Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yeniden hamilelik
- Konu Sahibi krikitos
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ay valla yicem kafayı bi bulamadım sanki düzgün bir kız ismi bulup kıza odaklanmazsam erkek olcakmış gibi geliyor saçma ama çünkü mert e hamileyken çinsiyeti belli olsun kız ismi düşünürüz dedik ama mert ismi biz nişanlıyken bile belliydi eşimin adının yiğit olmasından dolayı şimdide berk ismi belli erkek olursa BERK te herkez hemfkir bütün arkadaşlarım selen efe olunca çok eeee oluyor dedi ve içime sindirmediler bir türlü yedim kafayı rüyelerıma girer oldu..
ay valla yicem kafayı bi bulamadım sanki düzgün bir kız ismi bulup kıza odaklanmazsam erkek olcakmış gibi geliyor saçma ama çünkü mert e hamileyken çinsiyeti belli olsun kız ismi düşünürüz dedik ama mert ismi biz nişanlıyken bile belliydi eşimin adının yiğit olmasından dolayı şimdide berk ismi belli erkek olursa BERK te herkez hemfkir bütün arkadaşlarım selen efe olunca çok eeee oluyor dedi ve içime sindirmediler bir türlü yedim kafayı rüyelerıma girer oldu..
BUDA ERKEK OLURMUŞ:roflol:
ŞAKA ŞAKA..
CANIM ÇOK DERT ETME.SAĞLIKLI DOĞSUNDA..
SONRA İSMİNİ KOYARSINIZ
evet canım gittiğimde 7 haftalıktım şimdi 9 haftalık olmuşumdur 1 hafta sonra yine gidicez
ayyy canım mınıcıktır ben ılk doktora gıttıgımde 5,5 haftalıktım ne kadar aglamıstım hatırlamıyorum
ınsallah saglıkla kucagına alırsın bu arada kararını degıstırdıgıne cok sevındımm
canım erkek olup olmaması önemli değil ki allahtan gelen herşey hediyedir güzeldir bana bende erkek bebği hastalığı var ayrıca ayrı bir aşkla severim erkek bebeklerini ben ama eşim çok kız istiyordu mert doğdu bari bu sefer allah eşimin gönlüne göre versin doğuma giderken bile acaba bir ihtimal kız olurmu diyerek gitti adamcağız bide erkek olursa merttin kıyafetlerinle büyür fazla masraf olmaz bizde aynı odada kalırlar bir yatakta ona alırız ama kız olursa ayrı oda ayrı kıyafetler ayrı oyuncaklar lazım
ayyy canım mınıcıktır ben ılk doktora gıttıgımde 5,5 haftalıktım ne kadar aglamıstım hatırlamıyorum
ınsallah saglıkla kucagına alırsın bu arada kararını degıstırdıgıne cok sevındımm
ay bende mertte hamileyken 5 haftalıktım dr keseyi gördü bebği göremedi yaşadığım hüznü duyguyu anlatamam dr mutlu girip ağlayarak mutsuz çıkmak çok kötü allah kimseye yaşatmasın sonra 7 haftalıkken mert bebek göründü pıtırcığım benim ne güzel mutluluktu
bundada korkuyla karışık içinde can taşımaın mutluluğuda bir başka :asigim:
canım kız olursa ve ozaman gorusursek dogum hedıyesı olarak hepımız bırer kıyafet alıp gonderırız sen merak etme :))))
canım benim çok sağol tatlım düşünmeniz yeterli inşallah hep görüşürüz tatlım bu arada hiç koppamıyız birbirimizden
daha dur hepinizizn 2.ci bebeklerine sevincez gülcez büyütçez hepberaber daha yolllarımız uzun:dance:
en çok istediğim şey peşpeşe bebek sahibi olmaktı ama oğlum o kadar zor bi bebekki gittikçede zorlaşıyo o yüzden biraz yaş farkı olcak galiba kardeşiyle. seninkiler beraber büyüyecek zorluk çekiceksin ama bence en güzeli yaş farkının az olması. Allah sağlık versin gerisi hallolur. aldırmadığına çok sevindim canı veren Allah rızkını da verir. şimdiden ilerde çok zorlancam diye şartlandırma kendini,benim gördüğüm ilk çocuktan daha kolay büyüyo ikinciler, belki de çok uslu bi kızın olur belli mi olur :) Allah hayırlısını nasip etsin..
ben selen ismini beğendim. zeynep adını da çok severim ama bizde çok var kızım olursa koymıycam galiba..
ben selen ismini beğendim. zeynep adını da çok severim ama bizde çok var kızım olursa koymıycam galiba..
krıkıtoscum oncelıkle yenı ogrendım hayırlı olsun canım.Allah sag salım kucagına almak nasıp etsın.ısım konusuna gelınce sectıgın ısımler cok hos bende kızım olsaydı damla nur koyacaktım.
teşekkürler canım allah sizlerede zamanı gelince yaşatsın ben 2 isme karşı biriyim nedense ilerde problem yaşarmış gibi geldiği için bana tercih meselesi tabiki herkezin kendi fikri damla ismide malesef ailede var bende çok severim damla ismini