Yeniden kpss ye çalışma ve motive olma çabaları 🤔

ben daha hiç başlamadım, tavsiye edeceğiniz yayın var mı?

Çok geçmiş olsun canım. Ben telefondan uzun süre soruda çözemiyorum gözlerim ağrıyor hemen. Kağıttan çalışmaya alışmaktan herhalde
Göz kuruluğu olabilir canım . Bende de oluyordu doktor damla verdi birde çalışırken gözlük takiyorum

Konuları bitirdiniz mi kızlar. Nerelerdesiniz

Merhaba , ben Ingilizce Öğretmeniyim. Ingiliz Dili Ve Edebiyatı okudum üniversitede. Ve uzun süreli kolej vs deneyiminden sonra kpss ye girmeye karar verdim. Biz şuanda arkadaşlarımızla beraber videolar ile hazırlanıyoruz. Motive oluyoruz. Yorumlardan birbirimize yazıyoruz. Başka türlü bu süreç geçmiyor cunku :KK43: siz de isterseniz bize dahil olun birbirimize destek oldugumuz sayi arttikca azimle basaracagimiza inaniyorum. Bir videoyu da birakiyorum buraya. Kolay gelsin. Iyi calismalar 🤗

Canim bende ingilizce ogretmeniyim gram calismadim simdiye kadar simdi baslamak istiyorum konu olarak nereye geldiniz ben cok gec mi kaldim gecen yil bos beyinle girdim 64 aldim

Canim bende ingilizce ogretmeniyim gram calismadim simdiye kadar simdi baslamak istiyorum konu olarak nereye geldiniz ben cok gec mi kaldim gecen yil bos beyinle girdim 64 aldim
Tüm derslerin yarısına gelemedim bile 😁inşallah ki yetişir

Kpss çalışmadığım yetmiyor gibi tyt başvurusu yaptım bir de.😏

X