14:

valla koca ayaklıyım ben,bunu kk daki kızların ayaklarının daha küçük olduğunu görünce anladım.neyse tamam canım pazartesi mutlaka bekliyorum,başka arkadaşlarda arıyor sanırım dvd,tabii önce bana geliyorsun değilmi,bekliyorum,iyigeceler.

Back